29 October-4 November 2020
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Πρεμιέρα για την ταινία "S.O.S. Survive or Sacrifice"

Πρεμιέρα κάνει η χολιγουντιανή ταινία με πρωταγωνιστή τον William Baldwin που γυρίστηκε στη Λεμεσό!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου 2020

Με πρωταγωνιστές διεθνείς αστέρες του κινηματογράφου όπως ο William Baldwin, η χολιγουντιανή ταινία "S.O.S Survive or Sacrifice" του Roman Doronin, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην πόλη και τα περίχωρα της Λεμεσού, κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex. 

Μια βόλτα με αερόστατο στους καταγάλανους ουρανούς της Κύπρου, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό απομένουν χωρίς πιλότο,  με αποτέλεσμα να βρεθούν από τη Μεσόγειο στον Ωκεανό. Εκεί ξεκινά και ο αγώνας επιβίωσης τους, όπου η κάθε κίνηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Η μόνη ελπίδα σωτήριας που απομένει είναι η μικρότερη αδερφή ενός από τους επιβαίνοντες, η οποία όμως θα πρέπει να τους βρει και να φτάσει έγκαιρα κοντά τους για να τους σώσει.

Στην ταινια "S.O.S Survive or Sacrifice" εμφανίζονται επίσης οι Jeannine Kaspar, Marianna Rosset, Zach Rose, Crystal Web, Diljohn Sidhu, καθώς και Κύπριοι ηθοποιοί όπως Κρίστοφερ Γκρέκο, Μαρία Ιωάννου, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Χρίστος Χρίστοφίδης και Ανδρέας Αροδίτης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο William Baldwin δήλωσε κατενθουσιασμένος με το νησί και ανέφερε πως πάντα ήθελε να το επισκεφθεί, καθώς εδώ ζει μια από τις καλύτερες του φίλες, ενώ συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει για να απολαύσει περισσότερο χρόνο. 

To "S.O.S Survive or Sacrifice" είναι πραγματικά μια διεθνής κινηματογραφική παραγωγή, συγκεντρώνοντας μια άρτιά καταρτισμένη ομάδα με άτομα επιλεγμένα από όλο τον κόσμο, που όχι μόνο κατάφεραν και ξεπέρασαν  τα γλωσσικά εμπόδια και τις πολιτιστικές διαφορές τους, αλλά ολοκλήρωσαν την παραγωγή κατά την διάρκεια των πολύ δύσκολων περιορισμών εργασίας τους, λόγω της πανδημίας.

Η ταινία είναι μια παραγωγή της εταιρείας Atladium, η οποία άρχισε να δραστηριοποιείται το 2017 στην Κύπρο, και εξειδικεύεται στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικών σειρών, και άλλων παραγωγών βίντεο.

 


 

 

Καθ 20.00, 22.00

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close