Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα street food που παραδίδει μαθήματα ιταλικής κουζίνας, μόλις άνοιξε στην Έγκωμη

Το νέο μαγαζί της πόλης συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις, την ιταλική κουζίνα με τη street food κουλτούρα...

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2020

To νέο στέκι της Λευκωσίας που μεταφέρει τη φινέτσα και την κουλτούρα του ιταλικού φαγητού στις street food επιλογές της πόλης, λέγεται Pasta Strada, και είναι πεντανόστιμο! 

To Pasta Strada είναι ένα επιτυχημένο concept, που μετρά ήδη δύο πολύ νόστιμα καταστήματα στη Λευκωσία, και συγκεκριμένα σε Αγλαντζιά και Έγκωμη, και πολλές λαχταριστές συνταγές... Ένα concept που καταφέρνει να κάνει viral τις μακαρονάδες παντρεύοντας με τον πιο νόστιμο τρόπο την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα.

Αυτός είναι και ο λόγος που όλη η Λευκωσία τρώει αχνιστές μακαρονάδες, με διαφορετικές φρεσκομαγειρεμένες σάλτσες που απογειώνουν τη νοστιμιά. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Aυτό που κάνει τα ζυμαρικά τόσο δημοφιλή στο Pasta Strada, δεδομένου ότι είναι ένα πολύ απλό γεύμα αλλά συγχρόνως πολύ νόστιμο και ευχάριστο, δεν είναι άλλο από το ότι οι άνθρωποι σ' αυτό το μαγαζί συνδυάζουν την αγάπη τους για τα ζυμαρικά με μία επιλογή από φρέσκα υλικά, κορυφαίας ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα.

Όλες οι πρώτες ύλες προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς και κυπριακές εταιρείες. Και αφού επιλεξουν τα σωστά υλικά, ακολούθως ετοιμάζουν τις συνταγές με αγάπη και πάθος και τις παραδίδουν μάλιστα σε λίγα λεπτά.

Εξάλλου, αυτό δεν αναζητούμε όλοι οι σύγχρονοι καταναλωτές σήμερα... "πεινάμε" για γρήγορες και ποιοτικές λύσεις.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ολοκαίνουριο μαγαζί της Έγκωμης
Το δεύτερο λοιπόν κατάστημα Pasta Strada θα το βρεις στην Έγκωμη... κι εκεί θα σε οδηγήσει η λαχταριστή μυρωδιά από τις μακαρονάδες και τις σάλτσες που φτιάχνονται στο μαγαζί...

Εδώ λοιπόν η ιταλική γαστρονομία έχει την τιμητική της! Εξ ου και οι μακαρονάδες είναι το σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, και όχι άδικα, αφού φτιάχνονται με μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, χειροποίητες σάλτσες, και μοναδικές συνταγές που θα σε “ταξιδέψουν” γευστικά στις τρατορίες της Ιταλίας.

Στο μενού του θα βρεις διάφορες επιλογές που μπορούν να ανταποκριθούν ιδανικά στην ανάγκη σου για κάθε στιγμή της ημέρας, σαν μία γρήγορη, ποιοτική και χορταστική λύση στο “πι και φι”.

Πιο συγκεκριμένα από εκπληκτικές μακαρονάδες, που αποτελούν την επιτομή της ιταλικής κουζίνας, εδώ θα βρεις και θα απολαύσεις φρέσκες σαλάτες και διάφορα άλλα φαγητά με έμπνευση από Ιταλία, καθώς επίσης και γλυκά.

Δοκίμασε την The original, με ντοματίνια και πέστο ή την Drunk Bolognese η οποία θα σε ξετρελάνει με την νόστιμη σάλτσα μπολονέζ της (που για τους Ιταλούς είναι γνωστή σαν ragù alla Bolognese). Αν είσαι λάτρης των θαλασσινών βάλε οπωσδήποτε στις επιλογές σου την Di Mare με γαρίδες και μύδια, και την εκπληκτική σάλτσα ντομάτας Pasta Strada.

Φυσικά, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε και The One with Steak, η οποία είναι παρασκευασμένη με sirloin steak strips και σάλτσα Worcestershire.

Στο Pasta Strada η ιταλική γαστρονομία γίνεται η απόλυτη καθημερινή street style συνήθεια... που σε χορταίνει και σε ξετρελαίνει. Είτε είσαι φανατικός μακαρονάς είτε όχι, τα μακαρόνια εδώ δεν θα τα βαρεθείς ποτέ! 

Εσύ έχεις δοκιμάσει τις μοναδικές επιλογές από Pasta Strada; Αν όχι, μπορείς να απολαμβάνεις τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματά του καθημερινά, μέσω take away από έναν μοντέρνο χώρο με έντονο ιταλικό χαρακτήρα, αλλά και μέσω delivery.

Αριστείδου 34, Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Λευκωσία.

Tηλέφωνο: 77773031
FacebookPasta Strada
ΙnstagramPasta_Strada 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close