17 October 2020
Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

“YEAR ONE”: Ατομική Έκθεση του Ανδρέα Στυλιανού

Μεέργα ζωγραφικής, γλυπτά και νέον φωτιστικά

Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2020

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση του νεαρού Κύπριου εικαστικού Ανδρέα Στυλιανού.

Με γενικό τίτλο “YEAR ONE”, η έκθεση αρχίζει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Ο νεαρός εικαστικός παρουσιάσει σειρά έργων δημιουργημένα τον τελευταίο χρόνο και συμπεριλαμβάνουν έργα ζωγραφικής, γλυπτά και νέον φωτιστικά.

Η έκθεση «YEAR ONE» είναι ένα σχόλιο για την τέχνη, ενώ παράλληλα εφαρμόζει βασικές καλλιτεχνικές πρακτικές όπως το διαλογιστικό σχέδιο. Ένας κόσμος χτίζεται μέσα από γνωστές εικόνες, και παράλληλα εξερευνά τη διασταύρωση της ποπ κουλτούρας, της ιστορίας της τέχνης και της αντανάκλασης του εαυτού. Η ζωγραφική, η γλυπτική και η εγκατάσταση με ασυνήθιστα και νέα υλικά τα οποία επιλέγονται και χειραγωγούνται με τον πιο πρόσφορο τρόπο, για να φέρουν την πρόθεση στην υλοποίηση.

Για τον καλλιτέχνη:
Ο Ανδρέας Στυλιανού γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1990. Ζει και εργάζεται μεταξύ Λονδίνου και Λευκωσίας. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Architectural Association School of Architecture του Λονδίνου και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο από το Royal College of Art στο Λονδίνο και την IE Business School στη Μαδρίτη. Το τολμηρό έργο του, με γνωστούς χαρακτήρες με λεπτές αυτοβιογραφικές αναφορές, είναι μια εκδήλωση της καλλιτεχνικής του έκφρασης, όπου οι επιλογές επηρεάζονται συνεχώς από μοντέρνους και σύγχρονους δασκάλους. Ο Εαυτός και ο Χρόνος είναι οι δύο κινητήριες δυνάμεις. Έχει εκθέσει σε μουσεία και γκαλερί διεθνώς.

Η παρουσίαση ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Alpha C.K. Art Gallery στο τηλέφωνο (+357 22 751325) και στο e-mail (info@ackgallery.com).

Ο κατάλογoς των έργων είναι αναρτημένος στο www.ackgallery.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close