Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου: Η ιδανική επιλογή για τις σπουδές σου

Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, παρέχουμε τα εφόδια, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες που απαιτούνται, έτσι ώστε οι απόφοιτοί μας, να αξιοποιούν το σύνολο των ευκαιριών που έρχονται μπροστά τους, από την επόμενη μέρα κιόλας της αποφοιτήσεώς τους. 

Με γνώμονα λοιπόν την προσιτή αριστεία, την ακαδημαϊκή αρτιότητα, την ευαισθησία μας πάνω απ’ όλα για τον φοιτητή, την φοιτήτρια και την οικογένεια, πορευόμαστε στο μέλλον, στηριζόμενοι σε συγκεκριμένους, στέρεους πυλώνες σταθερότητας, ανάπτυξης, ακαδημαϊκής πρωτοπορίας και διεθνούς αναγνώρισης. 

Προσφέρονται πολλές δυνατότητες για την πληρωµή των διδάκτρων καθώς επίσης υποτροφίες και εκπτώσεις για φοιτητές πλήρους φοίτησης βάσει διαφόρων κριτηρίων (π.χ. υψηλός βαθµός απολυτηρίου, διάκριση σε αθλητικές δραστηριότητες, ειδικές κατηγορίες βάσει κοινωνικοοικονοµικών κριτηρίων κ.λπ.). 

Τα τρέχοντα πτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Λογιστική και Τραπεζική, την Ψυχολογία, τη Νομική, τις Διεθνείς Σχέσεις και την Ασφάλεια, την Εφαρμοσμένη Πληροφορική, την Αρχιτεκτονική, την Αρχιτεκτονική Τοπίου, την Πολιτική Μηχανική, την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα και την Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων. 

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα του πανεπιστημίου καλύπτουν επιστημονικά πεδία όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τουριστικά, Ναυτιλιακά, Τραπεζικά, Επενδυτικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο των Επιχειρήσεων, Οικονομικό Έγκλημα και Ποινική Δικαιοσύνη, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Συμβουλευτική Ψυχολογία, τις Διεθνείς Σχέσεις, Στρατηγική και την Ασφάλεια, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή, Εκτίμηση Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και Διοίκηση Αειφορίας (EIASM),  Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Real Estate.

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους εστίασης, πλήρως εξοπλισμένους χώρους διαμονής των φοιτητών, καφεστιατόριο με πλήρη κουζίνα καθώς και χώρους άθλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα που προσφέρουμε, δείτε την ιστοσελίδα μας (www.nup.ac.cy), ή επικοινωνήσετε μαζί μας στο 26843331 / 3300. 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30