News , Guide

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο- Πότε αναμένεται πτώση

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2020

Θερμή αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι την Τετάρτη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα δυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νοτιοδυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί  ελαφρώς πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close