Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Tο PIER ONE ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου και για το 2020

Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2020

Το πολυβραβευμένο από τα Cyprus Eating Awards PIER ONE και ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα καφεστιατόρια της επαρχίας Λεμεσού, στην καρδιά του παλιού Λιμανιού, δεν θα μπορούσε να λείπει και φέτος από το θεσμό!

Η πανοραμική του θέα, το απολαυστικό του fusion μενού, η φανταστική του διακόσμηση, αλλά και η φιλική και πάντα προσεγμένη εξυπηρέτηση του, το έχουν αναδείξει ως ένα από τα πλέον αγαπημένα σημεία της πόλης αλλά και ολόκληρου του νησιού. 

Μέχρι σήμερα, το PIER ONE, έχει ανακηρυχθεί ως το καλύτερο Bar/Restaurant της Κύπρου για το 2017 και 2018 ενώ το 2019 διακρίθηκε με τον ανώτατο τίτλο ως το ‘Αγαπημένο των Αναγνωστών’.

Έτσι και φέτος, το πολύ υποσχόμενο PIER ONE, επιστρέφει για ακόμα μια φορά για να διαγωνιστεί στην κατηγορία BAR/RESTAURANT για τα Cyprus Eating Awards 2020!

Μην ξεχάσετε να το επισκεφθείτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για brunch, μεσημεριανό, καφέ ή δείπνο!

Δοκιμάστε ευφάνταστες δημιουργίες από το καινούργιο, ανανεωμένο του μενού ξεκινώντας από το πρωί με αυγά σκράμπλ με μαύρη τρούφα και ξινομυζήθρα, για μεσημεριανό φιλέτο μπακαλιάρου με κρέμα από κάρυ και ψητό κουνουπίδι, σάλτσα από μάνγκο και τραγανά τσιπς από παστινάκι, ενώ για βραδινό απολαύστε το μοσχαράκι με πουρέ από σελινόριζα, καρότα, παντζάρι, μανιτάρι, crumble από φουντούκι και σάλτσα από μαυροδάφνη!

Για τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας δοκιμάστε ένα από τα αγαπημένα sushi rolls όπως το Prime Seared Beef Roll με λωρίδες από τσιγαρισμένο βοδινό, με σπαράγγια, wakame, μαγιονέζα μαύρης τρούφας, μαύρο χαβιάρι και νιφάδες τρούφας!

Συνοδέψετε όλα τα αγαπημένα σας πιάτα με εκλεκτά, υψηλής ποιότητας κοκτέιλ αλλά και με δροσερά, λαχταριστά γλυκά όπως το Picasso με κρέμα μασκαρπόνε, μους φράουλας, φρούτα του δάσους, macarons, μαρέγκα, πραλίνα σοκολάτας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς! Όλα σε ένα πανέμορφο χώρο που σε καλεί να καθίσεις αναπαυτικά από το πρωί μέχρι και το βράδυ!

Να σημειώσουμε ότι μπορείτε να ψηφίσετε το PIER ONE 
1.    μέσω της ιστοσελίδας Cypruseatingawards.checkincyprus.com 
2.    μέσω τηλεφώνου στο 900-31-385 (πιέστε 2 για να επιλέξετε το PIER ONE, πιέστε 1 για επαλήθευση της ψήφου και ακολούθως πιέστε 1 για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό)
3.    μέσω αποστολής SMS στο 5588 (με την ένδειξη ΕΑ52 (κενό), το ονοματεπώνυμο σας (κενό) 16)

PIER ONE! Eat, drink and relax… ON BOARD!

Στοιχεία επικοινωνίας:
Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός, 3042
T: 25022375
E: pierone@phc.com.cy
Facebook: /PierOneCafeRestobar
Instagram: /pieronecy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close