Cyprus Eating Awards , Τα highlights

6 top εστιατόρια για τους λάτρεις του καλού φαγητού

Τα κορυφαία εστιατόρια με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα για τη σεζόν 2019-2020 φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερη Μεσογειακή Κουζίνα των Cyprus Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2020

Τα Cyprus Eating Awards 2020 βρίσκονται ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 13 κατηγορίες και τα 84 φετινά υποψήφια εστιατόρια.  Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 13 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για την Καλύτερη Διεθνή Κουζίνα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 6 εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα από τη διεθνή κουζίνα με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει την καλύτερη διεθνή κουζίνα;

Ψήφισε ΕΔΩ (μέχρι τις 18 Οκτωβρίου)

EPSILON RESTO BAR
Οι δημιουργικές προτάσεις του από τη διεθνή κουζίνα διακρίνονται για την υπέροχη παρουσίαση και τους πρωτότυπους συνδυασμούς. Η οινική κάρτα, τα γευστικά cocktail και ο καταπράσινος κήπος αποτελούν συμπληρωματικά στοιχεία που θα ωθήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό γαστρονόμο να κλείσει τραπέζι.
(25051393) Λεμεσός.

MINTHIS RESTAURANT
Στο πολυτελές θέρετρο Minthis, σε ένα μαγευτικό σκηνικό με θέα στην οροσειρά του Τροόδους, η διεθνής κουζίνα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους της επαρχίας Πάφου θα απολαύσεις gourmet και υγιεινά πιάτα με έμφαση στα τοπικά και εποχικά υλικά μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό μενού.
(2684222) Τσάδα, επ. Πάφου.

NIPPON
Από τα πιο αυθεντικά εστιατόρια ιαπωνικής κουζίνας στην Κύπρο με ένα μενού που περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία σε ορεκτικά, σαλάτες, sushi, maki και όλα όσα συνθέτουν την κουζίνα της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση, όλα όσα θα φτάσουν στο τραπέζι σου είναι τόσο εντυπωσιακά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο αυστηρούς γαστρονόμους.
(24400330) Λάρνακα.

PRALINA EXPERIENCE
Το εκλεπτυσμένο και πολυβραβευμένο εστιατόριο διεθνούς κουζίνας με υψηλή οινική κουλτούρα και υποδειγματική εξυπηρέτηση θα ικανοποιήσει κάθε απαιτητικό της γεύσης στον πλέον αναβαθμισμένο δρόμο της Λευκωσίας. Το δημιουργικό μενού και ο εντυπωσιακός χώρος θα σε φιλοξενήσουν όλη τη μέρα προσφέροντας εξαιρετική γαστρονομία.
(22665588) Λευκωσία.

SITIO BRASSERIE
Σε ένα νεοκλασικό σπίτι επί της κεντρικής λεωφόρου της Λευκωσίας θα βρεις το Sitio Brasserie, τον ιδανικό χώρο για να απολαύσεις από πρωινό καφέ και μεσημεριανό γεύμα μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο. Η μοντέρνα διακόσμηση και το εξυπηρετικό προσωπικό σε συνδυασμό με τα νόστιμα πιάτα από τη διεθνή κουζίνα θα σε κάνουν να περάσεις αξέχαστες στιγμές στο κέντρο της πρωτεύουσας.
(22458610) Λευκωσία.

SKINNY FOX
Το βραβευμένο εστιατόριο υπηρετεί με αξιοπρέπεια τη διεθνή κουζίνα με ευφάνταστους γαστρονομικούς συνδυασμούς και καταφέρνει να μείνει -καιρό τώρα- ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού. Η έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στις ισορροπημένες γεύσεις, οι επιλογές που διαθέτει για όλες τις διατροφικές ιδιαιτερότητες και το εντυπωσιακό design του είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που το χαρακτηρίζουν.
(22256070) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close