Αυτή είναι η (νέα) καντίνα της πόλης που θα σε στήσει στην ουρά της!

Τα ταξίδια στο εξωτερικό αποτελούν μια μεγάλη έμπνευση για όλους... κι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Rafael's, εμπνευστή, ιδιοκτήτη και σεφ του κινηματογραφικά, μα κυρίως γαστρονομικά θελκτικού food truck που μπορεί ήδη να πέτυχες στους δρόμους της Λεμεσού.

"Εδώ και χρόνια, κάθε φορά που επέστρεφα από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αντιλαμβανόμουν ότι υπάρχει ένα κενό στην κυπριακή αγορά, όσον αφορά στο street food, το οποίο είναι αρκετά πίσω, εξ ου και το τόλμησα. Και δεν είναι ότι θέλω να πρωτοτυπήσω ιδιαίτερα, αλλά στόχος ήταν να μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο κάτι γρήγορο, απολαυστικό και πάνω από όλα αυθεντικό, ναπολιτάνικο φαγητό σε προσιτές τιμές. 

Στο εξωτερικό πολύς κόσμος κάνει διάλειμμα από τις δουλειές του και λόγω απόστασης αναγκαστικά εκμεταλλεύεται την street food ιδεολογία. 

Και αυτή η έμπνεση δημιούργησε μία καντίνα... ή πιο σωστά ένα τετράτροχο εστιατόριο που κυκλοφορεί στους δρόμους... 
"Στην αρχή σκεφτόμασταν να δημιουργήσουμε ένα μικρό εστιατόριο, στην πορεία όμως, όπως ήδη ανέφερα, βλέποντας το κενό που υπάρχει στην κυπριακή αγορά σχετικά με το φαγητό του δρόμου, προτιμήσαμε να φτιάξουμε κάτι πιο μικρό, πιο ιδιαίτερο.

Έτσι δημιουργήσαμε το foodtruck μας, το οποίο είναι ένα πολύ ζεστό, οικογενειακό «στέκι» το οποίο μπορεί να προσφέρει καλό φαγητό, σε λίγα μόλις λεπτά".  

Τι ψήνει και σερβίρει το Rafael’s;  
"Στο foodtruck μας θα βρει κάποιος αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα καθώς επίσης και ποιοτικό καφέ, γλυκά βασισμένα στην ιταλική κουζίνα και όχι μόνο.

Επίσης, αν μας καλέσεις κάποιος στο χώρο του για ιδιωτικό πάρτι ή event, τότε η πίτσα θα φτιαχτεί ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσουμε και παραδοσιακές ναπολιτάνικες μακαρονάδες. Όπως λέει και ο Jamie Oliver «it’s not about Michelin stars, it’s about homemade recipes”, έτσι κι εμείς φτιάχνουμε αυθεντικό σπιτικό φαγητό βάζοντας μόνο πάθος και αγάπη. 

Ισχύει όμως, πως ταξιδεύαμε πολύ σε όλη την Ιταλία και λατρέψαμε την παραδοσιακή της κουζίνα και από αυτό εμπνευστήκαμε. Σ’ αυτό βέβαια είχαμε και έχουμε τις συμβουλές των γιαγιάδων, των θείων και των φίλων μας…

Ο Rafael’s λοιπόν σου ψήνει αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, ποιοτικό καφέ, παραδοσιακες μακαρονάδες και αντιπάστι καθώς και γλυκά, όλα σε προσιτές τιμές καθώς αυτή είναι η ιδεολογία του street food.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του Rafael’s, μπορείς να ενημερώνεσαι από τις σελίδες μας στα social media. 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30