Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

15 μοναδικά καταλύματα στο βουνό, για το τριήμερο του Οκτώβρη

Φθινοπωρινή εξόρμηση και διαμονή στα ορεινά της Κύπρου σε πανέμορφα καταλύματα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρώτο τριήμερο της σεζόν, αυτό της 28ης Οκτωβρίου (μιας και η 1η Οκτωβρίου πέφτει Σάββατο), πλησιάζει, και είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγουμε έστω για λίγες μέρες από την καθημερινότητά μας!

Δεδομένου μάλιστα ότι φέτος η 28η Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή , αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να να κλείσεις δωμάτιο και να κανονίσεις υπέροχη εξόρμηση στην κυπριακή ύπαιθρο!

Εμείς πάντως ψάξαμε και βρήκαμε 15 μοναδικά καταλύματα για αξέχαστη διαμονή στο χωριό και σου τα προτείνουμε.

Εσύ επίλεξε παρέα και προορισμό, ετοίμασε βαλίτσες κι έφυγες!

7s.jpg

Λύχνος στον Ασκά
Θα το βρεις μόλις μπεις στον Ασκά, μεταξύ της πλατείας και του παραδοσιακού πέτρινου οικισμού. Αναβλύζει την ηρεμία ενός ξεχασμένου κόσμου. O Λύχνος φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της περιοχής, με ξύλο και αυθεντική πέτρα, αλλά και με πινελιές από πιο σύγχρονες τάσεις. Διαθέτει 4 χώρους διαμονής, εκ των οποίων ο ένας στέγαζε παλαιότερα το μπακάλικο, ο άλλος το ξυλουργείο, ο τρίτος το δίχωρο μέρος του σπιτιού, ενώ υπάρχει και ένα άλλο δωμάτιο ονόματι 'Σανιδωτό'. Στον Λύχνο σερβίρεται και πρωινό.
(22642641, www.lyhnos.com) Μιχαήλ Κουτσόφτα 1, Ασκάς, επ. Λευκωσίας. 


aristotelio-luxury-suit-5.jpg

Αριστοτέλειο στον Πεδουλά
Θα το βρεις μέσα στον Πεδουλά, με τα αμφιθεατρικά κτισμένα σπίτια ανάμεσα στις βουνοπλαγιές του Τροόδους. Κτίστηκε το 1917 και μέχρι και το 1940 λειτουργούσε ως ξενοδοχειακή μονάδα. Το 2000 ωστόσο το κτίριο αγοράσθηκε από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του, οι οποίοι το αναπαλαίωσαν, δίνοντάς του ξανά ζωή. Είναι πετρόκτιστο, διαθέτει 8 πανέμορφα δωμάτια διακοσμημένα με αντίκες που σε παραπέμπουν σε ένα παλιό, κλασικό αρχοντικό, ενώ συμπεριλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Tip: Όλα τα δωμάτια έχουν τζάκι, μπαλκόνι, ενώ το ξενοδοχείο στεγάζει εστιατόριο και μπαρ, έχει αυλή και ανοικτή ανώγεια βεράντα.
(22953334/ www.aristotelioboutiquehotel.com) Χαραλάμπους Επαμεινώνδα 10, Πεδουλάς, επ. Λευκωσίας.


casale.jpg

Casale Panayiotis στον Καλοπαναγιώτη
Η διαμονή στο υπέροχο Casale Panayiotis, είναι από μόνη της λόγος για να επισκεφθείς τον Καλοπαναγιώτη. Και οι λόγοι είναι πολλοί: Τα δωμάτια του προσφέρονται για διακοπές με την παρέα ή την οικογένειά σου με πολλές οργανωμένες δραστηριότητες για όλες τις ώρες. Στο αγρόκτημα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος μπορεί ο επισκέπτης να περπατήσει κατά μήκος των μονοπατιών έξω στη φύση για να ανακαλύψει τις διαδρομές του κρασιού των αμπελώνων που υπάρχουν εκεί, να κάνει εξορμήσεις με το ποδήλατο ή με τετράτροχες μηχανές για σαφάρι στους δασικούς δρόμους και να επιδοθεί στο ψάρεμα της πέστροφας. Τα εστιατόρια του Casale Panayiotis θα ικανοποιήσουν γευστικά τον κάθε επισκέπτη. Προσφέρουν ποικιλία και θα σε κάνουν να ξεχάσεις που έχεις παρκάρει αφού δεν χρειάζεται να πάρεις το αυτοκίνητό σου για να αναζητήσεις φαγητό και ποτό. Ο χώρος της βιβλιοθήκης θα σε χαλαρώσει με ένα βιβλίο και ένα καφέ ή ένα κρασί ενώ ο χώρος της κάβας θα σε εντυπωσιάσει και το καλοκαίρι θα σε διασκεδάσει καθώς λειτουργεί ως bar με mainstream ελληνική μουσική.
(22952444) Μάρκου Δράκου 80, Καλοπαναγιώτης, επ. Λευκωσίας.  


