Eating News , Εστιατόρια

Τα πιο νόστιμα sushi έρχονται τώρα στην πόρτα σου

To Akashi Sushi Delivered by PIER ONE φέρνει απολαυστικές, ασιατικές γεύσεις… στην πόρτα σου!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2020

Ένα νέο, φρέσκο, λαχταριστό, sushi delivery μενού, έχει εμφανιστεί στην πόλη της Λεμεσού και δεν είναι άλλο από το Akashi Sushi Delivered με την υπογραφή του πολυβραβευμένου PIER ONE!

To Akashi Sushi Delivered, είναι η νέα πρόταση της πόλης, που υπόσχεται να προσφέρει… στην πόρτα σας, αγαπημένα πιάτα, εμπνευσμένα από την ιαπωνική κουζίνα! Οι σεφ, ετοιμάζουν καθημερινά παραδοσιακές συνταγές με μοντέρνες πινελιές, αλλά και φρέσκα, υψηλής ποιότητας συστατικά, προσφέροντας πλούσιες, νόστιμες και εντυπωσιακές γεύσεις από φρεσκομαγειρεμένο σούσι, και όχι μόνο!

Από το μενού μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από χειροποίητα sushi και uramaki με σολομό, τόνο, γαρίδες, κιτρινόπτερο αλλά και το λαχταριστό Crispy Tempura Calamari Roll που τηγανίζεται με ψητό καλαμάρι, κουλούμπρα, πορτοκαλί τομπίκο και μαγιονέζα teriyaki! 

Απολαύστε επίσης, ολόφρεσκα sashimi και hosomaki με yellow fin τόνο, κιτρινόπτερο ή και χέλι αλλά και τα μοναδικά signature chirashi bowls με βάση από ιαπωνικό ρύζι σούσι και πλούσιες επιλογές σε κύβους από ψάρι της αρεσκείας σας, σε συνδυασμό με edamame, αβοκάντο και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών. 


Για μεγάλες παρέες επιλέξτε τις πιατέλες με διάφορους συνδυασμούς sushi από το μενού, με μέχρι και 48 τεμάχια! Το μενού συμπληρώνουν οι ολόφρεσκες σαλάτες, τα ορεκτικά αλλά και μέρος από τα κυρίως πιάτα του PIER ONE!

To μενού του Akashi Sushi Delivered by PIER ONE θα το βρείτε αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας delivery στο τηλέφωνο 77 77 46 00 αλλά και από τις πλατφόρμες Foody και Bolt Food.

Facebook: akashisushicy
Instagram: akashisushi_cy
Email: akashi@phc.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close