Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για brunch, σε 16 μοναδικά στέκια στο χωριό

Υπέροχο πρωινό με θέα την πανέμορφη κυπριακή φύση, λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες το κυπριακό μπούκωμα έχει την τιμητική του. Και μιας και πλησιάζουν και τα δύο, είναι η ιδανική ευκαιρία για εξορμήσεις! 

Kαι υπάρχουν πολλά στέκια στην Κύπρο μας και κυρίως στα χωριά μας πλέον που το έχουν εντάξει στη φιλοσοφία αλλά και στα μενού τους. Είτε πρόκειται για ταβέρνες είτε για καφενεδάκια και όχι μόνο. 

Πάμε λοιπόν για brunch μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης, είτε αυτό είναι κάποιο χωριό ή ακόμα και ένα κατάλυμα λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Εμείς πάντως ψάξαμε και βρήκαμε 16 μοναδικές επιλογές για πρόγευμα και brunch με θέα την φύση σε όλη την Κύπρο.

Βrunch στην πλατεία στα Κελοκέδαρα
Το χωριό Κελοκέδαρα βρίσκεται στην επαρχία Πάφου, 33 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Πάφου και σε υψόμετρο σχεδόν 700 μέτρων ανάμεσα στο βουνό Παούρα και την κοιλάδα του Ξεροπόταμου. Στο χωριό Κελοκέδαρα αξίζει να επισκεφθείς την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και το Παρεκκλήσι Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ καθώς και το κέντρο αναψυχής το οποίο εμπλουτισμένο με στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού. Ακόμα, ξεκινώντας από το χωριό και περνώντας από το τοπικό δάσος κατευθυνόμενοι προς την Παναγία του Σίντη μέσω του γεφυριού του Ζυριπιλή βλέπει κανείς τηνπανίδα και τη χλωρίδα στο μεγαλείο της. Είναι ένα παραδοσιακό, γραφικό χωριό, που όλοι μας πρέπει να επισκεφθούμε έστω μία φορά! Και τώρα έχουμε και την καλύτερη αφορμή! Στάση για παραδοσιακό φαγητό σε ένα νέο χώρο! Πρόκειται για το εστιατόριο "Η πλατεία στα Κελοκέδαρα", το οποίο άνοιξε μόλις πριν από μερικές ημέρες τις πόρτες του με σκοπό να μας δώσει έναν πολύ καλό λόγο για να επισκεφθούμε το χωριό! Ένας χώρος που αποπνέει την ηρεμία του χωριού και της κυπριακής υπαίθρου... Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις καθημερινά brunch, μεσημεριανό αλλά και βραδινό, φτιαγμένα όλα με τοπικά προϊόντα και με συνταγές του τόπου μας, αρκεί βέβαια να κάνεις την κράτησή σου προηγουμένως. Όσον αφορά το brunch, περιλαμβάνει τοστ, τηγανητά αβγά, βραστά αβγά, κυπριακά παραδοσιακά λουκάνικα, λούντζα, μπέικον, σπιτική ελιόπιτα, κέικ και μπισκότα, σπιτικές μαρμελάδες φρούτων και ελαιόλαδο! Το brunch στοιχίζει €15 συμπεριλαμβανομένου καφέ (φραπέ, καπουτσίνο, κυπριακός) ή χυμού. Το εστιατόριο σερβίρει και πιάτα κυπριακής κουζίνας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα υλικών, οπότε κάποιες μέρες μπορείς να πετύχεις σούβλα, κλέφτικο, σουβλάκια, και άλλα κυπριακά παραδοσιακά φαγητά. Σίγουρα, αξίζει μία εξόρμηση.
Τηλέφωνο: 99 908448.

