Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα 40 μαγαζιά του εντυπωσιακού Limassol Agora

Τα πάντα πλέον βρίσκονται σε μια «Αγορά», με όνομα βαρύ σαν ιστορία

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2020

Εκεί όπου οι μνήμες ζωντανεύουν και οι άνθρωποι νιώθουν την ιστορία σε κάθε τετραγωνικό μέτρο, εκεί όπου μια άλλη εποχή έρχεται να συναντήσει το σήμερα, όπου οι μυρωδιές του τότε παίρνουν τη σύγχρονη εικόνα τους, εκεί ακριβώς βρίσκεται η καρδιά μιας πόλης.

Και η καρδιά της Λεμεσού –εδώ και λίγες ημέρες- χτυπά ξανά στην «Αγορά» της. 

Από το χθες στο σήμερα… 
Την 31η Αυγούστου το παλιό παντοπωλείο της Λεμεσού άνοιξε μετά από δεκαετίες για το κοινό της πόλης και τις τελευταίες ημέρες αυτό είναι -δικαίως- το μοναδικό talk of the town. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Στις 14 Απριλίου του 1918, η Αγορά άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της, με 70 μαγαζιά – αριθμός ρεκόρ για εκείνη την εποχή- και ένα μόλις καφενείο στην κεντρική του πλατεία. Το μέρος έμελλε γρήγορα να γίνει το σημείο αναφοράς για κάθε πολίτη, αφού το κάθε νοικοκυριό προμηθευόταν από τα μαγαζάκια της αγοράς το κρέας, τα ψάρια, τα φρούτα και τα λαχανικά του. 

Δεν ήταν όμως μονάχα τα ψώνια. Ήταν η κοινωνικοποίηση, οι γνωριμίες, οι συζητήσεις που έκαναν την παλιά αγορά το σημείο συνάντησης των τότε κατοίκων της Λεμεσού, οι οποίοι μέχρι και σήμερα αναπολούν εκείνες τις μέρες και μοιράζονται ιστορίες βγαλμένες μέσα από τους τοίχους της Αγοράς.

Το 1932 και το 1948 ο χώρος της Αγοράς επεκτάθηκε, μέχρι που πήρε την τελική της μορφή και σήμανε, κατά κάποιον τρόπο, την έναρξη της κοσμοπολίτικης κουλτούρας που μέχρι και σήμερα διατηρεί η Λεμεσός. 

Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι τις αρχές του 2000, υπήρξε μια σταδιακή πτώση του πάλαι ποτέ «ζωντανότερου» σημείου της Λεμεσού. Λίγο οι ανάγκες που άλλαζαν καθώς τα χρόνια περνούσαν, λίγο ο μοντέρνος τρόπος ζωής και, φυσικά, η επέκταση της αγοράς του κέντρου, έφεραν την ύφεση. 

Τίποτα, όμως, που αξίζει πραγματικά δεν πεθαίνει. Και έτσι η Αγορά, το 2018, πήρε επιτέλους το πράσινο φως από την κυβέρνηση για την ανακαίνισή της. 

Το δύσκολο έργο της αναπαλαίωσης του κτηρίου ηλικίας 100 ετών ανέλαβε η εταιρεία The Prosperity Group, που δικαίως φημίζεται για τα έργα της –και κυρίως  τις αναπαλαιώσεις της. Η παράδοση έγινε στην ώρα της και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον ε-ξαι-ρε-τι-κό! 

