Eating News , Εστιατόρια

Cheese Tea: το νέο ρόφημα της Coffee Island σού φτιάχνει το κέφι

Πιες και δες για tea!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι δροσιστικό, απολαυστικό και παιχνιδιάρικο. Το νέο ρόφημα της Coffee Island, Cheese Tea, ήρθε για να αλλάξει όσα ήξερες μέχρι τώρα, αλλά και να σου απογειώσει το κέφι, αφού σε βάζει στον πειρασμό να φτιάξεις το δικό σου τυρένιο μουστάκι. 

Έχοντας στη βάση του κρύο, γλυκό, 100% φυτικό τσάι και από πάνω αφράτη κρέμα τυρί, σε προσκαλεί σε ένα μοναδικό, εξερευνητικό, γευστικό παιχνίδι, γεμάτο εναλλαγές. Πρόκειται για πολύ ψαγμένο ποτό, που γαργαλάει τις αισθήσεις με την απόλυτη αντίθεση γεύσεων γλυκού και αλμυρού στον ουρανίσκο σου. Θα το βρείτε σε τρεις υπέροχες και δροσερές γεύσεις: φράουλα lime και ιβίσκος. 

Το Cheese Tea σερβίρεται σε ένα ειδικό ποτήρι που φτιάχτηκε μόνο για αυτό και διασφαλίζει την ιδανική αναλογία κρύου τσαγιού και κρέμας τυριού σε κάθε γουλιά, ενώ παράλληλα «ζωγραφίζει» ένα διασκεδαστικό τυρένιο μουστάκι στο πρόσωπό σου.

Αν το τυρένιο μουστάκι που θα φτιάξεις με το ειδικό ποτήρι βρίσκεις ότι σου πάει πολύ, μείνε συντονισμένος στο Facebook & Instagram της Coffee Island για να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου και να διεκδικήσεις τα απίθανα δώρα του διαγωνισμού που έρχεται για να σε συναρπάσει.

Cheese Tea στην Coffee Island. Πιες και δες για tea!

Το Cheese Tea ξεκίνησε το μακρινό του γευστικό ταξίδι από την Ταιβάν το 2010, καταφέρνοντας σήμερα να αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις σε Ασία, Αμερική και Καναδά. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close