Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σ' αυτό το πάρκο θα βγάζεις (πλέον) βόλτα το σκύλο σου

Είδες το αναβαθμισμένο πάρκο για σκύλους στον Στρόβολο;

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2020

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου των σκύλων στον Στρόβολο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Πληθώρα κόσμου μαζεύτηκε στο χώρο για να δει από κοντά τον μικρό παράδεισο που θα χαρίζει στο εξής, απλόχερα στους τετράποδους μας φίλους, στιγμές ξεγνοιασιάς, βόλτας παιχνιδιού και κοινωνικοποίησης.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, αφού ευχαρίστησε για την εκεί παρουσία τους, τους παρευρισκομένους και όλους όσους συνεισέφερα με τον δικό τους τρόπο στην αναβάθμιση του πάρκου, σημείωσε ότι το εν λόγω πάρκο είναι αποτέλεσμα των εισηγήσεων των δημοτών και αναβαθμίστηκε για να καλύψει τις ανάγκες τους. «Ακούσαμε τις εισηγήσεις σας και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες σας» είπε συγκεκριμένα «για αυτό αναβαθμίσαμε τον χώρο του πάρκου των σκυλών, για να μπορούν οι τετράποδοι φίλοι μας να απολαμβάνουν την βόλτα τους και να κοινωνικοποιούνται, παίζοντας με διαδραστικά παιχνίδια».

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι όλοι οι επισκέπτες του πάρκου θα μείνουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πάρκο και θα συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ο χώρος να μείνει σε άριστη κατάσταση στο πέρασμα του χρόνου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close