Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Εκδήλωση στην Αγία Νάπα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

"Δώσμου τραγούδι και χορό και εγώ θα γυμναστώ και στο τρελό ρυθμό μ' ένα χαμόγελο θα εκφραστώ"

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020

Με την εκδήλωση «Δώσμου τραγούδι και χορό και εγώ θα γυμναστώ και στο τρελό ρυθμό μ' ένα χαμόγελο θα εκφραστώ», ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχει στις δράσεις που διοργανώνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, η οποία διεξάγεται από τις 23-30 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα», στις 7:30μ.μ. και θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου και εκπρόσωπος του ΚΟΑ.

Το Αθλητικό μέρος του προγράμματος περιλαμβάνει γυμναστικές επιδείξεις από τα τμήματα των ομάδων του ΑΓΟ Αμμοχώστου, πρόγραμμα Zumba Dance από ομάδα παιδιών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα του ΚΟΑ, Αθλητισμός Για΄Ολους (ΑΓΟ) στο Αυγόρου και πρόγραμμα Κινητικής Αγωγής από μέλη του (ΑΓΟ) που συμμετέχουν στα ειδικά προγράμματα «Αθλητισμός και Τρίτη Ηλικία» από το ΣΚΕ Ξυλοτύμπου. Συντονίστρια του Αθλητισμός για όλους Όλους  (ΑΓΟ) η κα. Δέσπω Οικονόμου Σέπου.

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει Κυπριακούς Παραδοσιακούς Χορούς με τον Χορευτικό Όμιλο Δήμου Αγίας Νάπας και το Χορευτικό Συγκρότημα «Κίμων» Ξυλοτύμπου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Χριστάκη Κορυζή. Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς θα κλείσει με τη Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής «Τα μάτια σου τα αγαπώ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ρωμηοσύνη» και μαέστρο τον κ. Γιώργο Κυπριανού.

Είσοδος ελεύθερη.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close