Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σημαντικές διακρίσεις για το BookYourWeddingDay.com

Gold και Bronze Award για το BookYourWeddingDay.com στα Cyprus Tourism Awards 2020!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το 2017, στην Κύπρο γεννήθηκε η ιδέα μιας διαδικτυακής πλατφόρμας από την οποία θα «έκλεινες» τον πολιτικό σου γάμο, χωρίς κόπο και άγχος. 3 χρόνια και 12.000 online booked γάμους σε Ελλάδα και Κύπρο αργότερα, ήρθε η αναγνώριση!

Η πρώτη -και μοναδική- διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας τέλεσης πολιτικού γάμου BookYourWeddingDay.com απέσπασε στα Cyprus Tourism Awards 2020 δύο τιμητικές διακρίσεις, λαμβάνοντας Gold Award στην κατηγορία ‘Travel Offering’ (Wedding tourism) και Bronze Award στην κατηγορία ‘Strategy and Innovation’ (Technology enhanced concept, product, service, experience). 

Η φαντασμαγορική τελετή των Cyprus Tourism Awards 2020 πραγματοποιήθηκε στο Lemon Park στη Λευκωσία, την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για έναν καθιερωμένο πλέον θεσμό που βραβεύει εταιρείες και οργανισμούς στον τουριστικό κλάδο της Κύπρου που ξεχωρίζουν για τις κορυφαίες πρακτικές, την αριστεία και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που ακολουθούν.

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του BookYourWeddingDay.com, κα. Μαρία Ευριπίδη, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτά τα βραβεία που αναγνωρίζουν για ακόμη μια φορά τη συμβολή της καινοτόμου υπηρεσίας που προσφέρουμε στον τουριστικό τομέα της χώρας. Ιδιαίτερα φέτος, μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας γενικότερα, λόγω της πανδημίας του Covid-19. Είμαστε επιφυλακτικά αισιόδοξοι για το μέλλον, αφού η ομάδα του BookYourWeddingDay.com κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας μας, κατάφερε να εξυπηρετήσει μελλοντικά ζευγάρια και τουριστικούς πράκτορες έτσι ώστε να επαναπρογραμματίσουν την κράτησή τους από το 2020 για το 2021 και 2022. Στόχος μας είναι πάντα να στηρίζουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον γαμήλιο τουρισμό, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της εταιρίας μας, του γαμήλιου τουρισμού και της οικονομίας της Κύπρου, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών μας». 

Το BookYourWeddingDay.com, η πρώτη και μοναδική στο είδος της διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης, προσφέρει διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και άμεση επιβεβαίωση ημερομηνίας πολιτικού γάμου και ώρας τελετής στους χώρους που προβάλλονται. Μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας, περισσότερα από 12.000 ζευγάρια έχουν κάνει την κράτηση του γάμου τους σε Κύπρο και Ελλάδα μέχρι σήμερα. 

Έχοντας ξεκινήσει τις δραστηριότητές του στην Κύπρο το 2017 ως start-up, το BookYourWeddingDay.com έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια αγορά, ακολουθώντας την προσέγγιση “Blue Ocean Strategy”. Το BookYourWeddingDay.com έχει συνάψει συνεργασίες με πολλούς δήμους, ξενοδοχεία και άλλους αδειοδοτημένους γαμήλιους χώρους, καθώς και με παγκόσμιους ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως η TUI, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close