 

Ζάχαρη κι Αλάτι
Στη σωστή δόση μεταξύ μοντέρνου και σπιτικού, ο χώρος του ζαχαροπλαστείου ‘Ζάχαρη κι Αλάτι’, στην Κακοπετριά (ακριβώς στην είσοδο του χωριού), σε προσκαλεί για μία στάση για γλυκό και καφέ, αλλά και πρωινό γεύμα με ένα ενδιαφέρον platter επιλογών. Σε αυτό θα βρεις ροφήματα, γλυκές γεύσεις, ανάμεσά τους γλυκά φτιαγμένα με μεράκι, ποιότητα, αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές, καθώς επίσης και ένα πλούσιο και χορταστικό πρωινό γεύμα, το οποίο σερβίρεται τις Κυριακές από τις 10.00-13.00. Στο πρόγευμα περιλαμβάνονται αβγά, χαλλούμι, χωριάτικη λούντζα, λουκάνικο,ψωμί, βούτυρος, φρούτα εποχής κ.ά. Κάνε μία στάση εκεί.
Πληρ. 22 922474. 

Το Γουριώτικο στο Γούρρι
Το σχετικά νέο ταβερνάκι στα πέριξ της Λευκωσίας, πέρα από μεζέδες και πιάτα της κυπριακής κουζίνας, σου δίνει παράλληλα και μία νέα επιλογή για κυπριακό πρόγευμα τα σαββατοκύριακα και τις αργίες Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 φτιάχνει και σερβίρει κυπριακό πρωινό που περιλαμβάνει αβγά τηγανητά, λουκάνικα χωριάτικα, λούντζα, χαλλούμι, καπήρες (φρυγανιές), μέλι, ντομάτα, αγγουράκι και βούτυρο, καφέ ή τσάι, με €10. Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις την ομελέτα της αρεσκείας σου όπως και κρέπα (αλμυρή ή γλυκιά).
(22633789, 96664919) Γρηγόρη Αυξεντίου 40, 2615, Γούρρι, επ. Λευκωσίας. Πρόγευμα: Σ-Κ 10.00-12.00.

 

Το Μπακάλικο του Χαψή στον Αγρό
Ο Μάριος πήρε το παλιό μπακάλικο του χωριού και το μεταμόρφωσε σε έναν υπέροχο καφενεδάκι, το οποίο σερβίρει και νόστιμο φαγητό αλλά και πρωινό. Ένας μακρόστενος, φωτεινός χώρος, φτιαγμένος με πέτρα, δροσερός το καλοκαίρι, ζεστός τον χειμώνα με μία μικρή βεραντούλα στη μία του πλευρά, ελάχιστα τραπεζάκια στον εξωτερικό του χώρο που σου προσφέρει πανοραμική θέα του χωριού από τα σιδερένια του παράθυρα. Προσφέρει όμως και εντυπωσιακό πρόγευμα, το 'Μπούκωμα', το οποίο σερβίρεται για δύο άτομα και πάνω. Περιλαμβάνει αβγά, λούντζα κρασάτη, αιγινό χαλούμι που σωτάρεται με κουμανταρία, σύκα παστά και μέλι, τυρί κασκαβάλι, αναρή φρέσκα με έψημα, μπέικον καπνιστό, αγγουράκι, ντομάτα, μαρμελάδες, βούτυρο και καπίρες. 
(99409108) Αγρός, επ. Λεμεσού.

Το Κέντρο του Χωρκού
Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, το brunch έχει την τιμητική του... ακόμα και το καλοκαίρι. Kαι υπάρχουν πολλά στέκια στην πόλη πλέον που το έχουν εντάξει στη φιλοσοφία αλλά και στα μενού τους. Υπάρχουν όμως κάποιες επιλογές πολύ ενδιαφέρουσες, εκτός πόλης, τα οποία έχουμε πολλούς λόγους να επισκεπτόμαστε! Brunch μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης, είτε αυτό είναι κάποιο χωριό ή ακόμα και ένα κατάλυμα λίγα χιλιόμετρα μακριά. Και εκεί που δεν το περιμένεις ανακαλύπτεις αυτό το μαγικό μέρος... Κάπου εκεί στην περιοχή της Πιτσιλιάς μέσα στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής θα συναντήσει το γραφικό χωριουδάκι Άγιος Ιωάννης. Εκεί θα αναζητήσεις το Κέντρο Νεότητας  του χωριού! Το Κέντρο Νεότητας του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς λοιπόν είναι το νέο στο «Κέντρο του Χωρκού» ή τουλάχιστον με αυτό το όνομα θα το ψάξεις! Πρόκειται για ένα κουκλίστικο χώρο, ο οποίος πραγματικά μεταμορφώθηκε σε μία εξαιρετική τοποθεσία  για εξορμήσεις για φαγητό. Εδώ λοιπόν θα πας για κυπριακό brunch, απολαμβάνοντας από αβγό και αναρή, μέχρι χαλλούμι, λούντζα, λουκάνικο, χωριάτικο ψωμί και τα συναφή! Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξει pancakes σε 2 εκδοχές (αλμυρή και γλυκιά)… και τον καφέ σου όπως ακριβώς τον επιθυμείς! Το απόγευμα θα καθίσεις και πάλι εδώ για το γλυκό της ημέρας, απολαμβάνοντας συνάμα την ηρεμία του χωριού, και το βράδυ θα συναντήσεις την παρέα για φαγητό!  Στο μενού του θα βρεις από ορεκτικά και σαλάτες, μέχρι σουβλάκια, σεφταλιά, μπριζόλα, κοτόπουλο, burger ή πιατέλα κρεατικών.   
Πληρ. 96921093. 

