Διαμονή στα πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια δίπλα στη λίμνη

Σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε όλοι να επιστρέψουμε στη (διαφορετική πλέον) ρουτίνα μας, και αν είσαι από αυτούς που θέλουν να απολαύσουν λίγες ακόμα μέρες διακοπών στην Κύπρο, σίγουρα μπήκες ήδη στη διαδικασία αναζήτησης διαμονής σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και χώρους που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι να ξέρεις να ψαρεύεις!

Διάβασε πιο κάτω και θα καταλάβεις γιατί!

Στο χωριό Τριμίκλινη της επαρχίας Λεμεσού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος όπου εκτρέφονται οξύρρυγχοι, παρασκευάζεται χαβιάρι που είναι μοναδικό στην Κύπρο ενώ στην έκταση καλλιεργούνται διάφορα φρουτόδεντρα και άλλα φυτά. Πρόκειται για το The Land of Dreams που μετράει αρκετές βραβεύσεις το τελευταίο διάστημα και συζητιέται για την λίμνη του και το καταπράσινο φυσικό του περιβάλλον. Στον χώρο λειτουργεί και εστιατόριο όπου σερβίρεται οξύρρυγχος το οποίο μάλιστα μπορείς αν θέλεις να ψαρέψεις εσύ ο ίδιος. 

Πρόσφατα το The Land of Dreams επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα της φιλοξενίας δημιουργώντας σε αυτό τον μαγευτικό χώρο μικρά ξύλινα σπιτάκια πλάι στη λίμνη για ξεχωριστή διαμονή. Πρόκειται για μικρά παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια βγαλμένα από ένα περιβάλλον που νομίζεις πως βρίσκεται κάπου στην κεντρική Ευρώπη. 

*Τα σπιτάκια μπορούν να σε φιλοξενήσουν μόνο αν σκοπεύεις να πας για ψάρεμα! 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες, εδώ: 99 515497


EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28