Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ποιο burger πρέπει να φας, ανάλογα με το ζώδιό σου;

Δείξε μου το burger σου να σου πω ποιος είσαι!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2020

Το Fries with Benefits σας προτείνει.
Όλοι λατρεύουμε τα γευστικά και ζουμερά burgers! Μοσχαρίσιο, κοτόπουλο, ή χορτοφαγικό, με τηγανιτές πατάτες του ονείρου ή με φρέσκια δροσερή σαλάτα. Ποιο όμως burger ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

Κριός 21/03-20/04 
Ο δυναμικός και παρορμητικός Κριός ζει με ένταση και αγαπά τα περίεργα. Το Birdie Num Num θα του τραβήξει την προσοχή: τραγανό φιλέτο κοτόπουλο, καραμελωμένο μπέικον, μοτζαρέλα και χειροποίητη μαγιονέζα με βασιλικό και παρμεζάνα!  Θα το δοκιμάσει και θα κολλήσει για πάντα! 

Ταύρος 21/04-20/05
Ο Ταύρος λατρεύει τις απολαύσεις και φυσικά το καλό φαγητό.  Δεν θα αρκεστεί σε δεύτερη ποιότητα, ούτε σε μικρή ποσότητα.  Έτσι θα διαλέξει το November Burger.  Ένα double beef burger με διπλό τυρί cheddar, pickles και χειροποίητη μαγιονέζα, φτιαγμένο ειδικά για καλοφαγάδες!  Και φυσικά θα το συνοδέψει με μια γενναιώδορη μερίδα φρέσκες τηγανιτές πατάτες και μια παγωμένη μπύρα!  Γιατί, είπαμε, θέλει πάντα το καλύτερο!

Δίδυμος 21/05-21/06
Σαν συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών, ο Δίδυμος θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούργιες γεύσεις και προτάσεις.  Το Greek Chicken Fillet θα του τραβήξει την προσοχή, αφού δεν είναι μια συνηθισμένη πρόταση.  Σερβιρισμένο σε πίτα, με τζατζίκι, κρεμμύδι και ντομάτα, είναι κάτι μεταξύ Ελληνικού γύρου και μπέρκερ κοτόπουλο.  Εννοείται ότι θα του προσθέσει πατάτες τις οποίες θα απολαύσει με σως φέτα και κλασική κέτσαπ!

Καρκίνος 22/06-22/07
Ο ευαίσθητος και οικογενειάρχης Καρκίνος προσέχει τι τρώει αυτός και η οικογένειά του.  Έτσι προτιμά φαγητά σπιτικά και υγιεινά.  Θα επιλέξει το χειροποίητο Veggie Burger, σερβιρισμένο σε ψωμάκι με φρεσκοκομμένες φέτες αβοκάντο, μαρούλι και ντομάτα.  Θα το απολαύσει με μια δροσερή σαλάτα, έτσι θα φάει «έξω» χωρίς να νοιώθει τύψεις.

Λέων 23/07-23/08
Ο λαμπερός Λέοντας θα επιλέξει φίνα και εντυπωσιακά πιάτα.  Το FWB είναι το burger του, άσε που μπορεί να καυχηθεί ότι ο σεφ το έφτιαξε ειδικά γι΄αυτόν!  Τα έχει όλα: όλοφρεσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, καραμελωμένο κρεμμύδι, βελούδινη πράσινη χειροποίητη μαγιονέζα, τουρσί και δροσερά λαχανικά.  Θα ζητήσει να του το σερβίρουν με εντυπωσιακές πατάτες, γιατί όχι και με σαλάτα.  Αντί για μπύρα, θα το συνοδέψει με ένα παγωμένο prosecco, έτσι γιατί είναι royal! 

Παρθένος 24/08-22/09
Ο Παρθένος είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και προσέχει πολύ τις λεπτομέρειες. Θα διαβάσει όλο τον κατάλογο μέχρι να βρει αυτό που του ταιριάζει.  Φτάνοντας στο Quinoa Hemp Burger, θα εντυπωσιαστεί από τις υπερτροφές που περιέχει και θα το παραγγείλει χωρίς δεύτερη σκέψη!  Φυσικά με σαλάτα αβοκάντο και σόδα με Μαστίχα Χίου με 0 θερμίδες!

Ζυγός 23/09-22/10
Ο ισορροπημένος και φιλάρεσκος Ζυγός, θέλει να είναι πάντοτε κομψός αλλά δεν κάνει εκπτώσεις στο φαγητό του.  Θα απολαύσει ένα Chicken Gourmet (φιλετό κοτόπουλο, bacon και τυρί) μαζί με πατάτες και σως μουστάρδα/μέλι.  Μετά θα ΄χτυπηθεί’ μια ώρα στο γυμναστήριο!

Σκορπιός 23/10-22/11
Ο Σκορπιός έχει μια σχέση αγάπης με το φαγητό. Προτιμά τις πλούσιες γεύσεις, έτσι το Haloumi Special Burger είναι η επιλογή του.  Δεν διαπραγματεύεται τα πράγματα που αγαπά, έτσι θα ζητήσει έξτρα bacon και μια ιδιαίτερη σως για τις πατάτες του.

Τοξότης 23/11-21/12
Περιπετειώδης και ανοικτόμυαλος, ο Τοξότης βάζει στο πιάτο του γεύσεις πικάντικες έτσι προτιμά το BLT Beef Burger που συνδιάζει την απλότητα τον υλικών (bacon-lettuce-tomato) μαζί με την spicy χειροποίητη μαγιονέζα που το απογειώνει! 

Αιγόκερως 22/12-19/01
Ο πρακτικός Αιγόκερως προτιμά τις απλές, γήινες γεύσεις.  Θα επιλέξει το The Italian Job, ένα γευστικό φιλέτο κοτόπουλο, σερβρισμένο με τυρί μοτσαρέλα, ντομάτα και σπιτικό πέστο!   Για τις πατάτες του, μαγιονέζα και κέτσαπ είναι αρκετά.

Υδροχόος 20/01-19/02
Αντισυμβατικός και ανεξάρτητος ο Υδροχόος, θέλει να αλλάζει τις επιλογές του.  Έτσι θα διαλέξει ένα απλό Cheese Burger με πατάτες, για να μπορεί να ‘παίξει’ με τα εξτραδάκια.  Για τις πατάτες του, θα επιλέξει πότε cheese and bacon, πότε Greek topping και πότε 2-3 σαλτσούλες, έτσι για την αλητεία!  Αλλά και μέσα στο burger, όλο και κάποιο καραμελωμένο κρεμμύδι ή τραγανιστό μπέικον θα προσθέσει, για αλλαγή!

Ιχθύς 20/02-20/09
Ο ευαίσθητος και χαριτωμένος Ιχθύς αγαπά το νόστιμο φαγητό.  Το El Dorado Chicken Burger με το έντονο τσένταρ και το καραμελωμένο κρεμμύδι έχει τη γεύση που ψάχνει!  Θέλει και πατατούλες, δεν το διαπραγματεύεται, και τις συνοδεύει με την χειροποιητη καπνιστή μαγιονέζα που βρίσκεται και μέσα στο burger του! 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close