Ταβέρνας Ποταμός στο Καμπί Φαρμακά
Μερικά μόλις χιλιόμετρα από τον Φαρμακά θα βρεις το χωριουδάκι Καμπί. Εκεί, αναζήτησε την ταβερνούλα 'Ποταμός' για να γευτείς νόστιμο, παραδοσιακό κυπριακό "μπούκωμα" ή αλλιώς brunch κάθε Σάββατο (09.00-01.00) και Κυριακές και αργίες (09.00-11.00). Το πρόγευμα περιλαμβάνει φρεσκοψημένο κυπριακό ψωμί που θα το συνδυάσεις με ντόπια ντομάτα και φρεσκότατο αγουράκι με λαδορίγανη, λουκάνικα πιτσιλιάς, αβγά βραστά και τηγανητά, λούντζα τοπικής παραγωγής, ελιές οφτές, χαλούμι στα κάρβουνα, διάφορα είδη σπιτικής μαρμελάδας από τοπικά φρούτα, αναρή φρέσκια με μέλι ή έψημα και κανέλα. Η ταβέρνα σερβίρει επίσης κυπριακό μεζέ, μερίδες μαγειρευτών αλλά και επιλογές από νηστίσιμα και χορτοφαγικά πιάτα.
(22643315) Καμπί Φαρμακά, επ. Λευκωσίας.

Stafilaris Coffee Shop στα Λεύκαρα
Ένα παραδοσιακό πετρόκτιστο καφενεδάκι με μία όμορφη αυλή με κληματαριά στα Κάτω Λεύκαρα σερβίρει νόστιμο κυπριακό πρόγευμα. Το πρωινό του Stafilaris Coffee Shop περιλαμβάνει καφέ ή τσάι, σπιτικό ψωμί, τυρί, χαλούμι, μπέικον, κυπριακό λουκάνικο, ελιές, ντομάτα, αγγουράκι και επιλογή από δύο αβγά τηγανητά ή βραστά (€7). Επίσης εδώ μπορείς να πιες ζεστά και κρύα ροφήματα και να φας σάνουιτς και μπέργκερ. Δοκίμασε από τα επιδόρπια του γλυκά του κουταλιού, μαχαλεπί, καλό πράμα και κέικ ινδοκάρυδο. Καλό θα ήταν επίσης, να κάνεις μία προκράτηση.
(96559211) Πάνω Λεύκαρα, επ. Λάρνακας.

Aristoklis traditional Brunch
Πρόκειται για ένα όμορφο χώρο χαλάρωση με συντροφιά την ευωδία του βασιλικού, των γαρδένιων, ορτάνσιων και του γιασεμιού που βρίσκεται στο χωριό Πάχνα της επαρχίας Λεμεσού. Το κυπριακό πρόγευμα εδώ περιλαμβάνει χωριάτικο ζεστό ψωμί, παραδοσιακό χωριάτικο χαλούμι, τυρί, αυγά τηγανητά, λούντζα μαζί με κρύο ή ζεστό ρόφημα του βουνού. Δοκίμασε οπωσδήποτε την αναρή με χαρουπόμελο και τις σπιτικές μαρμελάδες του μαγαζιού. 
(99612842, 99400226) Γρίβα Διγενή 16, Πάχνα, επ. Λεμεσού.