«Ήταν ένα φανταστικό αλλά και ανά διαστήματα απρόσμενο ταξίδι, ειδικά με την καθυστέρηση των τελευταίων μηνών λόγω της πανδημίας. Μιλώντας εκ μέρους της ομάδας μας, που τα τελευταία χρόνια δουλεύουν ακούραστα και αφοσιώθηκαν στο όραμά μας για τη δημιουργία και αναβάθμιση του πολιτιστικού κέντρου της Λεμεσού, είμαστε πολύ περήφανοι που πετύχαμε αυτό που είχαμε ονειρευτεί. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν σε αυτό το έργο αλλά και το κοινό που αγκάλιασε την Αγορά πριν ακόμα ανοίξει, γιατί αυτό το έργο ανήκει σε όλους μας, σε όλη την κοινότητα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε κάτω από τις καμάρες της Αγοράς όλους εσάς, τους Κυπρίους όλων των ηλικιών αλλά και τους τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας, για διασκέδαση ή δουλειά. Το ταξίδι μάς χάρισε πολλά και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας», δήλωσε με την παράδοση του έργου ο Πάνος Αλεξάνδρου, ιδρυτής και CEO του Prosperity Group.

Η νέα εποχή
Στις 31 Αυγούστου λοιπόν, η Αγορά άνοιξε ξανά τις ιστορικές πόρτες της, πλήρως ανακαινισμένη αλλά κρατώντας αναμμένη τη σπίθα των αναμνήσεων.

Με 40 μαγαζιά και το μοναδικό Rooftop Bar, που έχει θέα την παλιά πόλη, ο χώρος των 3000 τετραγωνικών μέτρων γίνεται και πάλι το σημείο συνάντησης και το top μέρος για κάθε είδους έξοδο στη Λεμεσό.  

Πρόκειται για την πρώτη αστική αγορά της Κύπρου με ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα, ένας χώρος για φαγητό, ποτό, παιχνίδι, διασκέδαση, ψώνια, χαλάρωση αλλά και εργασία. Κάθε επισκέπτης, με την είσοδό του στο υπεραιωνόβιο κτήριο, ταξιδεύει μοιραία σε έναν κόσμο γεμάτο πολύχρωμες εμπειρίες, αρώματα και γεύσεις. 

 

ΦΑΓΗΤΟ
Η Αγορά καλύπτει τόσο μεγάλο φάσμα γαστρονομικών επιλογών, που δεν πρόκειται να μείνει κανείς παραπονεμένος. 

Παραδοσιακά εδέσματα, πίτσα, μακαρονάδες, φαγητά σχάρας, λιβανέζικη και μεξικάνικη κουζίνα, σουβλάκι, σαλάτες, burgers αλλά και θαλασσινά, ατελείωτες επιλογές τόσο για τους meat eaters όσο και για τους vegetarian, vegan και pescatarian επισκέπτες. Και βέβαια, έχεις την επιλογή να καθίσεις εδώ… σε μία από τις πολλές θέσεις που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές εντός της Αγοράς. 

Punkraft
Η Punkraft είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις την μπύρα και το ποτό σου μετά τη βόλτα σου στα μαγαζιά της Αγοράς. Εδώ, συμφωνα με τους ανθρώπους της PunkRaft, οι κάτοικοι της Λεμεσού αλλά και όλοι οι επισκέπτες της Αγοράς, έχουν την ευκαιρία να γευτούν αυθεντικές συνταγές κοκτέιλ, μπύρες περιορισμένης κυκλοφορίας, ξεφεύγωντας από τα ποτά μαζικής παραγωγής και τις βιομηχανικές ετικέτες. Το Punkraft προκαλεί όλους μας να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μαζί του. Ετοιμάσου να απολαύσεις συναρπαστικές μπύρες, μοναδικά cocktails και να περάσεις ευχάριστα. 

ΒeeBurger
Το πάθος του BEE team passion είναι να ετοιμάζει λαχταριστά burgers για κάθε πελάτη που απαιτεί τα υψηλότερης ποιότητας φρέσκα προϊόντα της αγοράς. Το BEE και η ομάδα του διαθέτουν πολύ μεγάλη ποικιλία σε burgers και σε  καλούν να εμπνευστείς από τα special burgers τους που βάση έχουν τόσο την παραδοσιακή όσο και τη διεθνή κουζίνα. «Το να είμαστε μέλος του Limassol Agora μας κάνει τόσο χαρούμενους και περήφανους που μπορούμε να σερβίρουμε τα πιάτα μας, σε αυτό το ξεχωριστό, ιστορικό μέρος στην καρδιά της Λεμεσού»,  δηλώνουν μέλη της ομάδας του BeeBurger. 

