Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό το beach bar κρύβει κάτι μαγικό...

Εδώ, κάθε καλοκαίρι θα ζειςτις πιο ωραίες σου στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020

Ένα στέκι ακριβώς πάνω στο κύμα… Ένας μαγικός χώρος στην πιο διάσημη παραλία της Αγίας Νάπας.

Τι να πρωτοπούμε για το υπέροχο αυτό μαγαζί; 

Στη διάσημη παραλία Nissi Beach της Αγίας Νάπας, το ονειρικό Isola Beach Bar, το διαμάντι του ξενοδοχείου Nissi Beach Resort, που δημιουργήθηκε μόλις δύο βήματα από τη θάλασσα, δίνει μια άλλη νότα χαλάρωσης στην καθημερινότητα αλλά και στο καλοκαίρι σου… 

Ένας παραλιακός all day χώρος, που αποτελεί πλέον αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. 

Σε αυτό το κομψό beach bar λοιπόν, θα βρεις τις πιο στυλάτες καμπάνες και ξαπλώστρες, για να αράξεις από το πρωί, και να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δημιουργικά cocktail και χαλαρή lounge μουσική, η οποία παίζει σε upbeat ρυθμούς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επίσης θα απολαύσεις εμπνευσμένα, νόστιμα (μικρά) πιατάκια to share από τη μεσογειακή κουζίνα, μέσα από ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, τα οποία θα τα συνοδεύσεις ιδανικά με μία από τις επιλογές που θα βρεις στην πλούσια λίστα ποτών, η οποία περιλαμβάνει από κοκτέιλ και gig, μέχρι ουίσκι, τσίπουρο και ζιβανία, ούζο και vermouth, επιλεγμένα κρασιά, μπίρες, λικέρ, τεκίλα καθώς επίσης και ποτά χωρίς αλκοόλ. 

Δοκίμασε πιατάκια, όπως το τραγανιστό καλαμάρι με μελιτζάνα Καπονάτα, χαρουπόμελο και πάστα ελιάς, Mεσογειακό χταπόδι, με φάβα, σάλτσας φρέσκιας ντομάτας και βασιλικό, ταλιολίνι με γαρίδες, καλοκυθοκεφτέδες, μαριναρισμένο κοτόπουλο… όλα δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ.

Μάθε ακόμα ότι οι άνθρωποί του επίσης είναι έτοιμοι να οργανώσουν τις πιο ρομαντικές αλλά και ανεβαστικές βραδιές (για σένα, το ταίρι ή τους φίλους σου), όπως μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν καλά! Εσύ απλά αφέσου στη μαγεία του σκηνικού που απλώνεται μπροστά σου! 

Άλλωστε το Isola Beach Bar προσφέρει μια ήρεμη, ταξιδιάρικη πρόταση ψυχαγωγίας μέχρι αργά το βράδυ… χαρακτηριστικά που το κατέταξαν ανάμεσα στα υποφήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards 2020 στην κατηγορία Beach Bar! 

(99 273056) Nissi beach, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Ανοιχτό Κ-Πεμ 10.00-19.00, Παρ & Σ 10.00-01.00. 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close