Μουσική , Music News

Η Lady Gaga σάρωσε τα βραβεία στα MTV VMAs 2020

Όσα ξεχώρισαν στη λαμπερή μουσική βραδιά πουμεταδόθηκε ηλεκτρονικά

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η λαμπερή βραδιά των VMAs του MTV πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, αυτήν τη φορά όμως υπό διαφορετικές συνθήκες εξαιτίας του COVID-19. Το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και την απονομή των βραβείων μέσα από τη live αναμετάδοση που πραγματοποιήθηκε παγκοσμίως για το event που έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης.

Η Lady Gaga κατάφερε να σαρώσει τα βραβεία και να βραβευτεί ως η «καλλιτέχνιδα της χρονιάς», εντυπωσιάζοντας με τις statement εμφανίσεις της. Εκτός από την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, οι λάτρεις του θεσμού απόλαυσαν και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η Miley Cyrus, o Weeknd και η Ariana Grande.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε ο Weeknd, τραγουδώντας την επιτυχία του "Blinding Lights". Φορώντας ένα κόκκινο κοστούμι, με μαύρες λεπτομέρειες και αντίστοιχα γάντια και με «ματωμένο» πρόσωπο -όπως στη φωτογραφία του After Hours, καθώς και στο video clip του τραγουδιού που ερμήνευσε-, ο 30χρονος star εντυπωσίασε με το performance του από τα πρώτα κιόλας λεπτά των βραβείων. 

Η Lady Gaga, επίσης, απέδειξε πόσο πιστή έχει παραμείνει στις εκκεντρικές της εμφανίσεις, αλλάζοντας αρκετά avant garde outfits με σκοπό να καλύψει όλα τα on stage performances της, καθώς και το κόκκινο χαλί. Η επιτυχημένη star και οι άνθρωποι που την επιμελήθηκαν, επέλεξαν για την εμφάνισή της στο red carpet ένα άκρως εντυπωσιακό metallic φόρεμα και το συνδύασαν με ογκώδεις μαύρες μπότες -στοιχείο που η τραγουδίστρια επιλέγει συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της- και δεν παραλείφθηκε η μάσκα για το πρόσωπο, που ήταν χειροποίητη κι επέτρεπε να φαίνεται ολόκληρο το πρόσωπό της. Για τις εμφανίσεις της στη σκηνή, φόρεσε αρχικά ένα πολύχρωμο φόρεμα του οίκου Iris Van Harpen, μια μάσκα by Cecilio Designs και τις ίδιες platform boots. Στο τρίτο look της, φόρεσε μια εντυπωσιακή πράσινη δημιουργία Christopher John Rogers από μεταξωτό ταφτά και όγκο, που συνδύασε με μάσκα Lance Victor Moore και κολιέ House of Emmanuele. Για άλλες δύο εμφανίσεις της που ακολούθησαν, τράβηξε τα βλέμματα με δημιουργίες από Valentino coutoure και Candice Cuoco, συνδυάζοντάς τες με τις κατάλληλες super stylish masks.

Η βραδιά συνέχισε να αποκορυφώνεται με την εμφάνιση της Miley Cyrus, η οποία απέσπασε τα καλύτερα σχόλια για την επιμέλεια του performance της όπου ήταν ανεβασμένη σε μια γιγάντια disco μπάλα, θυμίζοντας το αντίστοιχο στιγμιότυπο από το video clip της στο τραγούδι "Wrecking Ball". Τραγούδησε το νέο της κομμάτι "Midnight Sky" για πρώτη φορά live, ενώ για το red carpet επέλεξε ένα μακρύ see-through φόρεμα με λάμψεις και το συνδύασε με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, με το κόκκινο κραγιόν να δεσπόζει στην όλη της εικόνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κολομβιανός star Malume, κέρδισε το πρώτο του VMAs βραβείο για το τραγούδι "Qué Pena", το οποίο βραβεύτηκε στην κατηγορία του καλύτερου latin video clip. Εντυπωσίασε, μάλιστα, και με την εμφάνισή του στη σκηνή των βραβείων, στην οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Hawái".
Αναλυτικά οι βραβεύσεις των καλλιτεχνών:
Video of the year: Blinding Lights, The Weeknd

Tricon award: Lady Gaga

Artist of the year: Lady Gaga

Song of the year: Rain on Me, Lady Gaga feat. Ariana Grande

Best new artist: Doja Cat

Best Latin: Qué Pena, Maluma feat. J Balvin

Best direction: The Man, Taylor Swift (dir. Taylor Swift)

Best collaboration: Rain on Me, Lady Gaga feat. Ariana Grande

Best hip-hop: Savage, Megan Thee Stallion

Video of good: I Can’t Breathe, H.E.R. 

Best R&B: Blinding Lights, The Weeknd

Best pop: On, BTS

Best rock: Orphans, coldplay

Best Cinematography: Rain on Me, Lady Gaga feat. Ariana Grande (cinematography: Thomas Kloss)

Best visual effects: Physical, Dua Lipa (visual effects: EIGHTY4)

Best music video from home: Stuck with U, Ariana Grande feat. Justin Bieber

Best quarantine permormance: Unplugged at Home, CNCO

Best k-pop: On, BTS

Best group: BTS

Best Alternative: Machine Gun Kelly: “Bloody Valentine”

Best editing: Miley Cyrus: “Mother’s Daughter” (editing: Alexandre Moors and Nuno Xico)

Best art direction: Miley Cyrus: “Mother’s Daughter” (art direction: Christian Stone)

Best choreograpgy: BTS: “ON” (choreography: Son Sung Deuk, Lee Ga Hun and Lee Byung Eun)

Πηγή: https://glow.gr/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close