Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτά είναι τα καλύτερα Bar Restaurant του νησιού μας

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν την σεζόν 2019-2020και φιγουράρουν στην κατηγορία Bar/Restaurant των Cyprus Eating Awards 2020

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2020

Tα Cyprus Eating Awards 2020 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τα 84 φετινά υποψήφια εστιατόρια, σε 13 κατηγορίες.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 13 κατηγορίες, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή των Bar Restaurant που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας. Πρόκειται για μία κατηγορία στην οποία ανήκουν εστιατόρια με ολοκληρωμένες προτάσεις εστίασης και ξεχωρίζουν για το μενού φαγητών και την μπάρα τους. 

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα το καλό φαγητό με τα κοκτέιλ.

Οι υποψηφιότητες για το Bar Restaurant εστιατόριο της χρονιάς είναι: 

Ψήφισε το αγαπημένο σου εστιατόριο ΕΔΩ

PATIO COCKTAIL WINE TAPAS BAR
Εδώ και χρόνια το Patio δίνει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας κάνοντάς το να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους διασκέδασης. Η μοναδική διακόσμηση με τα ξύλινα χρωματιστά παράθυρα, τα signature cocktails και το ανανεωμένο μενού με πιάτα από τη Nikkei κουζίνα σε συνεργασία με τον chef Θάνο Στασινό είναι επίσης λόγοι για να βρεθείς εκεί και να περάσεις εγγυημένα υπέροχα.
(22664488) Λευκωσία.

PIER ONE CAFÉ RESTOBAR
Με ψαγμένες διεθνείς και μεσογειακές συνταγές και ακαταμάχητα signature cocktails, το Pier One θα σε υποδεχθεί σε έναν από τους ωραιότερους χώρους με χαλαρή ατμόσφαιρα στη Λεμεσό έχοντας θέα στη θάλασσα. Το πολυβραβευμένο bar/restaurant έχει ήδη καθιερωθεί ως το απόλυτο place-to-be. 
(25022375) Λεμεσός.

CAFE MERCEDES SKY LOUNGE
Σε έναν από τους πιο υπέροχους κήπους της Λευκωσίας, κοντά στο ιστορικό Ledra Palace, το Summer Sky Lounge, η καλοκαιρινή εκδοχή του Café Mercedes, θα σου χαρίσει μαγικά βράδια σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο. Κάτω από τον έναστρο ουρανό θα απολαύσεις δροσερά cocktail και από το μενού θα επιλέξεις πιάτα βασισμένα στη φιλοσοφία των ισπανικών μεζέδων με διεθνείς και ιαπωνικές επιρροές.
(22270777) Λευκωσία.

THE JOLLY JOKER
Με εντυπωσιακή διακόσμηση το γκλαμουράτο bar/restaurant επί της οδού Στασικράτους στη Λευκωσία θα απογειώσει την έξοδό σου με δημιουργική κουζίνα, ευφάνταστα cocktail και μοντέρνα beat. Το κεντρικό bar, τα custom-made τραπέζια και καρέκλες θα φιλοξενήσουν την παρέα σου για μαγικές βραδιές στην πρωτεύουσα.
(22777774) Λευκωσία.

VINO CULTURA WINE BAR & CELLAR
Για μια κορυφαία οινογαστρονομική εμπειρία θα εμπιστευτείς το έμπειρο προσωπικό και την πλούσια κάβα εκλεκτών οίνων του Vino Cultura. Μην παραλείψεις να συνοδεύσεις το κρασί σου με υπέροχα πιάτα, που ταιριάζουν απόλυτα με αυτό που θα επιλέξεις να πεις για να απολαύσεις την ολοκληρωμένη εμπειρία που σου προτείνουν.
(22676707) Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close