Cine News , Κινηματογράφος

Μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα το νέο "Scream"

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 5ης ταινίας του δημοφιλούς franchise τρόμου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2020

25 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας του δημοφιλούς franchise τρόμου, το reboot του "Scream" είναι γεγονός! 

Αξίζει να σημείωσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη ταινία "Scream" που δεν φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του θρυλικού Wes Craven, ο οποίος απεβίωσε το 2015, με το δίδυμο Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett ("Ready or Not") να αναλαμβάνουν τη σκηνοθεσία .

Η Neve Campbell επιστρέφει στον ρόλο της Sidney Presvott που την καθιέρωσε, η Courteney Cox στον ρόλο της δαιμόνιας δημοσιογράφου Gale Weathers και ο David Arquette θα επαναλάβει τον ρόλο του αφελούς σερίφη Dewey Riley. 

Όπως αποκάλυψε ο σεναριογράφος Kevin Williamson μέσα από ανάρτησή του στο twitter, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, αποκαλύπτοντας και τον τίτλο που θα είναι απλά "Scream" και όχι "Scream 5". 

"Αυτό είναι και το τέλος των γυρισμάτων του ‘Scream’, ο οποίος με χαρά ανακοινώνω θα είναι και ο επίσημος τίτλος της ταινίας. Πριν από σχεδόν 25 χρόνια, όταν έγραψα το ‘Scream’ και ο Wes Craven το έφερε στη ζωή, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον διαρκή αντίκτυπο που θα είχε σ' εσάς, τους φαν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψετε στο Γούντσμπορο αλλά επίσης και αρκετά φοβισμένος. Πιστεύω πως ο Wes θα ήταν πολύ περήφανος για την ταινία που φτιάχνουν οι Matt και Tyler. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξανασυναντήσω τους Neve, Courtney, David και Marley, και που θα δουλέψω με μια ομάδα από νέους σκηνοθέτες κι ένα εξαιρετικό καστ από νέους ηθοποιούς οι οποίοι θα συνεχίσουν την κληρονομιά του Wes με το επερχόμενο relaunch του franchise που αγαπώ τόσο" αναφέρει ο Williamson. 

 

 

Οι φανατικοί του franchise θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή, αφού το "Sream" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου του 2022!

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close