Cine News , Κινηματογράφος

Unreasonable Behaviour: H νέα ταινία της Angelina Jolie

Με τον Tom Hard να υποδύεται τον πολεμικό φωτορεπόρτερ Don McCullin!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2020

Τρία χρόνια μετά το "First They Killed My Father" σε παραγωγή Netflix, η Angelina Jolie κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 

Η δημοφιλής Αμερικανίδα σταρ, θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη την ομότιτλη βιογραφία του Βρετανού πολεμικού φωτορεπόρτερ Don McCullin, με τίτλο "Unreasonable Behaviour". Μάλιστα, αυτή τη φορά θα έχει την πολύτιμη βοήθεια ενός αγαπημένου συναδέλφου της, του Tom Hardy, ο οποίος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και χρέη παραγωγού. 

"Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τη ζωή του Don McCullin στον κινηματογράφο. Με τράβηξε ο μοναδικός συνδυασμός του ατρόμητου και της ανθρωπιάς - η απόλυτη δέσμευσή του να μαρτυρήσει την αλήθεια του πολέμου, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό του για όσους υποφέρουν από τις συνέπειές του. Ελπίζουμε να φτιάξουμε μια ταινία τόσο ασυμβίβαστη όσο είναι και η φωτογραφία του Don, για τους εξαιρετικούς ανθρώπους και τα γεγονότα που παρακολούθησε, καθώς και την άνοδο και την πτώση μιας μοναδικής εποχής στη δημοσιογραφία", δήλωσε η Angelina Jolie. 

Από την άλλη ο Don McCullin είπε τα εξής για την Angelina Jolie: "Έχοντας δει την τελευταία ταινία της Angelina για την Καμπότζη, και έχοντας περάσει τόσο καιρό εκεί κατά τη διάρκεια του πολέμου, ήμουν πολύ εντυπωσιασμένος από το πώς δημιούργησε μια τόσο ισχυρή και ακριβή αναπαράσταση του τόπου εκείνη την περίοδο. Νιώθω ότι είμαι σε ασφαλή, ικανά και επαγγελματικά χέρια μαζί της".

Η ταινία πρόκειται να παραχθεί από την εταιρεία Working Title μαζί με την εταιρεία παραγωγής του Tom Hardy, Hardy Son & Baker, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ποιος είναι ο Don McCullin 

Γεννημένος το 1935 στο Λονδίνο, ο Don McCullin ξεκίνησε την φωτογραφική του καριέρα σαν φωτογράφος της πολεμικής αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της γνωστής RAF. Στην συνέχεια κάλυψε φωτογραφικά τον πόλεμο στην Κύπρο, το Κονγκό, την Μπιάφρα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, το Μπανγκλαντές, το Ελ Σαλβαδόρ και την Μέση Ανατολή, μένοντας στην ιστορία ως ένας από τους πιο σημαντικούς φωτογράφους-πολεμικούς ανταποκριτές. Με πάνω από δέκα βιβλία στο ενεργητικό του, βραβευμένος μεταξύ άλλων από το World Press Photo και ο μοναδικός φωτογράφος που τιμητικά πήρε τον βαθμό του Πλωτάρχη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, συνεχίζει να φωτογραφίζει και σε μεγάλη ηλικία. Χαρακτηριστικό ότι το 2007 φωτογράφιζε τους πρόσφυγες λόγω της γενοκτονίας στο Νταρφούρ της Αφρικής. Το 2006 τιμήθηκε με το βραβείο Cornell Capa Award από το International Center for Photography της Νέας Υόρκης.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close