Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Grab: Η νέα άφιξη της πόλης είναι άκρως ενδιαφέρουσα

Νέα ενδιαφέρουσα άφιξη με αρτολιχουδιές, υγιεινά γεύματα, καφέ και γλυκά

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2020

Μία νέα πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη έκανε πολύ πρόσφατα την εμφάνισή της σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα στην λεωφ. Γρίβα Διγενή. Ένα καινούριο concept βασισμένο σε τρία στοιχεία: Bread, Coffee, Kitchen.

Πρόκειται για το Grab, ένα πολύ γουστόζικο χώρο, που φέρνει ένα άλλο αέρα στον τομέα του καφέ στο κέντρο της πόλης, με τη (healthy) φιλοσοφία και τα προϊόντα του. Ξεχωρίζει για τo artisan προϊόντα του, τον πολύ καλό καφέ του, την ποικιλία από σάντουιτς, τις ολόφρεσκες σαλάτες, τις ζεστές σούπες του, τα μοναδικά ψωμιά του, και φυσικά τα γλυκά του!

Εδώ λοιπόν θα βρεις περίπου 30 διαφορετικά σάντουιτς (ανάμεσά τους και επιλογές για vegan αλλά και vegeterian), 20 διαφορετικές σαλάτες, έτοιμα γεύματα (lunch box), healthy pots (με γιαούρτι, φρούτα, γρανόλα κ.ά.), καθώς επίσης και ένα bread station βασισμένο σε artisanal ψωμιά, τα οποία φτιάχνονται όλα στο εργαστήρι του μαγαζιού, με τις πιο προσεγμένες πρώτες ύλες (ζέας, πρωτεϊνούχα, chia, με παντζάρι κ.λπ.). 

Πέρα από όλα αυτά, θα βρεις και αλμυρά, κρουασάν (γεμιστά και μη), αλλά και λαχταριστά donuts! Επίσης στα ψυγεία του θα βρεις φρέσκους χυμούς, για να συνοδεύσεις το φαγητ΄οσου.

Όσο δε για τον καφέ τους, φυσικά και είναι αντάξιος των σνακ που φτιάχνουν! Πρόκειται εξάλλου για αποκλειστικά δικό τους χαρμάνι, που θα ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό! 

(25 772266) Γρίβα Διγενή 92, Λεμεσός. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close