Eating News , Εστιατόρια

3 μαγαζιά για take away φαγητό που ξεχωρίζουν

3μαγαζιά με take away φαγητό, για κάθε γούστο και όρεξη.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Έχεις στήσει την παρέα αλλά παράλληλα πεινάς ή απλά θέλεις να απολαύσεις το βραδινό σου στο σπίτι, παρέα με Netflix και κρασί;

Το Check in Cyprus είναι εδώ για να σου προτείνει 3 μαγαζιά με take away φαγητό, για κάθε γούστο και όρεξη.

Κινέζικο, ταϊλανδέζικο ή ασιάτικο; Ό,τι κι αν επιλέξεις, καλή σου όρεξη!  

Wok in a box
Αυθεντικό Asian γρήγορο φαγητό, από τη γνωστή αλυσίδα που έχει κερδίσει του φαν της συγκεκριμένης κουζίνας. Όλα ετοιμάζονται στο wok και εσύ φεύγοντας θα πάρεις μαζί σου ένα κουτάκι γεμάτο ασιάτικες γεύσεις. Πρόσφατα προστέθηκε και το tacos από… φύκι!  Διάλεξε τη βάση σου ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από noodles (αυγού, ρυζιού κα),  ή απλά ρύζι ,συνδύασέ τα με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα ή με τα αγαπημένα σου λαχανικά και here you go! Στα θετικά οι πολύ χορταστική ποσότητα. 
(25726161) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 5, Μέσα Γειτονιά. 

Tuk Tuk - Authentic Thai Food
Ταϊλανδέζικο σε τόσο μεγάλη ποικιλία που ετοιμάσου να μπερδευτείς! Στο Tuk Tuk μεταξύ άλλων θα φας Spring Rolls γαρίδας και τραγανά ψωμάκια με λάχανο, καρότα, shiitake, σκόρδο και μαϊντανό για ορεκτικό, και για κυρίως vegan noodles, Ginger Stir Fry και πολλές κλασικές ταϊλανδέζικες συνταγές τηγανητού ρυζιού. Δοκίμασε μία από τις ταϊλανδέζικες σούπες τους και δεν θα απογοητευτείς. Extra tip: Αν η παραγγελία σου φτάσει τα 25 ευρώ, δικαιούσαι δωρεάν μια λαχταριστή σαλάτα παπάγιας. 
(25313870) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 235Α. 

Pitta and More
Και αφού βρισκόμαστε στις πιο… εξωτικές κουζίνες, από το τρίπτυχο δεν θα μπορούσε να λείψει το Pitta and More. Στο μικρό black and white χώρο τους θα βρεις ζεστά και κρύα πιάτα καθώς και ποικιλία συνοδευτικών. Παραδοσιακές λιβανέζικες κούπες με γέμιση κιμά στον φούρνο, ούζι με ρύζι, κιμά, λαχανικά, αμύγδαλα και χαλεπιανό τυλιγμένα σε φύλο κρούστας, καυτερές πατάτες, φάτνη μελιτζάνας, σπιτικό χούμους, μχάμαρα, σαμπουσέκ και πολλά ακόμη.
Ζήτα να σου τα φτιάξουν ανάλογα με το πόσο καυτερά τα αντέχεις!
(25333301) Γρίβα Διγενή 56, περιοχή Αγίου Νικολάου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close