petit.jpg

Petit Palais στις Πλάτρες
Το ιστορικό ξενοδοχείο, από τον Ιούλιο του 2020, ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι, μετά από εξ ολοκλήρου ανακαίνιση, εντελώς ανανεωμένο, μοντέρνο και φιλόξενο, αποτελώντας πλέον έναν προορισμό αναφοράς σ’ ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο όπως είναι οι Πλάτρες. Διαθέτει 34 υπέροχα δωμάτια, εκ των οποίων 4 μοντέρνες και άνετες σουίτες που προσφέρονται και για οικογενειακή διαμονή. Στα δωμάτια, επιπλέον, περιλαμβάνονται και 8 standard συνδεόμενα δωμάτια, τα οποία είναι κατάλληλα για οικογένειες, όπως επίσης και 1 ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενεί άτομο με αναπηρίες (AμεΑ). Όλα τα δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα και πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και δωρεάν Wi-Fi κ.ά. Επιπλέον, το ξενοδοχείο είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Το ξενοδοχείο προσφέρει προσεγμένες υπηρεσίες, όπως το THEA Relax Sauna & Steam Bath, το οποίο βρίσκεται στον όροφο Όλυμπος, είναι προσβάσιμο μόνο σε ενοίκους και περιλαμβάνει σάουνα και ατμόλουτρο, ιδανικά για να χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στους επισκέπτες του. Επιπλέον, διαθέτει το Rendezvous Restaurant & Garden, το οποίο σερβίρει πρωινό, με δυνατότητα live cooking, όπως επίσης και a la carte μενού, με εξαιρετικές επιλογές φαγητού, γλυκού και ροφήματος, καθημερινά για μεσημεριανό ή δείπνο (συστήνεται κράτηση). Όσο για το Savalas Bar, διαθέτει ποικιλία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών για όλη την οικογένεια, τοπικά και εισαγόμενα επώνυμα κρασιά, καθώς και διάφορα εξαιρετικά ροφήματα.
(25422723, 25421723) Πλάτρες, επ. Λεμεσού.


serenity.jpg

Serenity Boutique Houses στο Βουνί
Το Serenity Boutique Houses μοιάζει η ιδανική επιλογή για διαμονή στο χωριό. Βρίσκεται στο Βουνί της Λεμεσού, ένα από τα κρασοχώρια της Κύπρου σε ένα μαγευτικό τοπίο με εντυπωσιακό κλίμα. Το Serenity Boutique Houses αποτελείται από δύο σουίτες, την Suite with garden view και τη deluxe queen suite, δύο ξεχωριστές πολυτελής σουίτες σε μια πλήρως ανακαινισμένη, πετρόκτιστη τριώροφη οικία, σχεδιασμένες με πολύ αγάπη για να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα χαλάρωσης και ηρεμίας. Η suite with garden view και η deluxe queen suite μπορούν να μετατραπούν κατόπιν συνεννόησης σε μια τριώροφη κατοικία και να προσφερθεί για τέσσερα άτομα. Το SERENITY βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και τα δύο καφενεία που διαθέτει το χωριό βρίσκονται 20μ και 100μ. αντίστοιχα μακριά από τις σουίτες. Επίσης τα εστιατόρια του χωριού βρίσκονται σε ακτίνα 300 μέτρων. Αυτό προσφέρει επιπρόσθετη χαλάρωση αφού η χρήση αυτοκινήτου είναι αχρείαστη. Το Βουνί βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για περιηγήσεις αφού βρίσκεται οδικός 25 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού, 10 λεπτά από το χωριό Όμοδος, 30 λεπτά από το Τροόδος, 20 λεπτά από Πλάτρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται πάρα πολλά οινοποιεία της γύρω περιοχής. 
(99226600) Βουνί επ. Λεμεσού. 