Kika's Garden στην Καλλέπεια
Η κυρία Κίκα μεταμόρφωσε το σπίτι της στο χωριό Καλλέπεια σε ένα χώρο για οργανικό-βιολογικό brunch με φρέσκα προϊόντα από την αυλή και τον κήπο της. το Kika's Garden homemade food & produce το οποίο από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή από τις 09.30 μέχρι τις 14.00 προσφέρει ένα ξεχωριστό brunch. Η πλειοψηφία των προϊόντων προέρχονται από τον κήπο και την αυλή της κυρίας Κίκα. Φρέσκα αβγά από τις κότες της, φρεσκοψημένο ψωμί από τον φούρνο της αυλής της, λαχανικά και ζαρζαβατικά δικής της καλλιέργειας, ντόπιο χαλούμι, αναρή και γαλακτοκομικά, σύκα από τις συκιές της και προϊόντα της εποχής. Η αυλή της κυρίας Κίκας μπορείς να δεχθεί κόσμο σε περιορισμένο αριθμό γι' αυτό συστήνεται κράτηση 24 ώρες προηγουμένως ούτως ώστε να γνωρίζουν τι προϊόντα θα έχουν και φυσικά πόσα αβγά θα γεννήσουν οι κότες τους. Ένας αγροτικός χώρος, με καθαρό αέρα, λίγο έξω από το χωριό, στα βορειοδυτικά όπου μπορείς να απολαύσεις οργανικά προϊόντα κάτω από την σκιά του μεγάλου δέντρου της αυλής ή στον πανέμορφο κήπο λες και βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.
(99459400) Καλλέπεια, επ. Πάφου, Πάφος.

Aelia Wellness Retreat στον Αναλυόντα
Αρχικά το Aelia Wellness Retreat το αγαπήσαμε για την "εξωτική" του ατμόσφαιρα, την απίστευτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό του και την αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης που προσφέρει. Στη συνέχεια, λατρέψαμε τους χώρους του, τη φιλοσοφία του, τις σουίτες του, αλλά και το σπα του, όπου χρησιμοποιούνται πολυβραβευμένα προϊόντα για εξιδεικευμένες θεραπείες στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης. Στα συν βάλε και τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στο Aelia (yoga, διαλογισμό, τεχνικές αναπνοής, ποδηλασία, Nordic walking, ακαδημία "slow living", σεμινάρια ευεξίας, οργανωμένα πικνίκ, μαθήματα μαγειρικής, μαθήματα ιππασίας και κανό). Να μην ξεχάσω και το εστιατόριο του, όπου τα πιάτα, τα υπέροχα κοκτέιλ, η χαλαρωτική μουσική και η ξεχωριστή διακόσμηση στήνουν την εικόνα μιας βραδιάς που σε ταξιδεύει. Το αγαπάμε όμως και για τα υπέροχα πρωινά του σαββατοκύριακου που μας προσφέρει. Κι αυτό γιατί τα σαββατοκύριακα από τις 11.30-13.00 μας σερβίρει υπέροχες επιλογές brunch στον παραμυθένιο χώρο του.
(22015590) Γρηγόρη Αυξεντίου 150, δρόμος Τσερίου-Αναλυόντα, Λευκωσία. 