Bowl.it
Βαρέθηκες το junk street food και ψάχνεις για κάτι πιο υγιεινό αλλά εξίσου fast; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, το οποίο συνδυάζει το γρήγορο φαγητό που μπορεί ωστόσο να είναι ταυτόχρονα χορταστικό, θρεπτικό και συνάμα ελαφρύ, κυρίως όμως υγιεινό! Το Bowl-it αποτελεί μια «οικογενειακή» ιδέα του Μιχάλη, της Σύνθια και της Νικόλ, που προωθεί ουσιαστικά το υγιεινό fast eating, με επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας και με ποικιλία σε «κουζίνες» και γεύσεις. Ποικίλλα, πολύχρωμα και κυρίως γευστικά bowls, με ενδιαφέροντες συνδυασμούς, και όχι μόνο, θα σου δώσουν την καλύτερη λύση που ψάχνεις! Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.  

Choco Là 
Σκοπός των ανθρώπων της Choco Là είναι να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των επισκεπτών προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες. Ιδιαίτερα προσεκτική ως προς τους κανόνες υγιεινής και την εξυπηρέτηση των πελατών, χρησιμοποιεί μόνο εξαιρετικής ποιότητας 100% βελγική σοκολάτα, με πλούσια ποικιλία σκούρας, γάλακτος και λευκής σοκολάτας. Και το καλύτερο; Στη Choco Là σου αποτυπώνουν οποιοδήποτε λογότυπο, σχέδιο ή εικόνα σε πραλίνα σοκολάτας! Σκέφτεσαι καλύτερο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα;  

Super Freaky 
Ακόμα μία ντόπια οικογενειακή επιχείρηση, που μόλις "προσγειώθηκε" στην διάσημη Αγορά της Λεμεσού, στοχεύοντας να γλυκάνει και να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους με τις δημιουργίες της! Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ονειρεμένη παγωταρία ή οποία είναι έτοιμη να σε εκπλήξει με τις γλυκές της δημιουργίες! Απόλαυσε το παγωτό σου (στα εντυπωσιακά χρωματιστά χωνάκια), το εκπληκτικό super freaky milkshake σου, τα νοστιμότατα και ολόφρεσκα donuts (σκέτα, με γέμιση ή toppings) αλλά και τα φαντασμαγορικά bubble waffle.  

Mint To Be
Η Χριστίνα και ο Ανδρέας επηρεασμένοι από τα διάφορα ταξίδια τους στην Ευρώπη, όπου γνώρισαν και λάτρεψαν το καλοφτιαγμένο street food στις διάφορες αγορές των πόλεων, θέλησαν να συστήσουν την εν λόγω φιλοσοφία στο κοινό της Αγοράς. Εξ ου και το Mint to Be είναι το μοναδικό εστιατόριο στην Αγορά (και όχι μόνο) που φτιάχνει χειροποίητα μακαρόνια τα οποία δημιουργούνται μπροστά στον πελάτη και σε συνδυασμό με τα φρέσκα λαχανικά, το μυρωδάτο πέστο, τα εκλεκτά κρεατικά και άλλα τόσα επιλεγμένα υλικά φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σου.

“MO” Pizza and Meat
Εδώ θα απολαύσεις ναπολιτάνικη πίτσα αλλά και USA Slow Cooked κρέας. Με ιδρυτή τον μάστερ της ναπολιτάνικης πίτσας Maxim Velmakin και τον γκουρού εστιατορίων του Λονδίνου Misha Zelman, το MO έχει γνώμονα την αφοσίωση στον πελάτη. Στόχος του, να σου χαρίσει την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία. Το όνομα "MO" είναι συντόμευση της λέξης «more», καθώς, όπως λένε οι άνθρωποι του ΜΟ, «δεν υπάρχει πελάτης που θα δοκιμάσει τα τέλεια πιάτα και δε θα ζητήσει.. περισσότερο!». Με υλικά υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένες  μεθόδους μαγειρικής δίνει στους πελάτες του το καλύτερο και τηρεί την υπόσχεση για even… MOre.

