Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δοκίμασες τον άρχοντα του σάντουϊτς;

Τα όχι και τόσο ταπεινά σάντουιτς του Lord of Sandwich μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2020

Ποτέ άλλοτε ένα street food δεν είχε τόσα gourmet στοιχεία και... μία ολόκληρη φιλοσοφία να το ακολουθεί! 

Ο λόγος για το νέο σαντουϊτσάδικο της Λευκωσίας, ονόματι Lord of Sandwich, το οποίο λειτουργεί -προς το παρόν- μόνο με ντελίβερι (μέσω της Wolt), ενώ σύντομα πρόκειται να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στην Αγορά Αγίου Αντωνίου! 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δίνει στο λαχταριστό σάντουιτς μια νέα διάσταση, προτείνοντας γεύσεις πρωτοποριακές, με εκπληκτική ποιότητα και τιμές street.

Πρόκειται λοιπόν για ένα νέο, καινοτόμο concept που συστήνει το σάντουϊτς με μια διαφορετική σκοπιά, και σοοπεύει να γίνει η καινούργια συνήθεια για εκατοντάδες σαντουϊτσοφάγους στην πρωτεύουσα!

Πρωταγωνιστής του καταλόγου είναι και τα 12 σάντουίτς του, τα οποία έχουν μάλιστα ονόματα από κυπριακά χωριά: Lord of Tersefanou, Lord of Fterikoudi, Lord of Athienou, Lord of Alambra, Lord of Dali, Lord of San Epifanio, Lord of Galata, Lord of Aradippou, Lord of Akajii, Lord of YOLO (U), Lord of  Mammari και Lord of Monagrouli... Κι όλα σερβίρονται με συνοδευτικές πατάτες (δωρεάν)! 

Όσο δε για το περιεχόμενο, αυτό θα σε εντυπωσιάσει και θα σε χορτάσει! Χρησιμοποιώντας ως βασικά υλικά του το pulled pork, το ποιοτικού RR Regal Rosto, το μεξικάνικου και το μεσογειακού κοτόπουλο, και όχι μόνο, ο Lord of Sandwich τα  εμπλουτίζει προσθέτοντας χειροποίητες σάλτσες που λιώνουν στο στόμα, κρέμα αβοκάντο, chutney ντομάτας, μαγιονέζα τρούφας, χαλλούμι, εκλεκτά τυριά, μανιτάρια σχάρας και άλλα gourmet στοιχεία που κάνουν το σάντουιτς μια διαφορετική υπόθεση.

Πέρα από τα σάντουιτς, τα συνοδευτικά (side) και τα dips, στο μενού του θα βρεις και σπιτικά γλυκά που θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία σου! 

Το προσωρινό ωράριο του Lord of Sandwich είναι Δευτέρα-Παρασκευή από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close