Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μαγευτική απόδραση σε ένα υπέροχο σπίτι στο χωριό, με τζακούζι στην αυλή

Σ' αυτό το υπέροχο κατάλυμα, θα κάνεις ονειρεμένες διακοπές

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2020

Το χωριό Άρσος είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρασοχώρια της Κύπρου. Σήμερα τόσο το αρσιώτικο κρασί όσο και η ζιβανία παρασκευάζονται με τις παραδοσιακές μεθόδους. Το Άρσος βρίσκεται κτισμένο στην πλαγιά του βουνού Λαόνα σε υψόμετρο 1092 μέτρων και σε απόσταση 10 λεπτών απ’ το Όμοδος.

Το χωριό φημίζεται για τους λιθόστρωτους δρόμους, τα μακρυνάρια, τα δίχωρα (παλάτια) με τις καμάρες και τα ανώγια, όλα κτισμένα με πελεκητή ασβεστόπετρα, ξύλινα πορτοπαράθυρα και κεραμιδένιες στέγες. 

Εκεί, σε ένα από τα στενά στο χωριό, βρίσκεται το Kantara House, ένας παραδοσιακός ξενώνας που προσφέρει απλόχερα στον επισκέπτη μια αξέχαστη εμπειρία αυθεντικής φιλοξενίας, αλλά και το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει τις ομορφιές της περιοχής.

Το Kantara House είναι ένα σύγχρονο και πολύ άνετο και άνετο καταφύγιο για όλες τις εποχές. Είναι χτισμένο με πέτρα, πλήρως επιπλωμένο, και ανακαινισμένο με αγάπη και προσοχή ώστε να διατηρήσει τον αυθεντικό του χαρακτήρα.

Το σπίτι αυτό είναι η επιτομή της άνεσης, της κομψότητας, της προσοχής στη λεπτομέρεια και της σύγχρονης κομψότητας, και σου παρέχει έναν πολυτελή χώρο για άνετες διακοπές.

Το σπίτι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι. Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, 

Η πιο εντυπωσιακή γωνιά του είναι το τζακούζι στην υπέροχη αυλή! 

(99 417015) Άρσος, επ. Λεμεσού. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close