Sticky fingerz 
Οικογενειακό εστιατόριο, γνωστό για τα κορυφαία premier Baby Back ribs και grills του. Το πρώτο μαγαζί άνοιξε στην Αγία Νάπα στις 10 Μαΐου 2006, σερβίροντας το Baby Back Ribs, που αναδείχθηκε σύντομα σε μία από τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος και οι κάτοικοι της Κύπρου ταξίδευαν χιλιόμετρα για να γευτούν το εν λόγω πιάτο, το οποίο τώρα πια το βρίσκουν και στο κέντρο της Λεμεσού! Το Sticky Fingerz όμως δεν έχει μόνο τα γευστικότατα ribs του. Τραγανές τηγανητές φτερούγες, λαχταριστές μπριζόλες και το αυθεντικό κοτόπουλο μπάρμπεκιου αποτελούν το μενού που εγγυημένα θα ευχαριστήσει κάθε επισκέπτη. Στα συν βάλε την άριστη εξυπηρέτηση καθώς και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα για μια λαχταριστή εμπειρία. 

Tacos Amor
Γρήγορο, φρέσκο και γευστικό, το Tacos Amor προσφέρει μια σειρά από λαχταριστά tacos και πολλά ακόμα, γεμάτα έμπνευση, μεξικάνικα πιάτα. Τα tacos καλαμποκιού, 100% χωρίς γλουτένη, αποτελούν τον νούμερο 1 κανόνα για το κατάστημα. Τα κρεατικά μαγειρεύονται αργά και για ώρες, από το μηδέν και μαρινάρονται με τις σπιτικές τους συνταγές. Εξίσου γευστικές είναι και οι επιλογές για pescatarians, vegetarians και vegans, που μπορεί τελικά να κερδίσουν ακόμη και τους πιο φανατικούς κρεατοφάγους! Με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των συστατικών τους, έχουν δημιουργήσει μια σειρά ισορροπημένων και νόστιμων πιάτων taco με πλούσια γέμιση, σάλτσες και γαρνιτούρες. Εδώ θα δοκιμάσεις και μεξικάνικα ποτά.

Στο Σπίτι του Ψαρά
«Στο σπίτι του Ψαρά», θα βρεις τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της Μεσογείου. Οι άνθρωποι του καταστήματος δηλώνουν περήφανοι που, όπως αναφέρουν, «πρωτοπορούν με το να είναι οι πρώτοι που σας προσφέρουν φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά απευθείας από τη Μεσόγειο». Η αγάπη και το πάθος που χαρακτηρίζει την οικογένεια στην οποία ανήκει το «Σπίτι του Ψαρά» αντανακλάται και στον τρόπο που θα σε εξυπηρετήσουν στον χώρο τους. 
Τα πιο φρέσκα θαλασσινά, σε ανταγωνιστικές τιμές! 

Zaitouna
Από την Αγορά, δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια η λιβανέζικη κουζίνα. Το όνομα «Zaitouna» αντιπροσωπεύει τα αγνά και γνήσια συστατικά από τα μπαχαρικά του Λιβάνου έως την άφθονη ποσότητα ελαιολάδου που χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει και να μαρινάρει τα πιάτα σου. Όλα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, το αυθεντικό shawarma, το spicy ground falafel, τα Levantine style kofta, το taouk, το fattoush, η σαλάτα tabbouleh τα hummus και baba ghanouj θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους γευστικούς σου κάλυκες!

Τυλιχτό 
Εδώ θα φας τον καλύτερο τυλιχτό γύρο αλλά και το πιο ζουμερό σουβλάκι του κέντρου... σε ένα μαγαζί που ήρθς για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες που αγαπούν το συγκεκριμένο είδος. Ένα μέρος όπου το υγιεινό και το παραδοσιακό συναντιούνται, για να σου παρέχουν τα πιο νόστιμα ελληνικά παραδοσιακά πιάτα. Με τα αγνά συστατικά του, το Τυλιχτό θα ανοίξει την όρεξη τόσο εκείνων που αναζητούν την απόλυτη εμπειρία φαγητού όσο και εκείνων που ακολουθούν μια καθημερινή υγιεινή διατροφή.

