Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Dusty Munky: Το νέο στέκι της πόλης είναι απλά υπέροχο!

Μόλις έκανε την εμφάνισή του στην πόλη, υποσχόμενο μοναδικές στιγμές!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2020

Η αρχή έγινε το 2018 όταν ο Γιάννης και η παρέα του, άνοιξαν τον Τεμπέλη, ένα παραδοσιακό καφενείο σε μία πολύ ενδιαφέρουσα στοά στην Πλατεία Ηρώων... το οποίο εκτός από περαστικούς και πελάτες, απέκτησε γρήγορα και… θαμώνες.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τους άρεσε να αράζουν στο χώρο για καφέ και κουβέντα, μουσική, μεζεδάκια και όχι μόνο και κάπως έτσι -1 χρόνια μετά- και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 "γεννήθηκε" η ιδέα για το Green Berry, την προέκταση του καφενείου, έναν χώρο συνάντησης για υγιεινές street food επιλογές φαγητών αλλά και γλυκών, φτιαγμένες με μεράκι.

Σε απόσταση αναπνοής από το καφενεδάκι, άνοιξε πριν από λίγες μέρες, ένα ακόμα μαγαζί.

Την πολύ ενδιαφέρουσα στοά με τα γκράφιτι ήρθε να συμπληρώσει το νέο εγχείρημα της παρέας, το Dusty Munky, ένα μπαράκι, με υπέροχη αυλή στο πίσω μέρος, εξαιρετικό φωτισμό και μοναδική μπάρα! 

Εδώ θα πας από το απόγευμα, θα καθίσεις στο κατάλληλο σκηνικό για χαλάρωση και κουβέντα στα τραπεζάκια στη στοά ή στον μοναδικό κήπο, ενώ το βράδυ θα απολαύσεις εξαιρετικά κοκτέιλ, σε πολύ καλές τιμές, τα οποία μάλιστα θα συνοδεύσεις με λαχταριστή πίτσα.

Η πίτσα θα φτάσει κοντά σου, ψημένη σε ξυλόφουρνο, από το επίσης ολοκαίνουριο μαγαζί που ετοιμάζονται να ανοίξουν οι ίδιοι στο χώρο, σε πολύ λίγες μέρες! Γι' αυτό stay tuned! 

(info@dustymunky.com) Ανδρέα Δρουσιώτη 23Α, Πλατεία Ηρώων Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close