Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Pasta Strada: Το “italian street food” που συζητά η πρωτεύουσα

Η μακαρονάδα έγινε street food με την υπογραφή του Pasta Strada

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020

Το επιτυχημένο concept που παντρεύει με τον πιο νόστιμο τρόπο την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα κι έχει καταφέρει -σε πολύ σύντομο διάστημα- να «τρελάνει» τη Λευκωσία με τις μοναδικές του γεύσεις... μετρά ήδη δύο νόστιμα καταστήματα και πολλές λαχταριστές συνταγές! 

Ο λόγος για το Pasta Strada, ένα concept που κατάφερε να ξεχωρίσει και εδραιωθεί στην πρωτεύουσα, μετρώντας ήδη δύο καταστήματα, ένα στην περιοχή Αγλαντζιάς και ένα στην Έγκωμη... και που απευθύνεται στους λάτρεις της μακαρονάδας, και όχι μόνο. Ένα concept που καταφέρνει να παντρεύει με τον πιο νόστιμο τρόπο την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Pasta Strada
Εδώ θα απολαύσεις συγκλονιστικές μακαρονάδες, φταγμένες με μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, χειροποίητες σάλτσες, και μοναδικές συνταγές που θα σε “ταξιδέψουν” γευστικά στις τρατορίες της Ιταλίας.

Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις διάφορες επιλογές που μπορούν να ανταποκριθούν ιδανικά στην ανάγκη σου για κάθε στιγμή της ημέρας, σαν μία γρήγορη, ποιοτική και χορταστική λύση στο “πι και φι”.

Ενώ πέρα από νόστιμες μακαρονάδες με διάφορες συνταγές και σάλτσες, θα βρεις και θα απολαύσεις φρέσκες σαλάτες και διάφορα άλλα φαγητά με έμπνευση από Ιταλία, καθώς επίσης και γλυκά. 

Αυτό λοιπόν είναι το concept που ήρθε να «τρελάνει» με τις γεύσεις του όλη την Λευκωσία, καθώς κατάφερε να «δέσει» τη ζεστασιά και την οικειότητα σου comfort food με την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για ένα γρήγορο αλλά πάντα ποιοτικό γεύμα... Μότο τους, το “Life is a combination of magic and pasta”...

Η αγάπη για τα μακαρόνια δεν έχει τέλος!
Η απλότητα, εξάλλου, είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια, κάτι που η ιταλική κουζίνα ξέρει πολύ καλά. Και την ίδια φιλοσοφία συμμερίζεται και το Pasta Strada με τις αχνιστές, σούπερ γευσάτες μακαρονάδες, τις χειροποίητες σάλτσες, τη μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών και τις μοναδικές συνταγές που μας “ταξιδεύουν” γευστικά στην Ιταλία. 

Στο Pasta Strada η αγάπη για την ιταλική κουζίνα και τη μακαρονάδα δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ! Τα μακαρόνια δεν τα βαριόμαστε ποτέ και αποτελούν πάντα μια από τις πρώτες επιλογές φαγητού. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει τις μοναδικές επιλογές από Pasta Strada; Αν όχι, όλοι οι δρόμοι... σε οδηγούν σήμερα σε ένα από τα δύο καταστήματα Pasta Strada, για συγκλονιστικές μακαρονάδες.

Αγλαντζιά
Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά.

Έγκωμη
Αριστείδου 34, Άγιος Δομέτιος.

Tηλέφωνο: 77773031
Facebook: Pasta Strada
Ιnstagram: Pasta_Strada

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close