ΨΩΝΙΑ
Στην Αγορά, εκτός από τις ατελείωτες επιλογές για φαγητό, θα μπορέσεις να κάνεις και τα ψώνια σου, καλύπτοντας τις καθημερινές σου αναγκών. Τι «Αγορά» θα ήταν άλλωστε αν δε διατηρούσε αυτό το βασικό της χαρακτηριστικό που την έκανε γνωστή στην Κύπρο από τον… προηγούμενο αιώνα; 

Στην Αγορά θα βρεις παραδοσιακό αρτοποιείο, φρούτα και λαχανικά, gourmet popcorn, τυριά και αλλαντικά, παγωτό, κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά, ζαχαροπλαστείο, ξηρούς καρπούς και αποξηραμμένα φρούτα, κρεοπωλείο, οπτικά, περίπτερο, χειροποίητα καλλυντικά αλλά και κατάστημα επιδιόρθωσης και πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.

Οι ξυλόφουρνοι της Έλενας
Το παραδοσιακό κυπριακό παξιμάδι έχει την υπογραφή της Έλενας! Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί υψηλά πρότυπα ποιότητας, χρησιμοποιώντας αγνά συστατικά, παραδοσιακές τεχνικές και χωρίς συντηρητικά. Τα παξιμάδια της Έλενας έχουν τη βάση τους σε μια παλιά συνταγή με συστατικά το αλεύρι, το σουσάμι και την… πολλή αγάπη. Η συνταγή της γιαγιάς Έλενας κατάφερε να ευχαριστήσει γενιές Κυπρίων με τη μαγευτική μυρωδιά της μαγιάς, της κανέλας, του γλυκάνισου και των ελιών. Διατηρώντας τις ίδιες παραδοσιακές αξίες, επέκτειναν τη συλλογή των προϊόντων τους για να συμπεριλάβουν σπιτικά εδέσματα και γλυκά που από την πρώτη μπουκιά θα σας δώσουν μια γεύση από Κύπρο.

Agora Fruits and Vegetables
Μια λαχαναγορά δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από την ανακαινισμένη Αγορά της παλιάς πόλης. Μικρή και γουστόζικη, τοποθετημένη σε σημείο που μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και εύκολα όλους οτυς επισκέπτης της Αγοράς, θα σε προμηθεύσει με φρέσκα και πολύ προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα και λαχανικά, τα οποία προέρχονται από παραγωγούς της χώρας μας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι θα τα βρεις όλα σε πολύ προσιτές τιμές. 

FOL 
Ξεκίνησε στο Τορίνο της Ιταλίας. Το όνομα FOL προέρχεται από την τοπική διάλεκτο, όπου "fol" σημαίνει "τρελό". Με κάμποση… τρέλα λοιπόν, μαγειρική φαντασία… ala Italiana και τα καλύτερα συστατικά, η FOL σου ξανασυστήνει τα αγαπημένα σου ποπκόρν, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που μέχρι τώρα τα είχες συνηθίσει, δημιουργώντας μοναδικές γκουρμέ απολαύσεις!

Ambiance Elements
Ένας χώρος όπου οι λαχταριστές μυρωδιές σε κατακλύζουν από την πρώτη στιγμή, δημιουργώντας σου αυτόματα μια αίσθηση ευφορίας και χαλάρωσης. Στον χώρο αυτό βρίσκει κανείς φρέσκα προϊόντα που μαγειρεύονται με φρέσκα συστατικά. Γάλα γαϊδούρας, λεβάντα, ευκάλυπτος, παπαρουνόσπορος, λεμονόχορτο, τειόδεντρο, ενεργός άνθρακας, μέλι και εξωτικά φρούτα είναι μόνο μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια αυτού του χώρου. Σε ένα περιβάλλον όμορφο, με μοντέρνα διακόσμηση, γεμάτο χρώματα κι αρώματα μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλους εκείνους τους τρόπους με τους οποίους η φύση κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και υγιή.

