Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τι είναι το The Jar House που δημιουργεί φανταστικές μαρμελάδες;

Βρήκαμε ένα εργαστήρι που φτιάχνει σπιτικές μαρμελάδες, με φρούτα εποχής!

Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2020

Μόσφιλο, φράουλα, χρυσόμηλο, μήλο και σύκο «κλεισμένα» σε βαζάκια… που σαν τα ανοίξεις σε ξαφνιάζουν ευχάριστα με τα ντελικάτα αρώματά τους, ενώ σαν τα γευτείς σού αφήνουν την πιο ωραία αίσθηση φρούτου στο στόμα, τη μετρημένη γλυκύτητα και την πιο φίνα γεύση… 

Κι αυτές είναι μερικές από τις μαρμελάδες που φτιάχνει το εργαστήρι The Jar House στη Λεμεσό. Οι νοστιμιές αυτές αρχικά προορίζονταν για την οικογένεια και τους φίλους και τώρα για όλους όσοι αγαπούν τις σπιτικές γεύσεις και τα αυθεντικά προϊόντα. 

Εξάλλου, πρόκειται για μαρμελάδες φτιαγμένες με αγάπη, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Το εργαστήρι δεν ξεκίνησε καθόλου τυχαία, μας λέει η κόρη της οικογένειας, αφού και οι δύο γονείς ανέκαθεν αγαπούσαν τα φυσικά προϊόντα, αναζητούσαν τα υπέροχα κυπριακά φρούτα (ανάλογα και με την εποχή), αλλά και τους καρπούς της φύσης.

Η αγάπη τους και η δημιουργικότητά τους, τους οδήγησαν γρήγορα στη δημιουργία πρωτότυπων και επιτυχημένων γεύσεων που γίνονταν ανάρπαστες από φίλους και γνωστούς. Από μαρμελάδες και σπιτικά γλυκά, μέχρι κάππαρη κ.ά.

Βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου, θέλησαν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους και να διαθέσουν τα προϊόντας τους και στο κοινό. Εξ ου και αναζήτησαν κομψές συσκευασίες, έφτιαξαν λογότυπα και πλέον δέχονται διαδικτυακές παραγγελίες! 

Και κάπως έτσι έγινε η νοστιμιά… ετικέτα.

Αναζήτησε τις νόστιμες μαρμελάδες (που αλλάζουν ανάλογα με την εποχικότητα) του The Jar House στο facebook και στο Instagram!

Σημείωσε ότι το εργαστήρι μπορεί να σου ετοιμάσει τα προϊόντα του και ως δώρα (εταιρικά και κοινωνικά –γάμο ή βάφτιση), αρκεί βέβαια να το ζητήσεις! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close