Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα πίτσα του κέντρου που μας έχει ξετρελάνει

Θα σε ενθουσιάσει

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2020

Σε κάθε παρέα υπάρχουν διαφωνίες. Πράγμα που συνέβη και σε αυτήν που βρέθηκα πρόσφατα. Το θέμα συζήτησης αφορούσε το πόσο νόστιμη μπορεί να είναι μια πίτσα. Κάποιοι υποστήριζαν ότι μια πίτσα δεν μπορεί να είναι ποτέ κακή, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πάντα θα τρώγεται.

Οι πλείστοι, ωστόσο, ήταν πιο κάθετοι, υποστηρίζοντας φυσικά ότι και μια πίτσα μπορεί να είναι ακατάλληλη, όπως όλα εκείνα τα φαγητά, τα πιάτα, οι συνταγές που η "δύναμή" τους είναι η πρώτη ύλη, όπως δηλαδή κάθε τι απολαυστικό που μας έρχεται από τη γείτονα χώρα, τη μεσογειακή Ιταλία. Με αυτούς "τάχθηκα" κι εγώ! 

Λέγοντάς τους μάλιστα ότι η Λεμεσός, έχει να επιδείξει τον τελευταίο καιρό πολύ καλές προτάσεις στο γρήγορο φαγητό, και δη στις πίστες, ιακνοποιώντας την ανάγκη όλων μας για κάτι νόστιμο και άμεσο.

Πάντως, η νέα street food άφιξη στην καρδιά της πόλης, έρχεται να επιβεβαιώσει όσους υποστηρίζουμε ότι πρέπει να έχουμε υψηλές απαιτήσεις από την πίτσα μας.

Πρόκειται για την Piazza Pizza, η οποία δημιουργήθηκε στην υπέροχη στοά της Πλατείας Ηρώων, που ήδη φιλοξενεί τα αδερφάκια της, το καφενείο Τεμπέλης, ένα healthy spot ονόματι Green Berry, την πιο πρόσφατη άφιξη, το Dusty Munky, ένα μπαράκι, με υπέροχη αυλή στο πίσω μέρος, εξαιρετικό φωτισμό και μοναδική μπάρα... και τώρα πια και μοναδική πίτσα!

Η πίτσα θα φτάσει κοντά σου, ψημένη σε ξυλόφουρνο, φτιαγμένη με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες. Στο μενού θα βρεις 8 επιλογές, ανάμεσά τους τις Margherita, Greek, Putanesca, Veggie, Triple B, Latina, Quattro Formaggi και την Cypriota! 

Την έκπληξη ωστόσο την κάνει η High Enough, μία γλυκά πίτσα, με nutella, μπισκότο και marshmallows. 

Η νέα πιτσαρία της πόλης δέχεται take away και delivery παραγγελίες.

(99146615) Ανδρέα Δρουσιώτη 23Α, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piazza (@pizzapiazzacy)

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close