Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο, με συγκλονιστική θέα, ιδανικό για διακοπές στα ορεινά

Αν θέλεις να ξυπνάς κάθε πρωί... με θέα τα πεύκα και το κελάρισμα του νερού

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

Τα ανανεωμένα ξενοδοχεία με γαστρονομικό ενδιαφέρον, και με θέα το πράσινο, έρχονται να ενισχύσουν μια τάση ολοένα και πιο δυναμική... αυτήν που μας θέλει να επιλέγουμε τα βουνά ακόμα και για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

Όπως κι αν φαντάζεστε το ιδανικό σκηνικό για τις φετινές διακοπές σου, το μόνο βέβαιο είναι το πιο κάτω τοπίο, θα σε ικανοποιήσει απόλυτα! 

Ο λόγος λοιπόν για το ξενοδοχείο New Okella, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Σαϊττα, σε υψόμετρο 650 μέτρων. Ένα ξενοδοχείο που εντάσσεται αρμονικά στο τοπίο και αγναντεύει τα εντυπωσιακά γύρω βουνά και τα πεύκα, ενώ τα δωμάτια του «βλέπουν» τον υπέροχο ποταμό της περιοχής που τρέχει όλο το χρόνο.

Ιδανικό για κάθε εποχή
Το ξενοδοχείο New Okella διαθέτει 11 ευρύχωρα δωμάτια και είναι ένα εξαιρετικό μέρος και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με ήσυχο περιβάλλον, ιδανικό τόσο για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική διαμονή, αλλά και για αυτούς που αγαπούν την περιπέτεια και θέλουν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή, με τα υπέροχα μονοπάτια και τις δραστηριότητες που προσφέρει.

Πρόκειται για ένα πολύ ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο, με κύρια χαρακτηριστικά το ξύλο και την πέτρα, στην οροφή και στους τοίχους αντίστοιχα, τα οποία εναρμονίζονται μοναδικά με τη φυσική ομορφιά της περιοχής, του ήχου του ποταμού και του καθαρού αέρα... Στοιχεία που εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες του ξενοδοχείου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Εξάλλου, οι έμπειροι ιδιοκτήτες του, οι οποίοι βρίσκονται πάνω από 30 χρόνια στη βιομηχανία της εστίασης, μιας και διαχειρίζονται το μπαρ/εστιατόριο, The Scandinavia Gardens που λειτουργεί από το 1984 στη Λεμεσό, είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες, δημιουργώντας ένα οικογενειακό περιβάλλον...

Εξ ου και στο μπαρ-εστιατόριο του New Okella, το οποίο λειτουργεί τόσο για μεσημεριανό γεύμα όσο και δείπνο, υπόσχεται γαστρονομικές απολαύσεις, τις οποίες σου προσφέρει στην όμορφη αυλή το καλοκαίρι και στον άνετο εσωτερικό χώρο που είναι εξοπλισμένος και με τζάκι, το χειμώνα.

Τέλος, σημείωσε ότι κάθε πρωί, σερβίρεται πλούσιο πρωινό.

(99197981) Ζοωδόχου Πηγής 46, Σαϊττάς, επ. Λεμεσού.
FacebookNew Okella

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close