Cine News , Κινηματογράφος

Αυτό είναι σήμερα το top 10 του Netflix στην Κύπρο

Σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, κωμωδίες, δράση, κλασσικά και νέα... απ'όλα βλέπουνστην Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το Netflix δε μας αφήνει να ξεκολλήσουμε! Η γνωστή πλατφόρμα μας δείχνει στην αρχική της σελίδα τις κορυφαίες 10 επιλογές στην χώρα από την οποία το παρακολουθούμε καθημερινά και εμείς, που θέλουμε να μάθουμε τι αρέσει στους υπόλοιπους Κυπραίους, τα βάζουμε στη λίστα μας για το επόμενο διάστημα! 
Σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ… Απ’ όλα βρίσκονται στο σημερινό Top 10 της Κύπρου. 

Δείτε τα από το 1 έως το 10:

#1 Enola Holmes
Ενώ ψάχνει για την αγνοούμενη μητέρα της, η ατρόμητη έφηβη Enola Holmes χρησιμοποιεί το ταλέντο της για να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο αδελφό της, Sherlock (ναι, πρόκειται για την αδερφή του γνωστού Σέρλοκ Χολμς) και να βοηθήσει έναν άρχοντα που δραπέτευσε. 

#2 Ratched
Το 1947, η Mildred Ratched ξεκινά να δουλεύει σα νοσοκόμα με ένα μεγάλο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Αλλά κάτω από τη στυλάτη εξωτερική της εμφάνιση, κρύβεται κάτι σκοτεινό…

#3  Jurassic Park Camp Cretaceous
Πολυαναμενόμενη σειρά remake της πάλαι ποτέ λατρεμένης ταινίας. Έξι έφηβοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να  επιβιώσουν όταν οι δεινόσαυροι ξεφύγουν από την αιχμαλωσία.

#4  Cobra Kai
Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, ο ανταγωνισμός μεταξύ του Τζόνι και του Ντάνιελ ξαναζωντανεύει σε αυτή τη συνέχεια των ταινιών "Karate Kid".

#5 Lucifer
H αγαπημένη σειρά των 5 σεζόν βρίσκεται και σήμερα στο top 10 των Κύπριων. Αφού βαρέθηκε πια να είναι ο Άρχοντας της Κόλασης, ο διάβολος μεταφέρεται στο Λος Άντζελες, όπου ανοίγει ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και συνδέεται με έναν ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών. 

#6 The Social Dilemma
Το ντοκιμαντέρ- γροθιά, που καταγράφει πώς τα social media μπορούν έχουν επικίνδυνο ψυχολογικό αντίκτυπο στην ανθρώπινή ψυχοσύνθεση, βρήκε θέση στις καρδιές των φίλων της πλατφόρμας στην Κύπρο.

#7 MISSBALA 
Ταινία για το νούμερο 7 σήμερα. 
Κατά την επίσκεψή της στην Τιχουάνα, μια γυναίκα αναγκάζεται να εργαστεί τόσο για ένα αδίστακτο καρτέλ όσο και για έναν πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών, ώστε να σώσει τον  απαχθέντα φίλο της. 

#8 Friends 
Δε χρειάζονται συστάσεις. Η παρέα της Μόνικα, της Ρέιτσελ, της Φοίμπη, του Τσάντλερ, του Τζόι και του Ρος, κρατά ακόμα καλή συντροφιά στο Κυπριακό κοινό.
 
#9 Away
H Emma Green αφήνει πίσω τον σύζυγο και την κόρη της, για να ηγηθεί ενός διεθνούς πληρώματος αστροναυτών σε μια τριετή αποστολή στον Άρη.

#10 Criminal 
Αστυνομική σειρά με πολλά και διαφορετικά εγκλήματα, ανακρίσεις και αρκετή έρευνα. Η σειρά περιορίζεται σε ένα ανακριτικό δωμάτιο και όλες τις πληροφορίες τις δίνουν οι χαρακτήρες. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close