Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δύο αδέρφια, στην Πάφο, σερβίρουν έναν από τους καλύτερους μεζέδες της πόλης

Η ταβέρνα που έβαλε ένα μικρό χωριό της Πάφου στον γαστρονομικό χάρτη της Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2020

Ο Φυρής είναι μια όμορφη ταβερνούλα στο χωριό Κονιά της Πάφου και είναι ο ιδανικός τόπος, για να ξεφύγει κανείς από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσει παραδοσιακά εδέσματα σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον. Ένα χαλαρό και συνάμα προσεγμένο στέκι, με πανέμορφη αυλή, το οποίο σερβίρει εξαιρετικό φαγητό.

Θα τη βρεις στην υπέροχη Πλατεία της περιοχής περιτριγυρισμένη από δέντρα και καταπράσινα φυτά! Πρόκειται για την προσπάθεια δύο αδελφών να δώσουν ζωή σε ένα γραφικό μέρος, το οποίο συμβολίζει μια αλλιώτικη εποχή, πιο απλή και πιο όμορφη, προσφέροντας συνάμα αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις, με μεράκι και αγάπη!

Η λιτή του διακόσμηση, τα χρώματα και η φιλική διάθεση μεταδίδουν στους θαμώνες αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία: ότι η ευτυχία δεν χρειάζεται πολλά, καλή καρδιά, μεζεδάκι, κρασάκι και παρέα όπως παλιά. 

Οι άνθρωποί του δίνουν σημασία στην καλή εξυπηρέτηση και ιδιαίτερα στην ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούν, οι οποίες είναι προσεκτικά διαλεγμένες από παραγωγούς της περιοχής. Εξ ου και όλα όσα σερβίρει είναι νόστιμα, χορταστικά και πολύ προσεγμένα. 

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις εκλεκτά παραδοσιακά πιατάκια με προσεγμένες μεσογειακές γεύσεις.

Η σπεσιαλιτέ ωστόσο του μαγαζιού είναι το κυπριακό οφτό κλέφτικο, το οποίο ετοιμάζεται με τη συνταγή που οι ιδιοκτήτες έμαθαν από τον παππού τους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης και εκλεκτό Κρητικό αντικριστό, που θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές! 

Η ταβέρνα αυτή συνδυάζει εκπληκτικά δύο από τα πιο παραδοσιακά πιάτα της Κύπρου και της Κρήτης!

Στον Φυρή, όχι μόνο θα φας καλά, αλλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου, καθώς φιλοξενεί βραδιές με ζωντανή, λαϊκή μουσική. 

Γεωργ. Γρίβα Διγενή 52, Κονιά, Πάφος.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση, μπορείς να καλέσεις για κρατήσεις και take away, στα τηλέφωνα 95140500 ή 99123242.
FacebookO Firis - Ο Φυρής

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close