Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, ινσταγκραμικό spot για γλυκά έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Το Spoon είναι η νέα γλυκιά άφιξη της πρωτεύουσας!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2020

Το SPOON είναι ένα urban all day spot με ευρωπαϊκή αύρα. Μικρό όνομα που θυμάσαι εύκολα... για μεγάλες στιγμές απόλαυσης που είναι αδύνατον να ξεχάσεις!

Το ταξίδι επιτυχίας έχει ήδη ξεκινήσει, με το κοινό της Κύπρου να έχει ήδη αγκαλιάσει το καινούριο κατάστημα στη Λευκωσία, στην περιοχή της Έγκωμης και συγκεκριμένα επί της οδού Μάρκου Δράκου 3.

Είτε είσαι γλυκατζής, είτε προτιμάς αλμυρές επιλογές, είτε είσαι pasta lover, ένα είναι το σίγουρο, πως στο Spoon θα βρεις το στέκι που λαχταράς!

Η συνταγή της επιτυχίας είναι γνωστή στη Θεσσαλονίκη από το 2012, όταν και μας πρωτοσυστήθηκε. Η καθημερινή απόλαυση που γίνεται συνήθεια.

Αγαπημένη pop αισθητική με ρετρό αναφορές συνδυάζεται στον χώρο του Spoon που εθίζει μικρούς και μεγάλους.

All day απόλαυση!
Στο πιο γλυκό «κουτάλι» θα έρθεις από νωρίς το πρωί και θα μείνεις έως αργά το βράδυ.

Εργαζόμενοι και φοιτητές παραλαμβάνουν τον speciality καφέ του Spoon με δικό του χαρμάνι που φέρει αποκλειστικά την υπογραφή του. Καθώς η ώρα προχωρά και ξεκινούν οι λιγούρες, οι αμέτρητες γλυκές και αλμυρές προτάσεις του Spoon προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

Δροσερές σαλάτες, εντυπωσιακά Croque monsieur ή Madame και Burger, χορταστικές τορτίγες ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, πάντα σε value for money τιμές!

Το Spoon έχει επίσης αφήσει ιστορία και για τα γλυκά που προσφέρει, όπως τις λαχταριστές βάφλες στις πιο special εκδοχές.

Όλα αυτά μπορείτε να τα παραλάβετε με take away σε χαρακτηριστικές συσκευασίες κάνοντας βόλτα στην πόλη, είτε μέσω delivery, ώστε να τα απολαύσετε στο σπίτι ή το γραφείο.

Στο Spoon απολαμβάνεις και κερδίζεις ταυτόχρονα!
Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε οικονομικά combo deals, τα οποία μάλιστα μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του. Λαχταριστές τορτίγες, σαλάτες, ροφήματα και γλυκά προσφέρονται ως «πακέτο» για απόλαυση δίχως όρια σε… δελεαστικές τιμές.

Μία επίσκεψη, σίγουρα θα σε πείσει! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close