Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το εντυπωσιακό Summer Sky Lounge μάς αποχαιρετά

Ετοιμάζεται να κλείσει τις πόρτες του...

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τι και αν φέτος το καλοκαίρι όλα ήταν διαφορετικά; Τι κι αν οι συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να διασκεδάσουμε στα αγαπημένα μας στέκια... εμείς δεν τα βάλαμε κάτω! 

Και ο λόγος ήταν απλός.... οι επιλογές που είχαμε! Εξάλλου, τις πλείστες περιπτώσεις οι επιχειρηματίες βρήκαν τον τρόπο να μας προσφέρουν δροσερές καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη, σε νέα στέκια που δημιουργήθηκαν με αφορμή την πανδημία, και ήταν κάτι περισσότερο από αξιόλογες.

Μία από αυτές τις επιλογές είναι και το Summer Sky Lounge, η στέγη του Café Mercedes για το καλοκαίρι που μας πέρασε, το οποίο δημιουργήθηκε δίπλα στο ιστορικό Ledra Palace, σε έναν µαγευτικό κήπο µε αγκαλιά το πράσινο.

Εδώ από τις 15 Ιουνίου ζούμε ένα ονειρικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, σε ένα μαγαζί το design του οποίου επιµελήθηκε ο Μάριος Ίτσης και το οποίο είναι ουσιαστικά ο καθρέφτης του περιβάλλοντα χώρου. Από τα floral prints πέριξ του χώρου µέχρι και τον φωτισµό που διακοσµεί δέντρα και φυτά κάτω από τον έναστρο ουρανό, προσδίδουν µία φρέσκια, ζωντανή διάθεση σε κάθε γωνιά του κήπου.

Όσο για τις γεύσεις.... αυτές κι αν ήταν έκπληξη, μιας και το µενού επιµελήθηκε ο βραβευμένος στα Cyprus Eating Awards Chef Ανδρέας Ανδρέου, και µας µεταφέρει στη νέα φιλοσοφία των γνωστών σε όλους Pinchos από την Ισπανία, αλλά σε µία πιο µοντέρνα εκδοχή µε διεθνείς και Ιαπωνικές γεύσεις.

Τα cocktail που συνοδεύουν τις ευφάνταστες αυτές δηµιουργίες είναι κλασικές επιλογές αλλά και φρέσκες, µοντέρνες προτάσεις, που προβλέπονται όλα δροσερά και άκρως απολαυστικά.

Ωστόσο, το καλοκαίρι μάς αποχαιρετά και μαζί θα μας αποχαιρετήσει και το Summer Sky Lounge. Συγκεκριμένα ο χώρος θα λειτουργεί μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Από τις 9 Οκτωβρίου θα επιστρέψουμε στο Cafe Mercedes... το οποίο ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

(22270777, 99555156) Café Mercedes Summer Sky Lounge, Μάρκου Δράκου 16, 1102 Λευκωσία. Ηµέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθηµερινά από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close