JAR Preserves, Κάτω Δρυς
Αν η ιδέα του brunch στο βουνό, σου αρέσει και σε εξιτάρει ιδιαίτερα, τότε το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ανηφορίσεις για τον Κάτω Δρυ! Το υπέροχο αυτό χωριό θα το εντοπίσεις στην επαρχία Λάρνακας, δίπλα στα χωριά Λεύκαρα και Βάβλα. Εκεί θα συναντήσεις την ταλαντούχα Έλλη, η οποία φτιάχνει chutneys και μαρμελάδες-κόλαση. Δεν μένει όμως εκεί. Αλλά σου τις σερβίρει με τα συνοδευτικά τους και πολλά άλλα καλούδια, για σένα και τους φίλους σου, στη βεράντα του JAR Preserves, του χώρου που δημιούργησε στο κέντρο του χωριού. Αχνιστός καφές, δροσερός χυμός, και μικρές λαχταριστές λιχουδιές, από σπιτικό ψωμί, αφράτα κρουασάν και πολλά υποσχόμενα γλυκίσματα, μέχρι αβγά, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, και φυσικά τις φανταστικές μαρμελάδες της Έλλης που φτιάχνει η ίδια μαζί με τη μητέρα της. Πάρε λοιπόν την παρέα σου (6-12 ατόμων), είτε καθημερινή ή σαββατοκύριακο, κι αφού κάνεις κράτηση τουλάχιστον μια βδομάδα πριν, απόλαυσε πρόγευμα στο Elli's Jar που θα ανοίξει μόνο για σένα.
(96476265) Κάτω Δρυς, επ. Λάρνακας.

Το Στέκι της Τσακκίστρας
Ψάχνετε ήδη την επόμενη εξόρμηση σας για το σαββατοκύριακο; Κάπου ανάμεσα στα βουνά, βρίσκεται η Τσακκίστρα, ένα μικρό χωριό. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο και παραδοσιακό μπούκωμα σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα του εστιατορίου Το Στέκι της Τσακκίστρας. Ένα οικογενειακό καφενεδάκι - εστιατόριο, όπου ο κύριος Τάκης με τη σύζυγο, κ. Θεοφανώ, και τα παιδιά του φτιάχνουν και σερβίρουν σπιτικά φαγητά, εμπνευσμένα από την κυπριακή παράδοση. Συνδύασε μαζί με την εκδρομή σου, την ομορφιά της κυπριακής φιλοξενίας, χαλάρωση αλλά και εύγευστο σπιτικό φαγητό. 
>> Από αυτό το Σάββατο 20/6, από 9:00π.μ - 15:00μ.μ επιστρέφει και πάλι κοντά μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.
(97858446, 96117689)  Απαραίτητη πάντα η κράτηση!

The Village Project
Φέτος κάνε στάση στον δροσερό Αμίαντο φαγητό κάτω από τη σκιά των δέντρων, στο πάρκο του χωριού, το οποίο μεταμορφώθηκε σε έναν υπέροχο χώρο, που ονομάστηκε Τhe Village Project, λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Κυριακή (μεσημέρι και βράδυ και Κυριακή μεσημέρι) και σερβίρει μεζεδάκια και καλή σχάρα από ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει καλό κρέας και καλό ψήσιμο!  Μάλιστα εδώ άθε Σάββατο, έχεις έναν ακόμη (πολύ νόστιμο) λόγο για να το επισκέπτεσαι: το brunch! Μάλιστα, στο The Village Project κάθε Σάββατο στις 10.00 θα σερβίρεται νόστιμο παραδοσιακό πρωινό, φτιαγμένο με φρέσκα υλικά από τον κήπο της γιαγιάς. Kράτα σημειώσεις για το τι θα απολαύσεις: αβγά ολόφρεσκα από την περιοχή, χαλλούμι από την Πάχνα, τυρί κασκαβάλι, αλλαντικά από τις Δύμες, μαρμελάδες φτιαγμένες από τις γυναίκες του χωριού, μέλι επίσης από παραγωγούς του χωριού, ντιπ και χαρουπόμελο, αναρή φρέσκια, ζαρζαβατικά από τα χωράφια της περιοχής, φρεσκοζυμωμένο ψωμί, φρούτα και λαχανικά, όλα από το χωριό! Σου ανοίξαμε την όρεξη; Το μόνο που μένει να κάνεις είναι την κράτησή σου, στο 96 112323.