oinoessa.jpg

Oinoessa Traditional Boutique Guest Houses στη Λόφου
Στην καρδιά της Λόφου, σε μια όμορφη τοποθεσία με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τυπική της παράδοσης του τόπου, το Oinoessa θα σε μαγέψει με τη φιλοξενία και τις εγκαταστάσεις του.  Το συγκρότημα αποτελείται από τρία πέτρινα σπίτια, με οκτώ πολυτελή στούντιο γύρω από μια ιδιωτική αυλή, όπου θα νιώσεις την απόλυτη ηρεμία, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Wi-Fi και μικρό πρωινό περιλαμβάνονται στη διαμονή! Εσύ ωστόσο να επιλέξεις την ολοκαίνουρια σουίτα ‘Θέα’ (με την ομολογουμένως πανοραμική θέα) που αποτελεί ένα εξαιρετικά ευρύχωρο κατάλυμα. Είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα, το ισόγειο και το πατάρι. Στο ισόγειο βρίσκεται η κουζίνα, που είναι εφοδιασμένη με όλα τα κουζινικά σκεύη, το σαλόνι με το ευρύχωρο καθιστικό και τους μαλακούς καναπέδες, που θα σε καλομάθουν, και το τζάκι που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα. Η δε σκάλα που θα δεις στο ισόγειο θα σε οδηγήσει στο πατάρι, όπου θα απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης... στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί σε περιμένει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και μία μπανιέρα με τζακούζι. 
(99373371, info@oinoessa.com) Λόφου, επ. Λεμεσού. 

oinou strata.jpg

Oinou Strata Luxury Suites & Wine Bar στο Βουνί
Πρόκειται για ένα πανδοχείο –όπως αυτοαποκαλείται–, αναπαλαιωμένο με πολλή αγάπη και εμποτισμένο με έντονο άρωμα έρωτα και οίνου. Διαθέτει τρεις πολυτελείς και ατμοσφαιρικές σουίτες. Τη Shiraz, τη Merlot και τη Champagne, με την πολυτέλεια και την άνεση να βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία. Διαθέτει όμως κι ένα ‘μικρό ναό’ αφιερωμένο στο καλό κρασί, με ξεχωριστές επιλογές σε εκλεκτούς οίνους και ένα μενού φαγητού με επιλογές (platter, σαλάτες, σάντουιτς και κυρίως πιάτα) που μπορούν να συνοδεύσουν επάξια το ποτό σου. Η δε εσωτερική αυλή του αρχοντικού προσφέρεται για να απολαύσει κανείς φαγητό και ποτό σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Προτείνουμε να μείνεις στην πολυτελή και εντυπωσιακή Champagne Luxury Suite, με τον πρωτότυπο σχεδιασμό, τη vintage αισθητική και όλες τις ανέσεις, για να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Τζάκι, πολυτελή προϊόντα περιποίησης, πρωινό στο δωμάτιο, platter και welcome drink κατά την άφιξη θα σε κερδίσουν μεμιάς. 
(25944244) Βουνί, επ. Λεμεσού. 


