Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

After We Collided

Η συνέχεια του "After", βασισμένη στο best seller της Anna Todd

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2020

Βασισμένο στο διεθνές best seller της Anna Todd, που διαβάστηκε πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο φορές, το "After We Collided" είναι η συνέχεια του "After", του νέου νεανικού φαινόμενου στη κατηγορία των ταινιών "Twilight" και "Fifty Shades of Grey". 

Ο Hardin θα είναι πάντα ... ο Hardin! Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Tessa ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; 

Η Tessa εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά  όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία. Αφοσιώνεται στις σπουδές της και κάνει την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο που ονειρευόταν. 

Την ίδια στιγμή  ένας όμορφος συνάδελφος της , ο Trevor της πολιορκεί. Είναι ακριβώς το αγόρι που θα έπρεπε να έχει. Ο Hardin ξέρει ότι έκανε λάθος, ίσως το μεγαλύτερο της ζωής του. Θέλει να διορθώσει τα λάθη του και να ξεπεράσει τους δαίμονες του. Δεν θα χάσει την Tessa χωρίς μάχη. Αλλά μπορεί να αλλάξει; Θα αλλάξεΙ... για την αγάπη; Μετά τη σύγκρουση, η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Τη σκηνοθεσία του sequel του "After" έχει αναλάβει ο Roger Kumble, με την Josephine Langford να ενσαρκώνει εκ νέου το ρόλο της Tessa Young και ο Hero Fiennes Tiffin το ρόλο του Hardin Scott. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close