Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Κυριακάτικα μεσημέρια με νόστιμη μεσογειακή κουζίνα

Απολαμβάνουμε την Mayiopoula - Wine Dine και τις Κυριακές

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2020

Η Μαγιοπούλα, η οποία απέκτησε νέα, ολοκαίνουρια ταυτότητα αλλά και μενού, βρίσκεται σε ένα από τα πλέον προνομιακά σημεία του κέντρου της πόλης, εκεί όπου η κίνηση διατηρεί τους έντονους ρυθμούς της κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο χώρος του εστιατορίου σε υποδέχεται με επίσης ανανεωμένη εικόνα, έχοντας αποκτήσει νέα, εντυπωσιακά στοιχεία τα οποία του προσδίδουν πλέον μία εντελώς διαφορετική αισθητική και μια απόλυτα μοντέρνα ατμόσφαιρα που σε εμπνέει να έρθεις με φίλους για να απολαύσεις καλό κρασί και προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα την οποία έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ Ανδρέας Ανδρέου.

Εξάλλου, το μενού της πλέον αναδεικνύει την παράδοση και τα ακροβατεί με μαεστρία ανάμεσα στην κλασσική και μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα. Με φίνα αρώματα από τη θάλασσα και μοναδικές γεύσεις από τη χρήση αποκλειστικά εγχώριων πρώτων υλών, τα νέα του πιάτα, δίνουν μια σύγχρονη έκφραση στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου.\

Ιδανικό και για τα μεσημέρια της Κυριακής
Εντυπωσιακό από κάθε άποψη, το εστιατόριο της πρωτεύουσας σε περιμένει πλέον και τις Κυριακές για το μεσημεριανό σου γεύμα (από τις 12.00), με την οικογένεια ή τους φίλους. 

Το προσεκτικά επιλεγμένο μενού που περιλαμβάνει εκλεκτά θαλασσινά, όπως τόνο στη σχάρα, ριζότο με μελάνι σουπιάς, σφυρίδα en papillote, αλλά και κρέατα, όπως Rib eye steak και βοδινό φιλέτο Αυστραλίας, θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Όλα τα πιάτα συνδυάζονται με τα διεθνώς βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close