polis.jpg

Polis 1907 στην Πόλη Χρυσοχούς
Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το παλιό αρχοντικό που κτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα ξαναζωντανεύει και γεμίζει ζωή περιμένοντας τους ντόπιους και ξένους να απολαύσουν μια πραγματική εμπειρία τοπικής φιλοξενίας. Το αρχοντικό κατασκευάστηκε το 1907 με παραδοσιακές μεθόδους της εποχής και κλασική αρχιτεκτονική γραμμή. Αρχικά, ανήκε σε εύπορη οικογένεια ενώ στο πέρασμα των χρόνων είχε μετατραπεί σε αγορά καθώς ήταν το μεγαλύτερο κτήριο στην Πόλη Χρυσοχούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την περίοδο 1949 μέχρι και το 1955 το κτήριο αποτέλεσε το πρώτο Γυμνάσιο Πόλεως, απόφοιτοι του οποίου ζουν ακόμα στην περιοχή. Το πανέμορφο αυτό κτήριο ανακαινίστηκε πλήρως προσθέτοντάς του όλες τις σύγχρονες ανέσεις διατηρώντας πάντα τη σύνδεση με το κυπριακό πολιτισμό σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Mε την μίξη αυτών των στοιχείων, η παράδοση συνδυάζεται με τη διακριτική πολυτέλεια δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το κάθε δωμάτιο διατηρεί το δικό του χαρακτήρα, με έντονα τα στοιχεία τοπικής παράδοσης και κουλτούρας. Το Polis 1907 διαθέτει πανέμορφο κήπο, ο οποίος είναι ο απόλυτος χώρος ηρεμίας και χαλάρωσης. Στο ισόγειο του Polis 1907 δημιουργήθηκε το ασιατικό εστιατόριο Akakiko όπου η ασιατική κουζίνα “συναντά” αρμονικά το παραδοσιακό στοιχείο. Στην όμορφη αυλή του προσφέρεται πρωινό και brunch το πρωί, όπως και καφέ και αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.
www.louishotels.com

droshia.jpg

Droshia Traditional Homes στη Δρούσεια
Με ιστορία μεγαλύτερη των 100 χρόνων, το παλιό σπίτι της γιαγιάς Χρυσούλας και του παππού Ευγένιου, στο χωριό Δρούσεια της επαρχίας Πάφου, έγινε η βάση για να υλοποιηθεί ένα όνειρο που είχαν τα παιδιά και εγγόνια τους. Να ξαναδώσουν ζωή στην οικογενειακή περιουσία μέσα από μια διαφορετική χρήση. Έτσι πριν από μερικά χρόνια ανέλαβαν να το αναπαλαιώσουν ολοκληρωτικά, δημιουργώντας στους χώρους του τέσσερα πολυτελή στούντιο, τα οποία, ωστόσο, κράτησαν το παραδοσιακό στοιχείο της πρώτης εκείνης κατασκευής, σε κάθε τους γωνία. Το Droshia Traditional Homes, το οποίο πήρε το όνομά του εξαιτίας του ιδιαίτερα δροσερού κλίματος που επικρατεί στην περιοχή, ακόμη και σε περιόδους μεγάλου καύσωνα, αποτελεί ένα πανέμορφο παραδοσιακό κατάλυμα το οποίο ξεχωρίζει και για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Πρόκειται για ένα νέο κατάλυμα στην Κύπρο που έχει επενδυθεί με προϊόντα Coco-Mat (από τα κρεβάτια και τα στρώματα, μέχρι τα κομοδίνα και τα λευκά είδη είναι Coco-Mat) προσδίδοντάς του μια προσιτή πολυτέλεια. Το καινούργιο αγροτουριστικό κατάλυμα περιλαμβάνει 4 διαφορετικά στούντιο που καλύπτουν όλες τις ανάγκες: Το «Ανώι», το «Κατώι», το «Σπιτούι» και το «Παλάτι» που είναι η σουίτα. Όλα τα στούντιο περιλαμβάνουν δικό τους μπάνιο και τουαλέτα, ενεργειακές θερμάστρες και κλιματισμό, πρόσβαση στο Netflix και κουζίνες με ψυγείο και όλα απαραίτητα. Η διακόσμησή τους αποτελείται κυρίως από χειροποίητα είδη που ετοίμασαν οι προκάτοχοι του σπιτιού, αλλά και αναπαλαιωμένα έπιπλα που ανήκαν στην οικογένεια. 
Τip: Το «Ανώι» παρέχει αποκλειστική πρόσβαση στο jacuzzi, αλλά και υπερυψωμένη βεράντα.
(99766206) Δρούσεια, επ. Πάφου.  

