Cine News , Κινηματογράφος

Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε

Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε και μας προετοιμάζουν για τις νέες κυκλοφορίες ταινιών και σειρών.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

H εβδομάδα που μόλις τελείωσε μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς είδαμε πολλά και διαφορετικά τρέιλερ. Σειρές και ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Εμείς στα έχουμε συγκεντρώσει σε μία λίστα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας!

The Haunting of Bly Manor

Ο Mike Flanagan επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν της σειράς τρόμου του Netflix. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου και το τρέιλερ είναι απόλυτα χορταστικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά δεν αποτελεί συνέχεια του «The Haunting of Hill House» αλλά για μία διαφορετική ιστορία με πολλούς από τους ηθοποιούς της πρώτης σεζόν να επιστρέφουν σε διαφορετικούς ρόλους. Κάτι σαν τις σεζόν του «American Horror Story».

WandaVision

Το τρέιλερ που κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ. Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ (και όχι teaser) από σειρά του MCU. Η Wanda και ο Vision επιστρέφουν σε μία σειρά του Disney+ που θα μας δείξει προς τα που θα κινηθεί το MCU μετά το «Avengers: Endgame».

Pretty Little Liars: Original Sin

Η streaming πλατφόρμα HBO Max ανακοίνωσε μία νέα σειρά που θα επισκεφτεί τον κόσμο του «Pretty Little Liars». Φημολογείται ότι η σειρά θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με την επιτυχημένη σειρά. Οπότε μην αποκλείεις να δούμε τις ηθοποιούς και πάλι σε διάφορα cameos.

Supernova

Μία ιστορία για ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι που θα μας κάνει να κλάψουμε. Ήδη από το τρέιλερ χρειαστήκαμε τα χαρτομάντηλα. O Stanley Tucci και ο Colin Firth φαίνεται να μπαίνουν δυναμικά στην κούρσα των Όσκαρ. Marvel’s Helstrom Η νέα υπερηρωική σειρά της Marvel αυτή τη φορά θα προβληθεί μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα Hulu.

The Croods

2 7 χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας, η προϊστορική οικογένεια επιστρέφει δυναμικά. Ελπίζουμε το δεύτερο ραντεβού μας να μπορεί να πραγματοποιηθεί στα σινεμά.

The Queen’s Gambit

Η νέα μίνι σειρά του δημιουργού του «Godless» για λογαριασμό του Netflix. Πρόκειται για μεταφορά ενός επιτυχημένου βιβλίου που αφορά την παρανοϊκή αλλά διάνοια πορεία μίας επαγγελματία παίκτριας σκάκι. Η Anya Taylor- Joy πρωταγωνιστεί και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τη σειρά.

neolaia.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close