Agora Deli
Το delicatessen της Αγοράς σού δίνει μία υπέροχη αφορμή για επίσκεψη σ' αυτό το ζωντανό κύτταρο της πόλης! Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο που δεν θα μπορούσε να λείπει από την Αγορά της Λεμεσού, μιας και διαχρονικά αποτελεσούσε σημείο πώλησης πρώτης ύλης. Εδώ θα βρεις εκλεκτά παραδοσιακά, βιολογικά ή όχι προϊόντα από όλη την Κύπρο και τον κόσμο. Γαλακτοκομικά, αλλαντικά αλλά και φρέσκα συσκευασμένα κρέατα, όλα υψηλής ποιότητας και σε πολύ προσιτές τιμές. Το πολύ εξυπηρετικό προσωπικό είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων. 

Pilantza & Karpos 
Στο Pilantza and Karpos θα βρεις τα πιο φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κύπρος. Τεράστια ποικιλία σε αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, super foods, μπαχαρικά, βότανα, αφεψήμα και κάθε τι το οποίο θυμίζει ένα παλιό παραδοσιακό κυπριακό μπακάλικο σε μια νέα εκδοχή και πολύ μοντέρνα διάσταση, πάντα με προϊόντα του τόπου μας.   

Vinium Perfuno
Το Vinium προσφέρει σε ντόπιους και μη, μεγάλη ποικιλία κυπριακών κρασιών όπως επίσης και προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης. Εδώ έχεις επίσης την ευκαιρία να κάνεις ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, με τη δυνατότητα που σου προσφέρουν οι άνθρωποι του Vinium Perfuno για wine tasting στον χώρο τους. 

Hemp Shop
Στο Hemp Shop θα ταξιδέψεις στον κόσμο των αισθήσεων με τα μοναδικά βρώσιμα, πόσιμα, καλλυντικά και άλλα πολλά προϊόντα που θα βρεις στα ράφια του... Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για ένα κατάστημα πωλήσεων βιολογικών προϊόντων, όπως φαγώσιμα, γλυκά και ροφήματα (ενεργειακά ποτά και τσάγια.) Επίσης στην καταπράσινη αυτή γωνιά θα βρεις προϊόντα περιποίησης δέρματος, προσώπου, καθώς και μαλλιών (σαμπουάν), κρέμες μασάζ και είδη καπνού.

Gift to Go
Ψάχνεις το τέλειο δώρο για τα κοντινά σου πρόσωπα και θες να θυμίζει κάτι από Κύπρο; Το Gift to Go είναι ένα ιδιαίτερο κατάστημα που σου προσφέρει πολλές επιλογές στο τουριστικό και σουβενίρ κομμάτι αλλά και εξίσου πολλές επιλογές σε γυναικεία και ανδρικά δώρα.

The A kiosk
Μια στάση για περίπτερο! Φυσικά από την Αγορά δεν θα μπορούσε να λείπει το βασικό! Ένας μεγάλος χώρος στον οποίο μπορεί κάποιος να βρει τα προϊόντα περιπτέρου, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. 

iRepairit4u
Στο iRepairit4u κάνουν ακριβώς αυτό που το όνομά τους υπόσχεται. Υψηλή παροχή υπηρεσιών, σε σύντομο χρονικό διάστηκα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στο iRepairit4u ξέρουν καλά πόσο… εκνευριστικό είναι να μένεις χωρίς το κινητό, το iPad ή το iPod σου ακόμη και για μια ώρα. Άφησέ το πάνω τους! Επισκευάζουν iPhone, iPod, iPad, iMac - MacBook Pro & MacBook Air, Samsung & LG smart phones, All Windows PC's & Laptops.

