Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αρχοντικοί μεζέδες σε ένα υπέροχο σκηνικό στο χωριό

Πληθωρικάσε γεύσεις και ποικιλία, πιάτα, και μιαμεγάλη γκάμα κρασιών να τασυνοδεύουν, μπλέκουν παράδοση και μοντερνιά σε έναν υπέροχο χώρο στο χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2020

Διασχίζοντας τα στενά δρομάκια του διάσημου χωριού της επαρχίας Λεμεσού, το Ομόδους, ανάμεσα στα παραδοσιακά σπίτια, θα βρεις το Κατώι, έναν από τους πιο ιδιαίτερα νόστιμους χώρους για φαγητό, που έχει να επιδείξει το διάσημο κρασοχώρι.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο, που κουβαλά παράδοση πολλών αιώνων, προσφέροντας ένα μενού με δημιουργικές προτάσεις που βασίζονται στην κυπριακή και ελληνική κουζίνα.

Εξ ου και εμείς θελήσαμε να μιλήσουμε με τους ανθρώπους του, προκειμένου να μάθουμε τα μυστικά της επιτυχίας τους, αλλά και το τι πρόκειται να ζήσει ο καθένας περνώντας το κατώφλι του...

Εμείς εδώ στο Κατώι θέλουμε να είμαστε κάτι περισσότερο από ένα εστιατόριο. Θέλουμε οι υπηρεσίες μας να ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Θέλουμε η εμπειρία τους να είναι κάτι περισσότερο από ένα εξαιρετικό πιάτο, να είναι μια μαγική εμπειρία εξαιρετικού σέρβις και φροντίδας. 

Γι’ αυτό περάσαμε τα σύνορα του συνηθισμένου και βάλαμε τον πήχη ψηλά. 

Είμαστε στον χώρο της μαγειρικής και στον χώρο της γαστρονομίας μαζί. Με βάση τις παραδοσιακές συνταγές και συνδυάζοντας τέχνη, αισθητική και αγάπη προς τους πελάτες μας καταφέραμε να φτιάξουμε κάτι το μαγικό. Και αυτό είναι που συγκινεί τους πελάτες μας.

(Ελάτε ας περάσουμε στη δράση)
Έχουμε μετατρέψει κάτι που έχει φάει ο κόσμος χιλιάδες φορές… σε μια νέα καινούργια, δημιουργική και απολαυστική εμπειρία.

Έχουμε δώσει νέα έννοια στο παραδοσιακό φαγητό, το απόλυτο μεγαλείο της παραδοσιακής κουζίνας.  

Λένε ότι είμαστε καλλιτέχνες, καλλιτέχνες της μαγειρικής. Ποιο είναι το μυστικό μας; Μαγειρεύουμε με το μυαλό και την καρδιά και θέλουμε να προσφέρουμε αυτήν τη αίσθηση της μέγιστης απόλαυσης στους φιλοξενούμενους μας.

Αυτό είναι το Κατώι στο Όμοδος. Συνεχίζουμε την παράδοση της φιλοξενίας που πάντα το Όμοδος υποστήριζε! 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close