apanemia inn.jpg

Apanemia Inn στη Λόφου
Ένα ειδυλλιακό αγροτουριστικό θέρετρο που βρίσκεται στο χωριό Λόφου, ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά κρασοχώρια της Λεμεσού. Η προνομιακή τοποθεσία της Λόφου, που απέχει περίπου μισή ώρα οδικώς τόσο από τη Λεμεσό όσο και από το βουνό του Τροόδους, την καθιστά ιδανικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου. Το Appanemia Inn, διαθέτει δύο διαφορετικού τύπου καταλύματα, το Apanemia Studio και το Apanemia House. Η αισθητική και των δύο καταλυμάτων είναι εξαιρετική, καθώς το αποτέλεσμα αποτελεί προϊόν ενός πολύ προσεγμένου «παντρέματος» του παραδοσιακού με το μοντέρνο. Οι «σύγχρονες πινελιές» που δόθηκαν στο χώρο είναι πολύ διακριτικές και προσεγμένες, με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση του τόπου, ώστε να δημιουργείται στον φιλοξενούμενο η αίσθηση πως ταξιδεύει σε μακρινές εποχές του παρελθόντος, τότε που η ζωή ήταν πιο απλή και πιο όμορφη. Στο Apanemia Inn δεν θα απολαύσεις μόνο φιλοξενία, ανέσεις και ηρεμία, αλλά και ζεστή φιλοξενία. Αρχικά θα σε καλωσορίζουν με ένα μπουκάλι καλό κρασί, ενώ στο κατάλυμα σε περιμένει και πρωινό γεύμα το οποίο φτιάχνεται και προσφέρεται αποκλειστικά στους επισκέπτες του από τους πολύ φιλόξενους ιδιοκτήτες του. Στα συν όμως πρόσθεσε και το ότι το Apanemia Inn εξοπλίζει τους φιλοξενούμενούς του με ποδήλατα, ώστε να εξερευνήσουν με την άνεσή τους, τους θησαυρούς που κρύβονται στην κοινότητα της Λόφου και στις γύρω περιοχές. Παρθένα φυσική ομορφιά, γραφικά σοκάκια και γουστόζικα μαγαζάκια είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους… επίδοξους εξερευνητές. 
(99 527711) Λόφου, επ. Λεμεσού.

apokentro.jpg

Το Απόκεντρο στην Άλωνα
Στο γραφικό καταπράσινο χωριό της Άλωνας, που είναι χτισμένο μέσα στο φουντουκοδάσος, βρίσκεται το καινούργιο συγκρότημα αναπαλαιωμένων παραδοσιακών κατοικιών "Το Απόκεντρο". Το αγροτουριστικό κατάλυμα συνδυάζει τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία με ένα πλήθος φυσιολατρικών δραστηριοτήτων. Το συγκρότημα αποτελείται από δύο παραδοσιακές κατοικίες, κάθε μια με ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι οικείες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του χωριού, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική με τις ανέσεις του σήμερα. Κάθε σπίτι έχει το δικό της όνομα και χαρακτήρα. Η πρώτη οικεία λέγεται "Μελανόπετρα" και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, ενώ η δεύτερη οικία είναι το "Κερασόδενδρο" που διαθέτει δύο υπνοδωμάτια. Το καθένα, όμως, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 5 άτομα. 
(99757234) Άλωνα, επ. Λευκωσίας. 

ample.jpg

Ample Places στα Λεύκαρα
Ένα συγκρότημα δύο ανεξάρτητων και αυτόνομων κατοικιών για οικοτουρισμό, που βρίσκεται στο χωριό Πάνω Λεύκαρα. Πρόκειται για δύο ξενώνες που ανακαινίστηκαν στα πρότυπα της βιώσιμης αρχιτεκτονικής, οι οποίοι εναρμονίζουν το τοπικό παραδοσιακό στοιχείο με το σύγχρονο. Οι ξενώνες διαθέτουν διαμπερείς και φωτεινούς χώρους, ενώ η εσωτερική επίπλωσή τους αποτελείται από συντηρημένα αυθεντικά κυπριακά έπιπλα, αντικείμενα λαϊκής χειροτεχνίας και έργα σύγχρονης τέχνης. Εδώ θα μείνεις στην κατοικία ‘Πολύτιμο’, ένα μοναδικής ομορφιάς οικοδόμημα εμβαδού 122 τ.μ., που παλιότερα στέγαζε τη συνεργατική του χωριού και αργότερα καφενείο, ενώ τώρα μετατράπηκε σε μια ευρύχωρη κατοικία με ενιαία διάταξη, που συνδυάζει αρμονικά τους χώρους του καθιστικού, της τραπεζαρίας και της κουζίνας. Η διανυκτέρευση στο ‘Μοναδικό’ γίνεται σ’ ένα εσωτερικό ξύλινο παραδοσιακό μεσοπάτωμα, που διαθέτει ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, ενώ στο καθιστικό θα βρεις το τζάκι όπως και όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαμονή.
(99613771) Πάνω Λεύκαρα, επ. Λάρνακας. 


