Θέατρο , News

Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού: Τα κλειστά θέατρα συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφάλειας

Ανακοίνωση από το θέατρο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2020

Mε ανακοίνωσή του, το Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λεμεσού διευκρινίζει τα πιο κάτω σχετικά με τους κανονισμούς λειτουργίας του: 

Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή αρκετοί θεατές και διοργανωτές εκδηλώσεων ζητούν να μάθουν αν τα κλειστά θέατρα μπορούν να λειτουργήσουν και κάτω από ποιες συνθήκες, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

1. Τα κλειστά θέατρα συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφάλειας, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί στην τελευταία εγκύκλιο περί κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων στις 29 Ιουνίου 2020, δηλαδή αφήνοντας 2 κενές θέσεις μεταξύ της κάθε κράτησης.
2. Το σύστημα κλιματισμού να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας. (Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ πληροί αυτές τις προδιαγραφές).
3. Οι θεατές κατά την είσοδο, έξοδο ή οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση εντός του θεάτρου, θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν την προστατευτική μάσκα. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, οι καθήμενοι στις θέσεις τους θεατές, δεν είναι απαραίτητο να φορούν τη μάσκα.
4. Πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης δεν θα λειτουργεί ταμείο πώλησης εισιτηρίων, γι’ αυτό το κοινό θα πρέπει να αγοράζει τα εισιτήρια του τις προηγούμενες μέρες από το ταμείο του θεάτρου ή από το διαδίκτυο.
5. Στο χώρο του θεάτρου υπάρχουν σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων στην είσοδο και έξοδο καθώς και επαγγελματικά αντισηπτικά για την απολύμανση των χεριών.
6. Η αποχώρηση των θεατών από την αίθουσα θα γίνεται σύμφωνα με οδηγίες που ανακοινώνονται σε ηχογραφημένο μήνυμα και με την βοήθεια των ταξιθετριών προς αποφυγή συνωστισμού.

Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ δημοτικό θέατρο Λεμεσού έχει ήδη ανακοινώσει σειρά παραστάσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του θεάτρου www.pattihio.com.cy ή τη σελίδα μας στο Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close