Τιμητική διάκριση για το πεντάστερο The Landmark Nicosia 

Το ξενοδοχείο 5 αστέρων της Λευκωσίας, The Landmark Nicosia, ανακοινώνει περήφανα άλλη μια διάκριση στον τομέα του τουρισμού. 

Στις 23 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, διοργανώθηκαν τα Cyprus Tourism Awards 2020 με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον τουριστικό χώρο. Στην τελετή τιμήθηκαν και βραβεύθηκαν πρακτικές που ξεχώρισαν, από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή που θεσμοθετήθηκε από τους διοργανωτές.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο ξενοδοχείο The Landmark Nicosia στηv κατηγορία Strategy & Innovation. Συγκεκριμένα, απονεμήθηκε το βραβείο Timeless Presence (Bronze) | A Fifty-Three Year Legacy, ως αναγνώριση της σταθερής συμβολής και διαχρονικής  παρουσίας του ξενοδοχείου στη χώρα τα τελευταία πενήντα-τρία χρόνια. 

Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους του ξενοδοχείου, η κα Θεοδώρα Οικονομίδου Οικονομικός Υποδιευθυντής και ο Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού κος Νάκης Θεοχαρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανθρωπιστικό πυλώνα του ξενοδοχείου και τη συμβολή του στο πέρας των χρόνων για τη καθιέρωση του, ως Timeless Presence.

Δήλωσε επίσης ότι «…το βραβείο Timeless Presence, συγκεκριμένα, απεικονίζει πλήρως το μότο του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Timeless Hospitality».   

O Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου, κος Χάρης Μιχαήλ, σε μεταγενέστερη δήλωση του, ανέφερε: «Είναι με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που παραλαμβάνουμε την βράβευση αυτή. Η απήχηση της αναγνώρισης ως Timeless Presence, επιβεβαιώνει πως η συμβολή και παρουσία μας στον τουριστικό, συνεδριακό και επιχειρηματικό ξενοδοχειακό τομέα τα τελευταία πενήντα-τρία χρόνια όχι μόνο παραμένει μια διαχρονική αξία, αλλά συμβάλλει και στη μελλοντική εξέλιξη του τόπου μας». 

The Landmark Nicosia title
Χρήσιμες πληροφορίες:
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 98, Λευκωσία , Λευκωσία
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31