OJO Sun & Glasses 
Τα OJO Sun & Glasses είναι ένα μοναδικό brand, με καταστήματα σε όλον τον κόσμο, που προσφέρει μοντέρνα γυαλιά ηλίου σε προσιτές τιμές, γυαλικά οράσεως, φακούς επαφής υψηλής ποιότητας και όλα τα σχετικά αξεσουάρ γυαλιών. Η συλλογή του περιλαμβάνει πάνω από 450 διάφορα στυλ γυαλιών ηλίου, γυαλιά οράσεως για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. «Προσπαθούμε συνεχώς για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέροντας την τελευταία τεχνολογία στα οπτικά είδη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα γυαλιά ηλίου μας δεν είναι μόνο μοντέρνα, αλλά παρέχουν προστασία από τις ακτίνες του ήλιου στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο (100% UVA & UVB 400nm).

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Η Αγορά δεν είναι ο χώρος όπου θα φας και θα ψωνίσεις, αλλά ο χώρος για να χαλαρώσεις, να φροντίσεις τον εαυτό σου, καθώς και το ιδανικό σημείο συνάντησης για κάθε στιγμή της ημέρας! Με φίλους, με συνεργάτες, ακόμα και με τα μικρά παιδιά! Κι αυτό γιατί στον πολυχώρο Αγορά, θα βρεις ινστιτούτο αισθητικής (νύχια, μαλλιά και θεραπείες σώματος), χώρο ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, Rooftop bar αλλά και Μαροκινό lounge bar, ακόμη και χώρο ενοικίασης για ιδιωτικές εκδηλώσεις αλλά και conference & meeting room.

PlayLounge: Play – eat - relax – repeat! 
Το όραμα της Natalie Ivesha Alexandrou, να δημιουργήσει έναν χώρο όπου γονείς και παιδιά να μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαράς χωρίς συμβιβασμούς, πήρε σάρκα και οστά με το PlayLounge. Με πάθος για το design και πώς αυτό μπορεί να φέρει τους ανθρώπους αναπάντεχα κοντά, το PlayLounge σχεδιάστηκε με κύριο μέλημα να προωθήσει τον χώρο της παιδικής χαράς σε έναν «κοινωνικό κόμβο» που περιλαμβάνει διασκέδαση, αναψυχή και ασφάλεια. Το PlayLounge είναι ένας τόπος μαγείας για παιδιά με μια συναρπαστική εσωτερική παιδική χαρά και ένα μέρος χαλάρωσης για ενήλικες, που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο boutique lounge. Στο PlayLounge μπορείς επίσης να διοργανώσεις και τις γιορτές σου! 
(25899559)

Agora Cafe
Το Agora Cafe σου προσφέρει όλα τα είδη καφέ καθώς και άλλα ζεστά και κρύα ροφήματα όπως σοκολάτα, κλασική και λευκή. Αν είσαι του… χυμού, εδώ θα τον απολαύσεις φρεσκοστυμμένο, με πορτοκάλι, καρότο, μήλο, ανάμεικτα φρέσκα φρούτα και γκρέιπφρουτ ή μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου αποτοξινωτικό χυμό, με ποικιλία επιλογών (τζίντζερ, ανανάς, λάχανο, σέλινο, παντζάρια). Εδώ, τέλος, θα ανακαλύψεις και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών καθώς και άλλα σνακ, όπως τηγανίτες, κρέπες και βάφλες. 

KESH 
Το Kesh είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο, εντυπωσιακό lounge bar, μόνο για μέλη! Εδώ θα λατρέψεις τη μοναδική ατμόσφαιρα που αποπνέει και η οποία θα σε ταξιδέψει στο μακρινό Μαρόκο, αλλά και τον ήχο από το εξαιρετικό ηχοσύστημα. Μια και μόνο επίσκεψη θα σε οδηγήσει σε ένα μουσικό ταξίδι, υπό τους ήχους της global μουσικής που θα επιλέξει για εσένα και την παρεά σου ο Κώστας Κριτικός. 
Ανοιχτό από Πέμπτη έως Σάββατο από τις 22.00-02.00.

