19-18 November 2020
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Unhinged

Ο Russell Crowe στην πιο... psycho εκδοχή του!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020

Η Rachel (Caren Pistorius) έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό (Russell Crowe) με ψυχολογικά προβλήματα.

Πολύ σύντομα, η Rachel και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Έχουμε συνηθίσει τον Russell Crowe να υποδύεται τους ρόλους του ήρωα, του προστάτη, του πολεμιστή, του καλού οικογενειάρχη! Όχι εδώ...

Στην πιο psycho και οργισμένη του εκδοχή, σχεδόν αγνώριστος, με παραπανίσια κιλά και με το μάτι του να... γυαλίζει, ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ "Unhinged" του Derrick Borte και βγαίνει (εντελώς!) εκτός ελέγχου! 

.Η ιστορία επικεντρώνεται στην κοινή σε όλους εμπειρία της οργής στον δρόμο, που μπορεί να διακατέχει πολλούς οδηγούς, αλλά την πάει σε άλλο επίπεδο, αποκαλύπτοντας την έκρηξη θυμού ενός έκρυθμου ανθρώπου. Εξ ου και ο χαρακτήρας του Russell Crowe δεν έχει όνομα. Είναι ο. .. Άντρας. Ένας παγκόσμιος χαρακτήρας, που η ανωνυμία του απευθύνεται σε όσους νιώθουν αόρατοι. 

Το "Unhinged" θα σε κάνει σίγουρα να σκεφτείς την επόμενη φορά που θα κορνάρεις με μανία στον μπροστινό οδηγό... 

 

 

 

Καθ 20.15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close