Eating News , Εστιατόρια

5 food porn συνταγές που μας έχει χαρίσει το internet (video)

Αν είναι να καταστραφείς, κάνε το με το σωστό τρόπο. Και από πάνω βάλε παγωτό.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2020

Πέντε συνταγές με πολλά υλικά και πολλές θερμίδες που βρίσκονται στο ίντερνετ και προσφέρονται για μεγάλες αμαρτίες.

Ω, ξέρεις πολύ καλά για ποιες συνταγές μιλάμε. Αυτές που περισσότερο τις χαζεύεις, παρά μπαίνεις στον κόπο να τις φτιάξεις. Η όψη τους είναι αρκετή για να χορτάσεις. Κοντινά πλάνα, τόσο κοντινά που νομίζεις ότι η λιχουδιά βρίσκεται κάτω από τη μύτη σου. Γεμίζει όλο το κάδρο η μακαρονάδα, βλέπεις το λιωμένο τυρί να ρέει ανεξέλεγκτο, τη σοκολάτα να σχηματίζει μια μικρή όαση στο πιάτο. Πώς να μην κολαστείς;

Ζυμαρικά για μεγάλες λιγούρες

Επικές σάλτσες, αλλαντικά και λιωμένη παρμεζάνα ολούθε. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεις αυτό το βίντεο χωρίς να γουργουρίσεις. Ναι, ακόμα και αν μόλις έφαγες.

Σούπα σε πίτσα

Γιατί προφανώς η πίτσα είναι κάτι τόσο τέλειο που μπορείς να την αποδομήσεις και να δημιουργήσεις με τα υλικά της σχεδόν τα πάντα. Πίτσα παντού, παιδιά, ορίστε το μέλλον.

Ψωμί που τραβάς και λιποθυμάς

Πείτε μου: πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς αυτή την ιδιοφυή συνταγή; Να χαρακώνεις το ψωμί ίσα-ίσα, να γεμίζεις τις χαραμάδες με βούτυρο, μοτσαρέλα, μαϊντανό, σκόρδο (ή ό,τι άλλο φαντασιωθείς), να ψήνεις στο φούρνο και τέλος να έχεις μικρές, κολασμένες μπουκίτσες, ικανές να αντιμετωπίσουν κάθε λιγούρα.

Γιγάντιο μπισκότο γεμιστό με Nutella

Τι να σου κάνει ένα μικρό μπισκοτάκι; Πώς να συγκριθεί με αυτήν την κουταλιά που βυθίζεται σε ένα μείγμα ζύμης, ρευστής Nutella και λιωμένου παγωτού; Το βίντεο βλέπεται ιδανικά με ένα βάζο Nutella αγκαλιά.

Το κολασμένο brownie

Τι; Μόνο ζύμη; Χωρίς καραμέλα; Χωρίς ούτε λίγο βουτυρένιο μπισκότο; Ε, όχι. Αν είναι να καταστραφείς, κάνε το με το σωστό τρόπο. Και από πάνω βάλε παγωτό.

Πηγή: athensvoice.gr 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close