Roof Top Bar
Δεν θα μπορούσαμε φυσικά να μην κάνουμε ειδική αναφορά στο εντυπωσιακό rooftop lounge, που δημιουργήθηκε στον τελευταίο της όροφο. Πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο χώρο, με μοντέρνα αισθητική, άνετους καναπέδες και πανοραμική θέα της πόλης, όπου θα απολαύσεις με την παρέα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Το μενού του rooftop ανανεώνεται και εξελίσσεται συνεχώς. Μέχρι στιγμής, μπορείς να το επισκεφθείς από νωρίς το πρωί, για να απολαύσεις τον καφέ σου, ενώ το βράδυ θα βρεθείς και πάλι εκεί για εύγευστα κοκτέιλ, δροσερά ποτά και ναργιλέ. Κι όλα αυτά θα τα συνοδεύσεις με καλοφτιαγμένα platter.   
Ανοικτό Κυριακή έως Πέμπτη από τις 09.00-24.00 & Παρασκευή-Σάββατο 09.00-02.00. Για κρατήσεις: 25 899545.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ...
Spoil me LAB 
Το spoil me LAB  θα…κακομάθει γυναίκες και άνδρες. Αν μετά τη δουλειά ή τα ψώνια σας χρειάζεστε λίγη περιποίηση, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να επιλέξετε την περιποίηση που χρειάζεστε, ανάμεσα  από έναν μεγάλο κατάλογο για υπηρεσίες σώματος και μαλλιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
(25899544)

ΑΚΟΜΑ...

Meeting and conference rooms 
Αν είστε επιχείρηση και ψάχνετε το ιδανικό μέρος για ένα meeting ή απλά θέλετε να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες κάποιου συνεδρίου, θα βρείτε τον κατάλληλο χώρο μέσα στην Αγορά. Μπορεί να χωριστεί σε δύο αίθουσες (Αίθουσα 1 και 2). Συνολικά, ο αριθμός των επισκεπτών μπορεί να είναι περίπου 80 άτομα, ανάλογα πάντα με τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό και το τραπέζι. Διατίθεται τηλεόραση 65 ιντσών, Wi-Fi και μπορεί ο οποιοσδήποτε να συνδεθεί με φορητό υπολογιστή. Είναι πλήρως κλιματιζόμενο, ενώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας, υπάρχει άπλετο φυσικό φως. Οι υπεύθυνοι του χώρου μπορούν να αναλάβουν ακόμη και το φαγητό και το ποτό που θα συνοδεύσει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες στον χώρο!  Νόστιμες πιατέλες και ποτά, πάντα από τους πωλητές της Agora. Ακόμη μπορούν να προφερθούν τα 2 lounge bar: το members only KESH και η πανέμορφη βεράντα Roof Top Bar, όπου θα μπορέσεις να φιλοξενήσεις τους καλεσμένους σου για ένα χαλαρό κοκτέιλ μετά από κάποιο συνέδριο!
Για πληροφορίες πληροφορίες καλέστε στο 70070070.

Pop Up Shop
Ένας ιδιαίτερος χώρος 30 τετραγωνικών που μπορεί να φιλοξενήσει καλλιτεχνικές εκθέσεις, υπηρεσίες και παρουσιάσεις προϊόντων από 15 μέρες μέχρι και ένα μήνα.

Το Limassol Agora είναι η άφιξη που όλοι περιμέναμε στο κέντρο, το οποίο αναδεικνύει την ομορφιά της πόλης… Ένας μοντέρνος προορισμός, σε ένα ιστορικό κτίριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
(700 700 70) Κωνσταντίνου Κανάρη 45-19, Λεμεσός.
Ωράριο λειτουργίας: Κυριακή-Δευτέρα 07.00-24:00 (Παρασκευή-Σάββατο 07.00-02.00).
Website: www.limassolagora.com/
Facebook: Limassol Agora
Twitter: https://twitter.com/AgoraLimassol 
Instagram: https://www.instagram.com/limassolagora

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close