Cine News , Κινηματογράφος

Αυτές είναι οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Νοέμβριο

Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Νοέμβριο

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2020

Ο Οκτώβρης οδεύει προς το τέλος του και το Netflix έχει τη λίστα με τις νέες σειρές και ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στην πλατφόρμα μέσα στον Νοέμβριο.

Όπως κάθε φορά πλησιάζοντας στο τέλος του μήνα, το Netflix ανακοινώνει όλα του τα «καλούδια» προκειμένου να δελεάσει τους χρήστες για τον μήνα που ξεκινά. Ανάμεσα στις νέες σειρές και ταινίες, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την τέταρτη σεζόν του The Crown, ένα αναπάντεχο θρίλερ από την Αίγυπτο και πολύ χριστουγεννιάτικο χρώμα.

Οι σειρές που ανεβαίνουν στο Netflix τον Νοέμβριο
Αν πρέπει να μιλήσουμε για νέα σειρά το μήνα που έρχεται, μόνο ένας τίτλος ηχεί δυνατά στο μυαλό μας. Η τέταρτη σεζόν του The Crown είναι μόλις μια ανάσα μακριά - κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου - και όλοι αναμένουν πώς και πώς να παρακολουθήσουν το παραμύθι της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συνολικά 13 σειρές αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στο Netflix το Νοέμβριο. Εκτός από το The Crown, ιδιαίτερη εντύπωση μας έχει κάνει το θρίλερ αιγυπτιακής παραγωγής παρακαλώ, Paranormal, που έρχεται στην πλατφόρμα στις 7 Νοεμβρίου. 

 

Ένας αιματολόγος, ο δρ. Ρεφάατ Ισμαήλ έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά από μεταφυσικά φαινόμενα που θα κλονίσουν την τετράγωνη και βασισμένη μόνο στα γεγονότα λογική του. Τοποθετημένο στη δεκαετία του ‘60, το νέο σίριαλ τρόμου του Netflix βασίζεται στη σειρά best seller μυθιστορημάτων του Αχμέντ Καλέντ Ταουφίκ.

Οι ταινίες που ανεβαίνουν στο Netflix τον Νοέμβριο
Τον Νοέμβριο, το Netflix βάλθηκε να βάλει τους συνδρομητές του σε ρυθμούς Χριστουγέννων, με τουλάχιστον τέσσερις ταινίες, νέες και παλιότερες με θέμα την πιο γιορτινή περίοδο του έτους. Συνολικά, η πλατφόρμα προτείνει στους συνδρομητές της 14 νέες ταινίες που θα ανέβουν στο δίκτυο μέσα στον Νοέμβριο.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε ένα ολοκαίνουριο παραμύθι, που λανσάρει η πλατφόρμα στα μέσα του μήνα. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Φόρεστ Γουίτακερ επιστρέφει με μια χριστουγεννιάτικη ταινία, ένα μουσικό παραμύθι που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της μαγείας και των… εφευρέσεων. Η ταινία Jignle Jangle: Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία έρχεται να δώσει μια γεύση από γιορτινή ατμόσφαιρα , πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Νοεμβρίου.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close