Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το κυπριακό αγροτουριστικό κατάλυμα που ξεχώρισε στα Luxury Lifestyle Awards 2020

Αξίζει να το επισκεφτείς για να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020

Το Οίνου Στράτα, το εντυπωσιακό αγροτουριστικό κατάλυμα στο χωριό Βουνί της επαρχίας Λεμεσού, πραγματικά μαγεύει και εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη. Οι ζεστές από κάθε άποψη παραμυθένιες σουίτες πολυτελείας (με τις ξυλόσομπες και τα τζακούζι) προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας... 

Οπότε δεν είναι καθόλου τυχαίο που κατάφερε να ξεχωρίσει αλλά και να διακριθεί ανάμεσα σε τόσα άλλα, κατακτώντας ένα βραβείο από τον παγκόσμιο διαγωνισμό “Luxury Lifestyle Awards 2020”.  

Τα "Luxury Lifestyle Awards" είναι ένας παγκόσμιος, αναγνωρισμένος και καθιερωμένος θεσμός βράβευσης που αναδεικνύει τα καλύτερα brands στον κόσμο, σε διάφορες κατηγορίες. Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν την καλύτερη επιχείρηση ή/και brand σε κάθε κατηγορία, προσδίδοντάς τους το ανώτερο κύρος και εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας που αντιπροσωπεύουν και της πρωτοποριακής αριστείας και καινοτομίας που διακρίνονται.

Το Οίνου Στράτα διακρίθηκε στην κατηγορία του εξασφαλίζοντας το The Best Luxury Accommodation in Cyprus. “Η άψογη απόδοση και οι φιλοδοξίες σας να είστε πάντα κορυφαίοι έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης μας, το “Οίνου Στράτα” είναι ο νικητής ανάμεσα στα πιο πολυτελή καταλύματα της Κύπρου”.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close