ambelikos2.jpg

Ambelikos Traditional Agrohotel
Αν επιλέξεις να επισκεφτείς το μικρό χωριό Ποταμίτισσα της Πιτσιλιάς, το Ambelikos Traditional Agrohotel είναι σίγουρα ο ιδανικότερο μέρος για τη διαμονή σου. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου, είναι διακοσμημένα παραδοσιακά, προσφέροντας ζεστή φιλοξενία, ενώ η τηλεόραση, το δωρεάν Wi-Fi, το τζάκι, το ντους ή η μπανιέρα-υδρομασάζ και το μπαλκόνι με θέα στο βουνό θα σου δώσουν αρκετούς λόγους για να μη θέλεις να βγεις καθόλου από το ξενοδοχείο. Αν όμως αποφασίσεις να αποδράσεις, το χωριό προσφέρεται για δραστηριότητες, όπως η ποδηλασία και η πεζοπορία. Το Ambelikos Traditional Agrohotel διαθέτει επίσης, εστιατόριο, κοινόχρηστο lounge και χώρο αποθήκευσης αποσκευών.
(25522211, 99877589) Ποταμίτισσα. 


new okella.jpg

New Okella
Το ανανεωμένο ξενοδοχείο New Okella, βρίσκεται στην περιοχή Σαϊττα, σε υψόμετρο 650 μέτρων. Ένα ξενοδοχείο που εντάσσεται αρμονικά στο τοπίο και αγναντεύει τα εντυπωσιακά γύρω βουνά και τα πεύκα, ενώ τα δωμάτια του «βλέπουν» τον υπέροχο ποταμό της περιοχής που τρέχει όλο το χρόνο. Το ξενοδοχείο διαθέτει 11 ευρύχωρα δωμάτια και είναι ένα εξαιρετικό μέρος και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό τόσο για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική διαμονή, αλλά και για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή, με τα υπέροχα μονοπάτια και τις δραστηριότητες που προσφέρει. Πρόκειται για ένα πολύ ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο, με κύρια χαρακτηριστικά το ξύλο και την πέτρα, στην οροφή και στους τοίχους αντίστοιχα, τα οποία εναρμονίζονται μοναδικά με τη φυσική ομορφιά της περιοχής, του ήχου του ποταμού και του καθαρού αέρα... Στοιχεία που εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες του ξενοδοχείου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Εξάλλου, οι έμπειροι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι βρίσκονται πάνω από 30 χρόνια στη βιομηχανία της εστίασης, μιας και διαχειρίζονται το μπαρ/εστιατόριο, The Scandinavia Gardens που λειτουργεί από το 1984 στη Λεμεσό, είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα οικογενειακό περιβάλλον... Εξ ου και στο μπαρ-εστιατόριο του New Okella, το οποίο λειτουργεί τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και δείπνο, υπόσχεται γαστρονομικές απολαύσεις, τις οποίες σου προσφέρει στην όμορφη αυλή το καλοκαίρι και στον άνετο εσωτερικό χώρο που είναι εξοπλισμένος και με τζάκι, το χειμώνα. Τέλος, σημείωσε ότι κάθε πρωί, σερβίρεται πλούσιο πρωινό.
(99197981) Ζοωδόχου Πηγής 46, Σαϊττάς, επ. Λεμεσού.


red.jpg

RedBlue Door στα Λεύκαρα
Το υπέροχο ανακαινισμένο κτίσμα του 1820 διαθέτει δύο σπιτάκια συνδυάζοντας άψογα το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Επίλεξε ανάμεσα στα ευρύχωρα Red Door και Blue Door, που είναι ιδανικά για μεγάλες παρέες, αλλά και οικογένειες, παρέχοντας όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς σπιτιού για μια απολαυστική διαμονή! Στα συν βάλε και την πισίνα στην αυλή του Red Door! Η περιοχή γύρω από το RedBlueDoor είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως ψάρεμα, πεζοπορία και ποδηλασία.
(99420984) Πάνω Λεύκαρα, επ Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close