News , Guide

Κτυπάει 40άρι αύριο ο υδράργυρος - Πότε αναμένεται πτώση

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

Η θερμή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από την Τετάρτη. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, κυρίως από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά κατά τόπους ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα, στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, στο εσωτερικό, στα ορεινά, στα δυτικά και στα  βόρεια παράλια, αλλά μικρή πτώση στα υπόλοιπα παράλια, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές  τιμές.

Την Πέμπτη,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, στο εσωτερικό, στα ορεινά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, αλλά μεγαλύτερη πτώση στα υπόλοιπα παράλια, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια.  Η θερμοκρασία θα  σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση, στο εσωτερικό, στα ορεινά, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, αλλά μεγαλύτερη πτώση στα υπόλοιπα παράλια, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close