Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Fine Dining γαστρονομία στο κέντρο της πόλης!

Μία ξεχωριστή fine dining πρόταση στο ισόγειο του νεοαφιχθέντος MAP Boutique Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ένα μοναδικά σχεδιασμένο εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας, δεσπόζει στο ισόγειο του νεοαφιχθέντος MAP Boutique Hotel. Συστήνεται στο κοινό της πρωτεύουσας και μοιράζεται μαζί μας την ισορροπημένη φιλοσοφία του SCALE Restaurant μέσα από ένα προσεκτικά επιμελημένο μενού, εμπνευσμένο από τη γαστρονομική κουλτούρα της Μεσογείου.

Το μενού είναι μία εξαιρετικά γευστική πρόταση που φέρει την υπογραφή του Eλλαδίτη σεφ παγκόσμιας κλάσης Διονύση Ζαχαρόπουλου. 

Το μενού είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο εκλεπτυσμένο εσωτερικό και εξωτερικό του εστιατορίου, το γεμάτο χαρακτήρα, το οποίο σχεδιάστηκε γύρω από την έννοια της ισορροπίας. Η θεμελιώδης φιλοσοφία του SCALE εστιάζει στο γεγονός ότι συνδυάζει ένα μείγμα πρακτικών υψηλής ποιότητας κουζίνας, με την ιδιαίτερη εναλλαγή και ισορροπία των ποικίλων γευστικών γεύσεων του νησιού και την απόλαυση της ζωής.

Συνδυάζοντας μοναδικές συνταγές και απαράμιλλα τοπικά αρώματα με υλικά υψηλής ποιότητας, στο μεσημεριανό μενού του εστιατορίου που μόλις λανσαρίστηκε, συναντάμε πιάτα όπως η σαλάτα με φαγόπυρο, το Seabass Tartare, το Pork Neck, και το Orange Parfait.  

Στο βραδινό μενού, ξεχωρίζουν το Cuttlefish risotto, το Cretan pasta, το Octopus a la plancha, το Duet of lamp και το επιδόρπιο με μαστίχα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μπορεί κανείς να επισκεφθεί το εστιατόριο και από νωρίς το πρωί για να απολαύσει ένα πολύ υψηλού επιπέδου breakfast menu ξεκινώντας έτσι υπέροχα την μέρα του.

Σε συνδυασμό με τα καλύτερα διεθνή και τοπικά κρασιά, καθώς και τα κοκτέιλ του SCALE, κάθε γεύμα είναι μια υπέροχη περιπέτεια ενός μοναδικού γαστρονομικό ταξιδιού στην πλούσια γευστικά κουζίνα της Μεσογείου.

Κάθε επίσκεψη και μία εμπειρία γεμάτη χαρακτήρα, στυλ, και προπαντός γεύση.

Βρείτε το εστιατόριο SCALE στο MAP Boutique Hotel στην λεωφόρο Στασίνου 15, 1060, Λευκωσία, και στο τηλέφωνο 22 444999
Website: https://www.maphotel.com.cy/ 
Facebook: https://www.facebook.com/maphotel.nicosia 
Instagram: @maphotel_nicosia

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close