Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα Starbucks υποδέχονται τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα κόκκινα ποτήρια!

Μοιραστείτε την χαρά των εορτών με αγαπημένες και νέες γεύσεις στα κόκκινα ποτήρια των Starbucks

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2020

Η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου έφτασε και τα Starbucks την υποδέχονται με τα αγαπημένα κόκκινα ποτήρια της που σηματοδοτούν, εδώ και χρόνια, την έναρξή της. Και φέτος, περισσότερο από ποτέ, αυτήν την περίοδο τα Starbucks αναζητούν τρόπους να φτιάχνουν την κάθε ημέρα μας και να μοιράζονται μαζί μας τη χαρά που προσφέρουν οι γιορτές.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks ή online στην Wolt* και αναζητήστε εκείνο το δώρο που θα κάνει το δικό σας αγαπημένο πρόσωπο να χαμογελάσει ή απολαύστε ένα από τα εορταστικά ροφήματα, που περιμένατε τόσο καιρό, για να δώσετε μια μικρή νότα χαράς στη μέρα σας. Από τις αρχές Νοεμβρίου, ζήστε τα δικά σας Χριστούγεννα με τις πιο απολαυστικές εορταστικές επιλογές όπως τα κλασικά αγαπημένα Toffee Nut Latte και Gingerbread Latte και τη νέα Truffle Deluxe Hot Chocolate, αποκλειστικά στα καταστήματα Starbucks ή μέσω delivery από την Wolt στις περιοχές που εξυπηρετούμε αυτή την περίοδο*. 

Μην ξεχνάτε, ότι τα Χριστούγεννα είναι μικρές καθημερινές στιγμές που μοιραζόμαστε με όσους νοιαζόμαστε και αγαπάμε. Αν λοιπόν και εσείς ανυπομονείτε και μετράτε αντίστροφα για τις πιο όμορφες ημέρες του χρόνου, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks  και να απολαύσετε την πιο πλούσια εμπειρία καφέ και όχι μόνο:  

Νέα Truffle Hot Chocolate: Μια λαχταριστή γευστική πρόταση που ήρθε για να «κλέψει» την καρδιά όσων λατρεύουν την σοκολάτα. Η νέα σοκολατένια πρόταση των Starbucks, θα σας εκπλήξει ευχάριστα με την υπέροχη γεύση της και τον τέλειο συνδυασμό από απολαυστική σοκολάτα με σαντιγί mocha και τρούφα σοκολάτας από πάνω. Απολαύστε το πιο γλυκό σοκολατένιο επιδόρπιο και απλά αφεθείτε στην υπέροχη γεύση του. 

Toffee Nut Latte:  Διαχρονικό, κλασικό και φυσικά η πιο αγαπημένη συνήθεια των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε και φέτος από τις εορταστικές προτάσεις των Starbucks. Δόσεις espresso συνδυάζονται απολαυστικά με γάλα στον ατμό και επικάλυψη από σαντιγί και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, δημιουργώντας  ένα κρεμώδες ρόφημα. Φέτος, για πρώτη φορά, οι λάτρεις του Toffee Nut Latte θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και στην vegan εκδοχή του, επιλέγοντας μια από τις εναλλακτικές επιλογές γάλακτος και την vegan σαντιγί.

Gingerbread Latte: Φτιαγμένο με την δεξιοτεχνία και τα μοναδικά ποιοτικά υλικά των Starbucks, το αγαπημένο γιορτινό ρόφημα επιστρέφει και φέτος με την ανεπάντεχα γλυκιά και πικάντικη γεύση του. Απολαύστε τα αρώματα ginger και γευτείτε την μοναδική γεύση που προσφέρει ο συνδυασμός από  δόσεις espresso και βελούδινο γάλα στον ατμό. Η μοναδική του γεύση ολοκληρώνεται με επικάλυψη από σαντιγί με γεύση ginger και τριμμένο μπισκότο. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο, Frappuccino Coffee ή Cream ή και σε vegan εκδοχή. 

Νόστιμες Επιλογές για όλη την ημέρα: Συνδιάστε τα αγαπημένα σας ροφήματα με γευστικές προτάσεις! Επιλέξτε για το πρωινό σας, το λαχταριστό μάφιν με κομμάτια μήλου και μπαχαρικά ή ως μεσημεριναή επιλογή πριν τον απογευματινό σας καφέ, την απολαυστική μπαγκέτα ολικής με χοιρινό gammon, τυρί κρέμα με αποξηραμένα cranberry και βερίκοκο, τυρί μπρι και ανάμεικτα σαλατικά.  

Μοναδικός Starbucks Christmas Blend: Απολαύστε υπέροχο καφέ κάθε ώρα της ημέρας και ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σας με τον μοναδικό Christmas Blend. Πεπαλαιωμένοι κόκκοι καφέ Sumatra αναμειγνύονται με καφέδες από την Κολομβία, την Παπούα Νέα Γουινέα και την Ινδονησία. Οι πικάντικες νότες κέδρου ισορροπούν με μια γλυκιά και απαλή γεύση και προσφέρουν τον πιο γιορτινό, γεμάτο αρώματα, απολαυστικό καφέ στο ποτήρι σας.

Γιορτινές προτάσεις δώρων: Φέτος στα Starbucks θα βρείτε τα πιο υπέροχα στολίδια για το δέντρο σας και όλα εκείνα τα αξεσουάρ καφέ που θα κάνουν τους δικούς σας να σας σας αγαπήσουν λίγο παραπάνω για τα δώρα που θα τους προσφέρετε. Μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πρώτοι την νέα και άκρως γιορτινή συλλογή των Starbucks από χριστουγεννιάτικες κούπες, λαμπερά θερμός, αστραφτερά μπουκάλια νερού, και χαριτωμένα στολίδια. 

Η Pre-paid Starbucks Κάρτα αποτελεί άλλη μια πρόταση δώρου, αφού φορτώνοντάς την με το ποσό της αρεσκείας σας, δίνεται τη δυνατότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα να επιλέξουν να την χρησιμοποιήσουν για αγορά ροφημάτων ή και αξεσουάρ καφέ. Και μην ξεχνάτε ότι μέσω του προγράμματος επιβράβευσης «My Starbucks Rewards™»  και την χρήση της κάρτας Starbucks εκτός από προνόμια και δώρα για εσάς, βοηθάτε παράλληλα τα Starbucks στη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω», του Sophia Foundation, που δραστηριοποιείται σε ολοήμερα Δημοτικά σχολεία, εξοπλίζοντάς τα με κουζίνες στις οποίες μαγειρεύουν εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν σε αυτά. 

Ιδανική ευκαιρία να προσφέρετε χαρά σε αυτούς που αγαπάτε με τα πιο ξεχωριστά δώρα από τα Starbucks!

Ζήστε τη στιγμή,
δημιουργήστε αναμνήσεις,
μοιραστείτε την χαρά των εορτών
με τη βοήθεια των Starbucks!

* Σημείωση: Σύμφωνα και με τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα ή σνακ, στα καταστήματά μας στη Λεμεσού & Πάφου αποκλειστικά με take away ή / και delivery μέσω Wolt. Στα υπόλοιπα καταστήματά μας οι χώροι καθιστικού παραμένουν ανοιχτοί ενώ παράλληλα σε περιοχές που εξυπηρετούμε προσφέρεται και η υπηρεσία delivery μέσω της wolt. Βασική μας προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ανθρώπων και των πελατών μας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close