Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εδώ θα ζήσεις μία διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία φαγητού

Το Wok n Roll αποκαλύπτει το νέο εκλεπτυσμένο του μενού

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Το Wok n Roll δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσσει και αυτή τη φορά το έκανε με τη δημιουργία ενός νέου, εκλεπτυσμένου μενού που αναδεικνύει με κομψότητα μερικά από τα καλύτερα πιάτα του εστιατορίου. 

Το νέο αυτό μενού, δημιουργία των σεφ του Wok n Roll, παρουσιάζει πιάτα με τις πιο μοναδικές γεύσεις και υλικά της ασιατικής κουζίνας που θα προσφέρουν μία διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία φαγητού. 

 

Διαθέσιμο το βράδυ στο εστιατόριο, οι επισκέπτες θα βρουν στο μενού γεύσεις που όλοι έχουμε αγαπήσει, μέσα από τα πιάτα Τραγανές Γαρίδες, Μοσχάρι Ταρτάρ, Ντάμπλινγκς με Χοιρινό και Udon Νούντλς. 

Σε αυτά τα δημοφιλή πιάτα, έχουν προστεθεί επιλογές όπως Τόνος με ψητή σάλτσα αμυγδάλου, Καπνιστό Βοδινό Ribeye με βινεγκρέτ από τρούφα και κρεμμύδι, Σολομός με κρέμα από φύκια και Τραγανό Ρύζι με πικάντικο τόνο. 

Όπως ανέφερε ο Μαρίνος Τσιορβάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος: «Ο στόχος μας με αυτές τις νέες εκλεπτυσμένες προσθήκες στο μενού είναι να δείξουμε την εξέλιξη και την ποικιλομορφία του εστιατορίου, έχοντας χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία μας για να δημιουργήσουμε μερικές πραγματικά καινοτόμες συνταγές». 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.woknroll.com.cy ή επικοινωνήστε στο 77771707. 



Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close