Κυπριακό brunch στο Πολιτικό
Λίγο έξω απο τη Λευκωσία, στο χωριό Πολιτικό, θα συναντήσεις έναν ιδιαίτερο χώρο, που κάθε σαββατοκύριακο σερβίρει ένα μοναδικό κυπριακό πρωινό, με πρώτης ποιότητας ντόπια προϊόντα! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μαγαζί που η αρχικά προοριζόταν ως σημείο πώλησης κυπριακών αλλαντικών με την επωνυμία ‘Παραδοσιακά Αλλαντικά Φιλήμων Γεύσεις’. Μία τέχνη που πέρασε από τον παππού στο γιο και στη συνέχεια σήμερα ανέλαβε ο εγγονός Μνάσωνας Φιλήμωνος ο οποίος εις μνήμην του παππού έδωσε αυτό το όνομα στην επιχείρησή του.  Πατέρας και υιός διατηρούν σήμερα μία μικρή μονάδα παρασκευής παραδοσιακών κυπριακών αλλαντικών τα οποία διατίθενται σε επιλεγμένες υπεραγορές και χώρους εστίασης. Μαζί με το νέο μαγαζί γεννήθηκε και η ιδέα του σερβιρίσματος κυπριακού προγεύματος στον ιδιαίτερο χώρο που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως μέρος της επιχείρησής τους. Ο Μνάσωνας ανέλαβε την πρωτοβουλία και μεταμόρφωσε αυτό το παλιό κτήριο ηλικίας σχεδόν ενός αιώνα σε ένα μοντέρνο μαγαζί με παραδοσιακές πινελιές με σκοπό να προσφέρει στον κόσμο τα αλλαντικά του μέσα από ένα κυπριακό πρόγευμα. Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις κυπριακό brunch στην πιο νόστιμή του εκδοχή! Πιατέλες και ξεχωριστά πιάτα με βιολογικά και ντόπια υλικά, χορταστική ομελέτα, καφέ κ.ά.
(99036321) Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Πολιτικό, Λευκωσία.



Brunch στο Όμοδος
Τα διάσημα Αρκατένα Φωτεινής, άνοιξαν ένα υπέροχο μαγαζάκι στο χωριό Όμοδος, όπου πρωταγωνιστές είναι τα διάσημα κουλούρια. Δεν έμειναν όμως εκεί. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, που θέλει το brunch να είναι η απόλυτη συνήθεια του πρωινού του σαββατοκύριακου που τόσο πολύ αγαπάμε, έβγαλαν τραπεζάκια στον πεζόδρομο, έφτιαξαν μία υπέροχη εσωτερική αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού και δημιούργησαν ένα πλούσιο μενού με platter, το οποίο μπορείς να διαμορφώσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις. Επίλεξε από ζεστό αρκατένο ή καπήρα, μαρμελάδα, μέλι, χαλλούμι, αλλαντικά, ελιές και αβγά, φρέσκια αναρή, ξηρούς καρπούς, παστά και φρέσκα φρούτα, αρκατένα με μαύρη ή λευκή σοκολάτα και όχι μόνο. Ακόμα στο μενού μπορείς να βρεις αλμυρά όπως λουκανικόπιτα, χαλουμωτή, σπανακόπιτα, γλυκά, όπως δάχτυλα, μπουρέκια και ροφήματα, ζεστά και κρύα. Το brunch σερβίρεται τα σαββατοκύριακα και τις αργίες από τις 10.00-16.00.
Μην παραλείψεις να κάνεις κράτηση στα τηλ. 99284201 & 97801110.

Santa Elena Homemades
Θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι μια γνωστή ψαροταβέρνα στο Ζύγι θα άλλαζε μορφή και θα γινόταν ένα "hot" στέκι που θα σέρβιρε δροσερό μαχαλεπί με παγωτό τριαντάφυλλο, homemade κέικ, γλυκό του κουταλιού ή ακόμα και αυθεντικό κυπριακό brunch; Το Santa Elena επέστρεψε διαφορετικό αλλά διατηρώντας πάντα την ίδια αγάπη για το «Καλό Φαγητό». Η κ. Ελένη άφησε το ψάρι στην άκρη και μπήκε και πάλι στην κουζίνα για να φτιάξει νοστιμότατους λουκουμάδες, γλυκά του κουταλιού, φρέσκες σαλάτες με τοπικά προϊόντα καθώς και λαχταριστό κυπριακό brunch με αβγά δικής της παραγωγής και με χαλλούμι που φτιάχνει η ίδια! Αν θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, τότε σε περιμένουμε με τις καινούριες σπιτικές μας λιχουδιές στο Santa Elena.
(24332203)  Απ. Βαρνάβα 8, Ζύγι. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close